slm kızlşar nasılsınız
ebrarım bana duaya bitti yaz canım abdestim var okurum hemen
hoşgeldin kuzum ben iyiyim sen nasılsın temizliğe başlamadan bakıyım dedim
tamam hemen yazıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm kızlşar nasılsınız
sağol ebrarcım cevap için kafam karıştı eşime de hiç kimseye de söylemedim.. bu yüzden kimseye soramıyorum..
eger reglenmezsem tekrar yaparım..
hoşgeldin kuzum ben iyiyim sen nasılsın temizliğe başlamadan bakıyım dedim
tamam hemen yazıyorum
bende iyiym canım yemek yapıyorum öğlen gelicek eşimde bende bi bakıyım gelmeden dedim
okudum canım dilerim mevlam tez vakitte kabul eder inş
kolay gelsin derdam bende yemek yapıcam sonra temizlik yapıcam işim çok yani bugün evdeyim hallediyim işlerimi
amin canım tez vakitte kabul olsun dualarımız
amin canım canı gönüleden amin
sanada kolay gelsin balım
bende çıkıyım dantel yapmam lazım kzı kardeşimin düğünü olucak yaza ona bişeyler hazırlıyorum eşimde gelir birazdan
hepinizi öptüm hava güzle gönlünüzde güzle olsun inş
sonradan gelen arkadaşlara sizlerede slm iyi bakın kendineize
boncuğum moralini bozma herşey düzelir inşallah canın neye sıkıldı anlatmak istersen dinleriz belki rahatlarsınkızlar hepınıze ıyıgecelr
ebusum cok hastayım cok morelım bozuk dokunsalar aglıcam ben kacım cnm kib sonra konusurz kusurabakma hıc ıyı degılım hayat boğuyor benı artık![]()
kız haftasonu zaten başka zaman uyumuyoz gerçi ben hafta sonuda pek uyuyamıyom kızım durmuyogünaydınnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrr biraz geç bi günaydın oldu nerdeyse öğlen olcak ama olsun
bu saat oldu hala yazan olmamış nerdesiniz kızzzzzzzzzzzzzz hala uyuyomusunuz oh uyuyun valla mis gibi![]()
canım ya bence geç döllenme olabilir haftaya tekrarla testini ben adetim geçmişti söktürücü içmiştim bide ama 20-25 gün sonra nerdeyse anca hamile olduğumu öğrendim gerçi pıhtılaşmadan dolayı düştü ama inşallah sende vardırhcg 4,1 çıktı( regl de olamadım belki dedim negatifi görünce olurum ama olamadım
(
bir daha ki aya kaldı :))
acaba regl olamadım ya bir hastalık var mıdır ? dr a gitmeli miyim ?? çünkü bende gecikme olmazdıı
ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................20
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20
YETER...................20
HASRET.................20
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15
DAİSY...................15
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
HATİCE..................10
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13
SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................20
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20
ELAEZEL.................20
YETER....................20
SELİNA...................20
HASRET..................20
DERİN....................15
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15
TURKUAZ................10
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
TUĞÇE....................13
aman ne hızlısın kız derda ne çabuk bitirdin hastaneye ne zaman gidecenslm kızlşar nasılsınız
kolay gelsin derdam bende yemek yapıcam sonra temizlik yapıcam işim çok yani bugün evdeyim hallediyim işlerimi
amin canım tez vakitte kabul olsun dualarımız
hcg 4,1 çıktı( regl de olamadım belki dedim negatifi görünce olurum ama olamadım
(
acaba regl olamadım ya bir hastalık var mıdır ? dr a gitmeli miyim ?? çünkü bende gecikme olmazdıı
inşallah canım inşallah u yolda uğraş veren herkesin MEVLA yardımcısı olsun
ay demek sende kocişine yardım ediyosun aynı durum bendede var dün yanındaydım bende birsürü iş yaptırdı bana olsun azcıkda biz fedakarlık edelim kolay değil .ben alışkınım aslında yıllardır çalışıyodum son 3 yıldır evdeyim .
evet canım azıcıkta biz fedakarlık yapalım:)
birsennn
kız haftasonu zaten başka zaman uyumuyoz gerçi ben hafta sonuda pek uyuyamıyom kızım durmuyo
doğru canım çocuk olunca uyku biraz zor aman olsunda uyumasakta olur:)
kayracım meryem suresinin türkçe mealinide okuyabilirsin başkasına okutma en içten ve candan kendin okursun adet olunca başka birine okutabilirsin canım
semracım benimde bi yavrum olsunda ben hiç uyumamaya razıyım:)![]()
kıss gördüm sana cvp ta yazdım sanırım sen gözden kaçırdınmırandacım ınsallah bebısın gelmıstır canım hadı sevındır bızı bakkem
kardelosum bıtanem kacırdım senı galıba ay cok ozluyorum kız senı ben aferın ıc sutunu yoksa cok fena olur ona gore bıtanecım
elıksıre bugun bende yazdım ama cevaplamadı neyse belkı gormemıstr
bırsencım temızmıs senın de tahlıller hadı bakalım hayrlısı kuzu bosver cınsıyetı neyse ne saglıklı olsun da degılmı saol canım bu yogunlugunda bıze vakıt ayırdıgın ıcın canım ama bıde bana daha cok cevap yazsan tam super olcak kuzuuuuu
ablacım derınım boncugum gorukmuyosunuz bugun hıc osledım yaaaa
gulum bu arada gecmıs olsun bıtanecım nolur daha fazla uzulme bız uzuldukce bızden kacıyo veletler
amin canım sevtunum inşallah hayırlı sağlıklı bebişlerin olur
tuğçe bende 2 li 3 lü testleri yaptırdım sonuçlar temiz çıktı canım şubat 15 te ayrıntılı ultrasonum var bide 2 şubatta başka hast de 3 lü test yapılacak hayırlısı ile kucağımıza alalım inşallah
garibim inşallah seninde bebişlerin yakında gelir canım aminnn
daha erken diyecem ama zaten herkes demiş pzt test yaptıacakmışsın inşallah bu sefer pozitif çıkar canım
samyeli nasılsın kız biraz çok gelde görüşelim arada
canım inşallah yoktur ama genede dikkat et adet olmasanda yumurtlama oluyomuş
gittim canım sonuçlarım temiz çıktı sgl düşündüğün için inşallah darısı sana ve diğer kızlara
CANIM sonuçlarının temiz çıkmasına çok sevindim,,,sağlıklı olsunda cinsiyeti önemli deil,,,heeee içinden prenses geçiyosa prensesin olsun prens geçiyosa prensin olsun işallah
bende iyiyim canım saol sizlere bi merhaba dedim hemen geçmişe gittim
hoşbuldum canım anca gelebildim
evet cnm inşallah sağolasın tabi en önemlisi sağlıkne güzel işallah RABBİM tez zamanda bu topikteki ve dünyadaki anne olmak isteyen bütün kadınlara çok geçmeden anneliği tattırır
saol canım sende kendine dikkat et
SEVTUNNNNN canım hepimizin evinde olur böyle şeyler sıkma canını,lütfen arkadaşım üzme kendini çok geçmeden gönüller alınır barışılır sen üzüldüğünle kalırsın kendine iyi bak canım
ELİXSİRCİM ne güzel otmuş o ya,,,işallah istediğin kiloya ulaşırsın canım amannnnn ulaşamasanda sağlığın yerinde olsunda gerisi boş
![]()
evet ağrımlarım yine basladı ama iyice azıttıcanım inşallah hasta olmazsın ya buara çok salgın dikkat et kendine
yaa demek kapı önüne koyucakmış ben enişteyi varya daha dün gibi hatırlıyom gökce doğduğunda nekadar heyecanlıydıherşey rabbimden olmasa iyi ama olursada yapıcak bişey yok hayırlısı kanka
canım ben çıktıkdan sonra yazmışsın kusura bakma görmedim nasılsın iyisin umarım
semroşum saol bitanem
hayırlısı olsun canım inşallah önümüzdeki aya gelir minişin
banucum inşallah 5 gün sonra hamişim dersin canım
canım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun minişin
bol bol dinlen ve inşallah müjdeyle dön aramıza dualarımız seninle tatlım
geçmiş olsun canım yinemi başladı ağrıların
kuzum çok geçmiş olsun dikkat et kendine ilaçlarını düzenli kullan çabucak iyileş
doktor konusundada nasip olmayınca olmuyo bibakarsın süpriz olur allahım güldürsün yüzünü kuzum
canım sen bana özelden mesaj attın bende cevap verdim hala niye nasıl giricem dedin anlamıyorum
bu listede yazacağımı söylemiştim zaten
biliyorum kuzum okudum senin yazdığını
demi hem zor hemde karışık olabiliyo kuzum
buarada özlüyorum seni arada uğra özletme olurmu
bide görümcen nasıl inşallah iyidir
ana kanka naber ya nasılsın ?fırsat ve net bulmuşsun buarada nezaman dönüyosun
ben iyiyim kanka sen nasılsın
birsenim herşey yolundaymış çok şükür kuzum senindemi göstermedi cinsiyetini merak ediyorum ya sağlıklı olsunlar yeterde insanda meraklanıyo .
kuzu çocuk bakıyorum ya hiç vaktim olmadı pazartesi ve salıda bakıcam sonrada rizeden misafir geliyo hiç görüşemiycez gibi
elacım nerelerdesin canım sesin soluğun çıkmıyo iyisin inşallah
aaa nedemek ya unutmak olurmu tatlım burda kimse unutulmaz merak etme sadece buara herkesin bi işi var topic sessiz ondan yani
birsenim geç geldim eve annemlerden çıkınca kocişin yanına gittim oda beni bulmuşken bütün dükkanı temizletti saolsun yorulmuştum iyce yordu beniöpüyorum seni kuzum ü
DERİNİMİN pc bozulmuş malesef giremiyo kuzum boşluğu çok belli biran önce yapılır umarım
BONCUĞUMDA uğramamış bugün iyidir oda umarımdoktor ilaç verip yolluyor işe yaramıyor ilaşlarda
sen nasılsın cnm
sağol canım sanada iyi hafta sonralrııHerkeze iyi hafta sonları diliyorum güzel günler sizin olsun inşallah mutluluk yakanızı hiççççççççççççççç bırakmasın aile huzurunuzu hiç kimese hiç birşey bozamasın inşallah canımsınız![]()
ama sınırda sanırım hcgn 5 oldumu gebelik oluyo bekle istersenhcg 4,1 çıktı( regl de olamadım belki dedim negatifi görünce olurum ama olamadım
(
ELİXSİR için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR....................20
BONCUK.................20bitti
DERİN....................20
GARİP....................20
ELAEZEL................20
SELİNA..................20
YETER...................20
HASRET.................20
ALEYNA.................15
DERYA...................15
TURKUAZ...............15
DAİSY...................15
SUNGER.................10
KARDELENBHR.........10
NANELİŞKR.............10
DERDA...................10bitti
PELİN....................10
TOSTİ...................10
BİRSEN..................10
TUĞÇE...................13
SUNGER için AYETEL KÜRSİ listesi
EBRAR.....................20
BONCUK..................20bitti
ELİXSİR..................20
ELAEZEL.................20
YETER....................20
SELİNA...................20
HASRET..................20
DERİN....................15
ALEYNA..................15
DERYA....................15
DAİSY....................15
TURKUAZ................10
KARDELENBHR..........10
NANELİŞKR..............10
TOSTİ....................10
PELİN.....................10
DERDA....................10bitti
BİRSEN...................10
TUĞÇE....................13
sağol ebrarım![]()
kardeloşum yazmamıştım kuzu bi kere yazmıştım sabh sanırım ne zaman geleceksin diye,ondan sonra da yazmadım özel mesaj atacaktım sen geçmişe bakamazsın diye, arada kaynadı fırsat bulamadım kuzum ben senden o kapsülü istiyorum kafaya taktım bebek gelmiyorsa da gelmesin bananee bananeeetutişim,sankim benden alıntı almamışın,yoksam ben aceleden göremedim mi bilmeyon.
kardelencim,ben sana yazmıştım kuzu,alttada görmüşün zaten,bu arad sınavda başarılar.
hehee bi karşılaşamıyoruz toptan yaa ancak cuma günü kalabalık oluyoruz :)oğluşun napıyor öp,ısır yerime onunerde bu millet nerede bu devlet topik böyle bırakılıp gidilirmi hahhahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaözledim kız herkezleriiiiiiiiiiiiii
derdam nasılsın çok yogun bu ara galiba,yorma kendini fazlaakardelen kaçırdım seni nasılsın canım
aleynam naber canım görüşemedik nazamandır
diğer kızlar sizlerden anber
iyi geceler canım bende çıkıyorum geç bile kaldım yarın çok işim var 2.3 kişiye üyeliğe gidecem görüşmek üzere allaha emanet olun uyku tutmazsa gece uğrarım şimdilik hoşça kalın bayyyyyyyy:79::79::79::79:QUOTE]
vaayyy maşallah kız,gelirin oluyor mu bari satış falan yapabiliyor musun?özelse cvp vermeyebilirsin tabisii:)
İnsaallah hem film çekimi kolay agrısız olur hemde tupler açık çıkarARKADAŞLARIMMMMMMMMM bende pazartesi 13.30 da tomoçekten randevu aldım rahim filmi için,,,sadece bu testimiz kaldı diğerleri tamamlandı çok şükür,,,rahim filmi sonucunu aldıktan sonra doktoruma gitcem dur bakalım ne dicek,,,,kendinize iyibakın benim içinde dua edin şu rahimfimini kolayca atlatayım:18:işallah,,,,,iyi geceler![]()
eboşumm o saatten sonra temizlik mi yaptn kıyamam ablam bnmbirsenim geç geldim eve annemlerden çıkınca kocişin yanına gittim oda beni bulmuşken bütün dükkanı temizletti saolsun yorulmuştum iyce yordu beniöpüyorum seni kuzum ü
DERİNİMİN pc bozulmuş malesef giremiyo kuzum boşluğu çok belli biran önce yapılır umarım
BONCUĞUMDA uğramamış bugün iyidir oda umarım
bu hafta da bayagı youlacaksın Allah yardımcın olsun valla ne diyim Allah kolaylık versin sana...
aminn tez zamanada hayırlısıyla inşamin canim,ecmain olsun insallah,rabbim hepimize nasip eylesin![]()
boncugummm fıstıgım neyin var hayırdır kuzum üzme kendini bitanem sorun neyse hallolur inş,eğer bebek işi için sıkıyorsan kendini çok yakında gelecek Allah'ın izniyle bol bol dua et bu kadr bekledik isyan etmek olmaz dimi öptüm cnm bnmkızlar hepınıze ıyıgecelr
ebusum cok hastayım cok morelım bozuk dokunsalar aglıcam ben kacım cnm kib sonra konusurz kusurabakma hıc ıyı degılım hayat boğuyor benı artık![]()
günaydınnn,malesef herkes uyuyor ama ben çalışıyorum :)günaydınnnnnnnnnnnn arkadaşlarrrrrrrr biraz geç bi günaydın oldu nerdeyse öğlen olcak ama olsun
bu saat oldu hala yazan olmamış nerdesiniz kızzzzzzzzzzzzzz hala uyuyomusunuz oh uyuyun valla mis gibi![]()
hemen üstüme alınıyımmsaolasın canım,,işallah dediğin gibi şu rahim filminide atlatırım ondan sonra hayırlısi,,,işallah tez zamanda kavusuruz yavrularımıza,bu arada nerelerdesin demişin haklısın bayadır giremiyordum eşimin kendi işi canım ona yardım ediyodum işleri biraz yoğun akşamda çalışıyoduk eve gelince nete girsemde sizlerin yazılarınızı okuyup gidiyodum,hem ev hem iş hiç alışkın deilim çalışan arkadaşlarıma helal olsun gercekten
amiiiiinn cnm amiiinn ne güzel dua ettin :)Herkeze iyi hafta sonları diliyorum güzel günler sizin olsun inşallah mutluluk yakanızı hiççççççççççççççç bırakmasın aile huzurunuzu hiç kimse hiç birşey bozamasın inşallah canımsınız![]()
sonucun 4 çıktıysa pozitif olma ihtimali var pztesiye kadar gelmezse tekrar yaptır bence kan testini geç döllenme olabilir inşaallah öyledir dehcg 4,1 çıktı( regl de olamadım belki dedim negatifi görünce olurum ama olamadım
(
amin canım canı gönüleden amin
sanada kolay gelsin balım
bende çıkıyım dantel yapmam lazım kzı kardeşimin düğünü olucak yaza ona bişeyler hazırlıyorum eşimde gelir birazdan
hepinizi öptüm hava güzle gönlünüzde güzle olsun inş
sonradan gelen arkadaşlara sizlerede slm iyi bakın kendineize
inş en kısa zamnda gelir meleğin ben valla bu ara hiçbişe yapmıyorumselam kızlar ben de bebek isteyenlerdenim.bu ay da olmadı bakalım artık bi dahaki ayı bekliycez. siz neler yapıyosunuz???
derinimm kuzum nasılsı,ne zaman biticek bu bilg işi?
gökçem test yaptı mı acaba yaa ne oldu,süt korur diyorlar ama bnm etrafımda çok yakın örnekler var valla :)hayırlısı neyse o olsun
sevtunum napıyo acaba inş barışmıştır eşiyle yaa
kızlar malum işteyim vaktim olmuyor hafta sonu ayrıntılı yazayım ancak okurum :)ben yemeğe geçicem birazdan,Allah'a emanet olun
ayyy kızlarr hepinize iyi hafta sonları diliyorum,sabahtan beri ancak yazdım bunları yaa
İnşallah canım yaa herkes gibi bende çok istiyorum bunu dualarınıza ihtiyacım var.hadi bakalım miranda hamişler arasına senide alalım güzel haberler ver bize
İnşallah canımmmırandacım ınsallah bebısın gelmıstır canım hadı sevındır bızı bakkem
canım İŞALLAH bebeğin sana sıkı sıkı tutunur,sitres yapma kafana takma,demesi kolay diceksin belki insan ister istemez düşünür çok iyi biliyorum canım ama rahat olmak en iyi sonucu verir işallah,ALLAHIM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN
Allah razı olsun canım rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah kimsenin emeği boşa çıkmasın.
Saolasın canım
Aminnnnnnnne güzel işallah RABBİM tez zamanda bu topikteki ve dünyadaki anne olmak isteyen bütün kadınlara çok geçmeden anneliği tattırır
Allah razı olsun Ebrarcım allahım inşallah hayırlı haberlerle dönmeyi nasip eder. AMİNNcanım hayırlı olsun inşallah sıkı sıkı tutunsun minişin
bol bol dinlen ve inşallah müjdeyle dön aramıza dualarımız seninle tatlım
hee mirandayı görünce aklıma geldi alıntı yapmıştım ama yazmadım sanırım transferin olmuş inş haftaya hamileyim dersin bizlere sağlıcakla da kucagına alırsın inşaallah
ben kaçtım byyyyyy