Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sağol ebrarcım cevap için kafam karıştı eşime de hiç kimseye de söylemedim.. bu yüzden kimseye soramıyorum..
eger reglenmezsem tekrar yaparım..

sağol ebrarcım cevap için kafam karıştı eşime de hiç kimseye de söylemedim.. bu yüzden kimseye soramıyorum..
eger reglenmezsem tekrar yaparım..

rica ederim canım haklısın tabiki
kaç gün gecikmişti reglin?bence geç döllenme filan olabilir yani bazı insanlar adetten hemen önce yumurtlayıp hamile kalıyolar seninde öyle olabilir ya ümitde vermek istemiyorum ama sen yinede tekrarla sonrada doktora git tatlım

Son düzenleme:
bende iyiym canım yemek yapıyorum öğlen gelicek eşimde bende bi bakıyım gelmeden dedim
okudum canım dilerim mevlam tez vakitte kabul eder inş

kolay gelsin derdam bende yemek yapıcam sonra temizlik yapıcam işim çok yani bugün evdeyim hallediyim işlerimi :1:
amin canım tez vakitte kabul olsun dualarımız

canım bende umutlandırmak istemem ama geç döllenme bazen gözükmeyebiliyo testi tekrar etmende yarar var
dilerim umtların gerçek olur ve meleğin seninledir

kolay gelsin derdam bende yemek yapıcam sonra temizlik yapıcam işim çok yani bugün evdeyim hallediyim işlerimi :1:

amin canım canı gönüleden amin
sanada kolay gelsin balım
bende çıkıyım dantel yapmam lazım kzı kardeşimin düğünü olucak yaza ona bişeyler hazırlıyorum eşimde gelir birazdan
hepinizi öptüm hava güzle gönlünüzde güzle olsun inş
sonradan gelen arkadaşlara sizlerede slm iyi bakın kendineize

bende çıkıyım dantel yapmam lazım kzı kardeşimin düğünü olucak yaza ona bişeyler hazırlıyorum eşimde gelir birazdan

canım kolay gelsin sanada ALLAHIM mesut etsin kardeşini
öpüyorum çok görüşmek üzere derdam

kızlar hepınıze ıyıgecelr
ebusum cok hastayım cok morelım bozuk dokunsalar aglıcam ben kacım cnm kib sonra konusurz kusurabakma hıc ıyı degılım hayat boğuyor benı artık:14::14:
boncuğum moralini bozma herşey düzelir inşallah canın neye sıkıldı anlatmak istersen dinleriz belki rahatlarsın
günaydınnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrr biraz geç bi günaydın oldu nerdeyse öğlen olcak ama olsun:1:
bu saat oldu hala yazan olmamış nerdesiniz kızzzzzzzzzzzzzz hala uyuyomusunuz oh uyuyun valla mis gibi:16:
kız haftasonu zaten başka zaman uyumuyoz gerçi ben hafta sonuda pek uyuyamıyom kızım durmuyo
hcg 4,1 çıktı :(( regl de olamadım belki dedim negatifi görünce olurum ama olamadım :((
bir daha ki aya kaldı :))
acaba regl olamadım ya bir hastalık var mıdır ? dr a gitmeli miyim ?? çünkü bende gecikme olmazdıı
canım ya bence geç döllenme olabilir haftaya tekrarla testini ben adetim geçmişti söktürücü içmiştim bide ama 20-25 gün sonra nerdeyse anca hamile olduğumu öğrendim gerçi pıhtılaşmadan dolayı düştü ama inşallah sende vardır
ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20
YETER...................20
HASRET.................20
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15
DAİSY...................15
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
HATİCE..................10
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13​

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................20
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20
ELAEZEL.................20
YETER....................20
SELİNA...................20
HASRET..................20
DERİN....................15
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15
TURKUAZ................10
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
TUĞÇE....................13

slm kızlşar nasılsınız
ebrarım bana duaya bitti yaz canım abdestim var okurum hemen
aman ne hızlısın kız derda ne çabuk bitirdin hastaneye ne zaman gidecen

hadi ebrarım kolay gelsin çabucak bitsin işlerin zaten yorulmuşsun dikkat et

selam kızlar ben de bebek isteyenlerdenim.bu ay da olmadı bakalım artık bi dahaki ayı bekliycez. siz neler yapıyosunuz???

hcg 4,1 çıktı :(( regl de olamadım belki dedim negatifi görünce olurum ama olamadım :((
acaba regl olamadım ya bir hastalık var mıdır ? dr a gitmeli miyim ?? çünkü bende gecikme olmazdıı

Canım işallah başka hastalık falan yoktur korkma,günün ne kadar geçti belki yazmışındır ama göremedim canım,,,bence tekrar test yap geç gözükebilir,yoksada hiç üzülme canım sağlıklı olsun hayırlı olsunda gerisi önemli deil
inşallah canım inşallah u yolda uğraş veren herkesin MEVLA yardımcısı olsun
ay demek sende kocişine yardım ediyosun aynı durum bendede var dün yanındaydım bende birsürü iş yaptırdı bana olsun azcıkda biz fedakarlık edelim kolay değil .ben alışkınım aslında yıllardır çalışıyodum son 3 yıldır evdeyim .

evet canım azıcıkta biz fedakarlık yapalım:)

birsennn
kız haftasonu zaten başka zaman uyumuyoz gerçi ben hafta sonuda pek uyuyamıyom kızım durmuyo

doğru canım çocuk olunca uyku biraz zor aman olsunda uyumasakta olur:)

kayracım meryem suresinin türkçe mealinide okuyabilirsin başkasına okutma en içten ve candan kendin okursun adet olunca başka birine okutabilirsin canım

semracım benimde bi yavrum olsunda ben hiç uyumamaya razıyım:):emir_bebek:

mırandacım ınsallah bebısın gelmıstır canım hadı sevındır bızı bakkem
kardelosum bıtanem kacırdım senı galıba ay cok ozluyorum kız senı ben aferın ıc sutunu yoksa cok fena olur ona gore bıtanecım
elıksıre bugun bende yazdım ama cevaplamadı neyse belkı gormemıstr
bırsencım temızmıs senın de tahlıller hadı bakalım hayrlısı kuzu bosver cınsıyetı neyse ne saglıklı olsun da degılmı saol canım bu yogunlugunda bıze vakıt ayırdıgın ıcın canım ama bıde bana daha cok cevap yazsan tam super olcak kuzuuuuu:34::34::34:
ablacım derınım boncugum gorukmuyosunuz bugun hıc osledım yaaaa:4::4::4:
gulum bu arada gecmıs olsun bıtanecım nolur daha fazla uzulme bız uzuldukce bızden kacıyo veletler
kıss gördüm sana cvp ta yazdım sanırım sen gözden kaçırdın:9:

amin canım sevtunum inşallah hayırlı sağlıklı bebişlerin olur

tuğçe bende 2 li 3 lü testleri yaptırdım sonuçlar temiz çıktı canım şubat 15 te ayrıntılı ultrasonum var bide 2 şubatta başka hast de 3 lü test yapılacak hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah

garibim inşallah seninde bebişlerin yakında gelir canım aminnn

daha erken diyecem ama zaten herkes demiş pzt test yaptıacakmışsın inşallah bu sefer pozitif çıkar canım

samyeli nasılsın kız biraz çok gelde görüşelim arada

canım inşallah yoktur ama genede dikkat et adet olmasanda yumurtlama oluyomuş

gittim canım sonuçlarım temiz çıktı sgl düşündüğün için inşallah darısı sana ve diğer kızlara

CANIM sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim,,,sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli deil,,,heeee içinden prenses geçiyosa prensesin olsun prens geçiyosa prensin olsun işallah

bende iyiyim canım saol sizlere bi merhaba dedim hemen geçmişe gittim:10:

hoşbuldum canım anca gelebildim :9:

ne güzel işallah RABBİM tez zamanda bu topikteki ve dünyadaki anne olmak isteyen bütün kadınlara çok geçmeden anneliği tattırır

saol canım sende kendine dikkat et

SEVTUNNNNN canım hepimizin evinde olur böyle şeyler sıkma canını,lütfen arkadaşım üzme kendini çok geçmeden gönüller alınır barışılır sen üzüldüğünle kalırsın kendine iyi bak canım

ELİXSİRCİM ne güzel otmuş o ya,,,işallah istediğin kiloya ulaşırsın canım amannnnn ulaşamasanda sağlığın yerinde olsunda gerisi boş

:16::16::16:
evet cnm inşallah sağolasın tabi en önemlisi sağlık:34:
canım inşallah hasta olmazsın ya buara çok salgın dikkat et kendine

yaa demek kapı önüne koyucakmış ben enişteyi varya daha dün gibi hatırlıyom gökce doğduğunda nekadar heyecanlıydı :47:herşey rabbimden olmasa iyi ama olursada yapıcak bişey yok hayırlısı kanka

canım ben çıktıkdan sonra yazmışsın kusura bakma görmedim nasılsın iyisin umarım

:38::38:
semroşum saol bitanem

hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki aya gelir minişin

banucum inşallah 5 gün sonra hamişim dersin canım :38:

canım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun minişin
bol bol dinlen ve inşallah müjdeyle dön aramıza dualarımız seninle tatlım

geçmiş olsun canım yinemi başladı ağrıların

kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçlarını düzenli kullan çabucak iyileş
doktor konusundada nasip olmayınca olmuyo bibakarsın süpriz olur allahım güldürsün yüzünü kuzum

canım sen bana özelden mesaj attın bende cevap verdim hala niye nasıl giricem dedin anlamıyorum
bu listede yazacağımı söylemiştim zaten

biliyorum kuzum okudum senin yazdığını :38:

demi hem zor hemde karışık olabiliyo kuzum
buarada özlüyorum seni arada uğra özletme olurmu
bide görümcen nasıl inşallah iyidir

ana kanka naber ya nasılsın ?fırsat ve net bulmuşsun buarada nezaman dönüyosun :31:
ben iyiyim kanka sen nasılsın :38:

birsenim herşey yolundaymış çok şükür kuzum senindemi göstermedi cinsiyetini merak ediyorum ya sağlıklı olsunlar yeterde insanda meraklanıyo .

kuzu çocuk bakıyorum ya hiç vaktim olmadı pazartesi ve salıda bakıcam sonrada rizeden misafir geliyo hiç görüşemiycez gibi :59:

elacım nerelerdesin canım sesin soluğun çıkmıyo iyisin inşallah

aaa nedemek ya unutmak olurmu tatlım burda kimse unutulmaz merak etme sadece buara herkesin bi işi var topic sessiz ondan yani

birsenim geç geldim eve annemlerden çıkınca kocişin yanına gittim oda beni bulmuşken bütün dükkanı temizletti saolsun yorulmuştum iyce yordu beni :1:öpüyorum seni kuzum ü

DERİNİMİN pc bozulmuş malesef giremiyo kuzum boşluğu çok belli biran önce yapılır umarım
BONCUĞUMDA uğramamış bugün iyidir oda umarım
evet ağrımlarım yine basladı ama iyice azıttı :14::14: doktor ilaç verip yolluyor işe yaramıyor ilaşlarda:14: sen nasılsın cnm:31:
Herkeze iyi hafta sonları diliyorum güzel günler sizin olsun inşallah mutluluk yakanızı hiççççççççççççççç bırakmasın aile huzurunuzu hiç kimese hiç birşey bozamasın inşallah canımsınız :71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71::71:
sağol canım sanada iyi hafta sonralrıı:32:
ama sınırda sanırım hcgn 5 oldumu gebelik oluyo bekle istersen:34:
ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR....................20
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20
YETER...................20
HASRET.................20
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15
DAİSY...................15
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13​

SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi

EBRAR.....................20
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20
ELAEZEL.................20
YETER....................20
SELİNA...................20
HASRET..................20
DERİN....................15
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15
TURKUAZ................10
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
TUĞÇE....................13

sağol ebrarım :38:

tutişim,sankim benden alıntı almamışın,yoksam ben aceleden göremedim mi bilmeyon.
kardelencim,ben sana yazmıştım kuzu,alttada görmüşün zaten,bu arad sınavda başarılar.
kardeloşum yazmamıştım kuzu bi kere yazmıştım sabh sanırım ne zaman geleceksin diye,ondan sonra da yazmadım özel mesaj atacaktım sen geçmişe bakamazsın diye, arada kaynadı fırsat bulamadım kuzum ben senden o kapsülü istiyorum kafaya taktım bebek gelmiyorsa da gelmesin bananee bananeee:36::33::33:

nerde bu millet nerede bu devlet topik böyle bırakılıp gidilirmi hahhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:60::60::60::60::60::60::60:özledim kız herkezleriiiiiiiiiiiiii
hehee bi karşılaşamıyoruz toptan yaa ancak cuma günü kalabalık oluyoruz :)oğluşun napıyor öp,ısır yerime onu :16:

kardelen kaçırdım seni nasılsın canım
aleynam naber canım görüşemedik nazamandır
diğer kızlar sizlerden anber
derdam nasılsın çok yogun bu ara galiba,yorma kendini fazlaa
iyi geceler canım bende çıkıyorum geç bile kaldım yarın çok işim var 2.3 kişiye üyeliğe gidecem görüşmek üzere allaha emanet olun uyku tutmazsa gece uğrarım şimdilik hoşça kalın bayyyyyyyy:79::79::79::79:QUOTE]

vaayyy maşallah kız,gelirin oluyor mu bari satış falan yapabiliyor musun?özelse cvp vermeyebilirsin tabisii:)

ARKADAŞLARIMMMMMMMMM bende pazartesi 13.30 da tomoçekten randevu aldım rahim filmi için,,,sadece bu testimiz kaldı diğerleri tamamlandı çok şükür,,,rahim filmi sonucunu aldıktan sonra doktoruma gitcem dur bakalım ne dicek,,,,kendinize iyibakın benim içinde dua edin şu rahimfimini kolayca atlatayım:18:işallah,,,,,iyi geceler:16::16::16:
İnsaallah hem film çekimi kolay agrısız olur hemde tupler açık çıkar
birsenim geç geldim eve annemlerden çıkınca kocişin yanına gittim oda beni bulmuşken bütün dükkanı temizletti saolsun yorulmuştum iyce yordu beni :1:öpüyorum seni kuzum ü

DERİNİMİN pc bozulmuş malesef giremiyo kuzum boşluğu çok belli biran önce yapılır umarım
BONCUĞUMDA uğramamış bugün iyidir oda umarım
eboşumm o saatten sonra temizlik mi yaptn kıyamam ablam bnm
bu hafta da bayagı youlacaksın Allah yardımcın olsun valla ne diyim Allah kolaylık versin sana...

amin canim,ecmain olsun insallah,rabbim hepimize nasip eylesin:16::16:
aminn tez zamanada hayırlısıyla inş
kızlar hepınıze ıyıgecelr
ebusum cok hastayım cok morelım bozuk dokunsalar aglıcam ben kacım cnm kib sonra konusurz kusurabakma hıc ıyı degılım hayat boğuyor benı artık:14::14:
boncugummm fıstıgım neyin var hayırdır kuzum üzme kendini bitanem sorun neyse hallolur inş,eğer bebek işi için sıkıyorsan kendini çok yakında gelecek Allah'ın izniyle bol bol dua et bu kadr bekledik isyan etmek olmaz dimi öptüm cnm bnm
günaydınnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrr biraz geç bi günaydın oldu nerdeyse öğlen olcak ama olsun:1:
bu saat oldu hala yazan olmamış nerdesiniz kızzzzzzzzzzzzzz hala uyuyomusunuz oh uyuyun valla mis gibi:16:
günaydınnn,malesef herkes uyuyor ama ben çalışıyorum :)
saolasın canım,,işallah dediğin gibi şu rahim filminide atlatırım ondan sonra hayırlısi,,,işallah tez zamanda kavusuruz yavrularımıza,bu arada nerelerdesin demişin haklısın bayadır giremiyordum eşimin kendi işi canım ona yardım ediyodum işleri biraz yoğun akşamda çalışıyoduk eve gelince nete girsemde sizlerin yazılarınızı okuyup gidiyodum,hem ev hem iş hiç alışkın deilim çalışan arkadaşlarıma helal olsun gercekten
hemen üstüme alınıyımm :9::9:
Herkeze iyi hafta sonları diliyorum güzel günler sizin olsun inşallah mutluluk yakanızı hiççççççççççççççç bırakmasın aile huzurunuzu hiç kimse hiç birşey bozamasın inşallah canımsınız :71::71::71:
amiiiiinn cnm amiiinn ne güzel dua ettin :)
sonucun 4 çıktıysa pozitif olma ihtimali var pztesiye kadar gelmezse tekrar yaptır bence kan testini geç döllenme olabilir inşaallah öyledir de

:21::21::16:

selam kızlar ben de bebek isteyenlerdenim.bu ay da olmadı bakalım artık bi dahaki ayı bekliycez. siz neler yapıyosunuz???
inş en kısa zamnda gelir meleğin ben valla bu ara hiçbişe yapmıyorum:9:

derinimm kuzum nasılsı,ne zaman biticek bu bilg işi?
gökçem test yaptı mı acaba yaa ne oldu,süt korur diyorlar ama bnm etrafımda çok yakın örnekler var valla :)hayırlısı neyse o olsun
sevtunum napıyo acaba inş barışmıştır eşiyle yaa
kızlar malum işteyim vaktim olmuyor hafta sonu ayrıntılı yazayım ancak okurum :)ben yemeğe geçicem birazdan,Allah'a emanet olun
ayyy kızlarr hepinize iyi hafta sonları diliyorum,sabahtan beri ancak yazdım bunları yaa

hee mirandayı görünce aklıma geldi alıntı yapmıştım ama yazmadım sanırım transferin olmuş inş haftaya hamileyim dersin bizlere sağlıcakla da kucagına alırsın inşaallah
ben kaçtım byyyyyy

hadi bakalım miranda hamişler arasına senide alalım güzel haberler ver bize
İnşallah canım yaa herkes gibi bende çok istiyorum bunu dualarınıza ihtiyacım var.
mırandacım ınsallah bebısın gelmıstır canım hadı sevındır bızı bakkem
İnşallah canımm
canım İŞALLAH bebeğin sana sıkı sıkı tutunur,sitres yapma kafana takma,demesi kolay diceksin belki insan ister istemez düşünür çok iyi biliyorum canım ama rahat olmak en iyi sonucu verir işallah,ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

Allah razı olsun canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah kimsenin emeği boşa çıkmasın.

Saolasın canım

ne güzel işallah RABBİM tez zamanda bu topikteki ve dünyadaki anne olmak isteyen bütün kadınlara çok geçmeden anneliği tattırır
Aminnnnnnn
canım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun minişin
bol bol dinlen ve inşallah müjdeyle dön aramıza dualarımız seninle tatlım
Allah razı olsun Ebrarcım allahım inşallah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip eder. AMİNN

hee mirandayı görünce aklıma geldi alıntı yapmıştım ama yazmadım sanırım transferin olmuş inş haftaya hamileyim dersin bizlere sağlıcakla da kucagına alırsın inşaallah
ben kaçtım byyyyyy

Evet canım transfer oldu beklemedeyim kısmetse cuma günü test günüm İnşallah canım güzel haber vermeyi çok istiyorum.HEpinizden allah razı olsun

ebrar cim liste ye eklenmek icin ay basi olacagimiz gunumu ekliyoz anliyamadim aciklarmisin tskler eger oyleyse ben noralde 27 ocak 2011 olucam insallah olmamda yinede hayirlisi tskler simdiden

canlarım gçmişi okumadım özürdilerim hepinizden arkadaşlar
2 gündür girmedim sayfalar okadar ilerlemişki
dün hastanedeydim eşimin muayenesi vardı bide sprm sonuçlarını gösterdik
muayene iii geçti ama tekrar sprm testi istedi spermlere iiii dedi ama sıvısının az olduğunu sölemiş
şimdi ayın 10 da tekrar randevu verdi sperm için
hem iii dio hemde tekrar test istio
eşiminde işten izin alması zor oluo bilmiorum bakalım
hepinize güzl bir hafta sonu diliorum
rabbim bütün dilklerinizi en kısa zamanda kabul etsin
hpinize ayrı ayrı yazmak isterdim ama kafa yok bende toparlayamam
kafam çok karışık canlarım hepinizi çok ama çok seviyorummmmmmm
:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Back
X