Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
# ademilehatice
yetercim görüşürüz bebeler iyisinizdir işşallah görüşmeyeli ben çıkmak zorundayım bebem kusura bakmayın işşallah evime geçiyim başından kalmıcem söz![]()
# ademilehatice
yetercim görüşürüz bebeler iyisinizdir işşallah görüşmeyeli ben çıkmak zorundayım bebem kusura bakmayın işşallah evime geçiyim başından kalmıcem söz![]()
MERHABA CANLARIM:86::86::86::86::86::86::86::86::86:
beni merak eden kardeşlerime öncelikle teşekkür ederim öncelikle eşimle barıştım ama halen için kırıkama düzelir işşallah neyse ben çok güzel kararlar aldım artık bebek konusunu kafama takmıcem 2 tane melegim var cennette onları üzmemek için aglamıcam artık dün bir arkadaşım vardı ona gittim onunda 12 sene sonra hamile kaldı şimdi bir kızı bir oglu var doktorlar kısır belgesi bile aldı doktorun biri senin çocugun olursa ben işimi bırakırım bile demiş ama rabbimden herşey 2 evladı var şimdi
bana dediki rabbim veriyo seviniyosunda neden alıncada aglıyosun dedi bak dedi sabret allahım sana çok güzel bebekler vericek inan aklımda hep sen varsın yatıyorum kalkıyorum diyorunki allahım sevtunumada bebek ver diye dua ediyorum dedi kuran okurken bile seni unutmuyorum dedi
allah razı olsun ondan
eşimlede neden kavga ettigime gelirsek ev stresinden kavga ettik başka bir mesele yok işleri yüzünden evle ilgilenmiyodu yogun oldugundan geçen 2 kişi bulmuş ev için adamlar gelmedi kaçtır bende sordum aksam bu adamlar ne zaman gelicek düzenimi evimi özledim diye başladı sohbet sonrada kızmalar başladı bugün evdeler evi bitiricekler adamı ayarladı evi bitir dedim tamam dedi iyiyimdir çok iyi ama bir şeye kızıyım sinir oluyum o huyumu hiç sevmiyorum karşındakinin vay halineaman boşverin aile arasında olucek kavgalar işşallah bir daha olmaz geldi barıştı ama kalbim halen kırık allah biliyoya ama hallettik bakalım
bu arada ablacım gelicek 15 tatilinde kalıcek cuma çıkıcek cumartesi burda çok mutluyum yawen azından mutlu olucek bir şey bulduk demi onu en son babacıgımın ölümünde görmüştüm temmus gelirse 2 sene olcek gurbetlik ne kadar zor birşey
allahım başka elem keder göstermesin inanın sizleri çok özledim ama kardeşim sabah gidiyo 5 olmadan geliyo eve ondan giremiyorum mazur görün beni ne olur evime geçebilsem sizlerle rahat görüşücem ama olmayur
bu arada elimde tam takım dantel başladım parayla müşterisi hazır ama malesef veremicem annem diyo o danteli yap kardeşine sardırıyım dedi kız kaç tane takım yaptım halen doymadı hatunun gözü be2 ablamda var onlardan istemiyo benim günahım ne parayla dedim satıcam ona sonra yapam müşterisi hazır dedim sen önce bana yap parası neyse veririm dedi bende olurmu dedim neden olmasın iş başka aşk başka dedi
sonuçta göz nuru dümüyosun dedi bana hayırlısıyla bitseydi şu dantel dana birşey istemem
bu arada arkıdışler arkadaşımız cuma günü sonuçları alıcakmış işşallah rabbim emeklerini boşa çevirmez işşallahbir arkadaşımızınkide negatif çıkmış üzülmesin yaradan ne yazdıysa alnımıza onu çekiyoruz kardele profum artık kaynana faslı bitti eltide eşimle onuda konuştum beni istemeyenleri ben hiç istemem artık umrumda bile degil her sefer eltime inandı bana inan mayan insanla işim olmaz benim eşime dedim evime gelirlerse hizmetimi yaparım ama benden evlerine gitmeyi iştemesinler onlara çok şans verdim canem benim onlar bu treni çoktan laçırdı yapılan iyilikler benim bildigim başa kalkılmaz ben bunu gördüm istemeyen gelinsem istenmiyim umrumda bile degil
bundan sonra beni mutsuz eden insanlardan uzak durucem hayatıma bakıcem işte o kadar
allahımdan teş istedigim eli ayagı saglıklı saatli evlatlar nezsip etsin yaradanın daha birşey istemem en azından milletin agzı kapanır allahm kollarımızı ne olur boş bırakma yalvarırım bizde tadalım anneligi
ben giremezsem kusura bakmayın benim yavru göz açtırmıyo banadaduaya okuyamadıgım için affed,n ne olur işşallah hasta olmasam okurum ama bu ay adet olmam lazım olursam yazarım adet tarihimi ya olmasam
# ademilehatice
özledim kız seni yeter artık evine geçte rahat rahat konuşalım ay nasıl yakalıyamadım seni çok üzüldüm fıstığım allaha emanet tüm güzellikler seni bulsunöptüm öptüm doyamadımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
#
# KK Pro Üyeyeteeeeer
# semraozsoy
# nihanca
# egal
kızlarrrrr nasılsınızzzzzzzz![]()
selam kızlar nasılsınız herkeze iyi pazarlar diliyorum :79:
iyilik kızzlar dışarıya çıkacağım ama kalkamaım pc karşısından
gülüm dün msnde konuştuk zaten iyi olmana sevindim kuzum ALLAHIM DAHA iyi etsincanım ablam çok sağol.çok şükür daha ii yim düzenli kullanıyorum ilaçlarımı...sen nasılsın?aman ablam çok dikkat edin kendinize sakın hasta olmayın çok kötüü oluyo çünkü.bebiş pek bişey yapamadık hastalık yüzünden hayırlısı artık....
canım inşallah pozitif görürsün ya gerçekten kendim kadar çok istiyorum sende uzun zamandır bekliyosun ALLAHIM gönlüne göre versin inşallahKızlar ben testi tekrarlatıcam ama o günde kayınpederimin 7 si var onun için gece gelirken vericem bakalım nasıl sabredicem.Bakalım yükseldimi eğer negatifse yerleşme kanaması diye birşey yok olduğuna inanıcam ve öteki belirtiler çok heyecanlıyım nasıl dayanıcam bakalım.
tutiş düğün güzeldi horon yıkıldı yaniamminnn cnm bmn aminnn inşaallah tez zamanda...
sağolasın cnm,geçmiş olsun seninde ağrıların varmış...
okeyto bebiş öyle yapcemm
sen nasılsın iyisin inş ne zaman dönücen?
tamam ablacımm,düğün nasıl geçti?bayagı geç geldin sanırım ki gece girmemişsin hiçç...
banucumm senin için zor bi durum tahmin edebiliyorum ama hem acele ediyorsun hemde çok stres yapıyorsun ne olur biraz rahatlamaya çalış olur mu?
İnşaallah pozitif sonuçlarla dönersin evine
Herkse günaydın,hayırlı pazarlar olsun hepinize..
Şimdi herkes uyuyordurr iki hafta sonra bende uyuyucmmm ohhhhh sefam olsunnn
Hepinizi öpüyorum kızlar,ben daha bugun giremem Allah'a emanet olun![]()
saol canım ağzına sağlık ALLAHIM okuduğumuz duaların mükafatını vericek inanıyoruminşşş güzel haberler alırsın cnm benim hakkında hayırlısı
teşekkür ederim cnm saol hayırlısı inşşşşş
amin ablacım saol bu arada bn duayı bitirdim eklersin ablacım allah kabul etsin inşşşşş
kız delüşşş nerelerdesin sen meraktan öldük düzelmene sevindim kuzu inşallah bidaha sorun yaşamazsınız .buarada ablan geliyomuş gözünaydın canım ah ah kardeş gibi varmı bee .kız birde bakmışsınız hamiş olmuşumay hayali bile güzel
bu arada yetercim mesajın için teşekkür ederim özele atmışsın gördüm düşünceli arkadaşımben çıkıyorum ezan okundu namaımı kılıyımda ev işlarını yapayım
NOT bu arada 6 günüm kaldı orucumun bitmesine 54 gün tuttum allahım kabul etsin işşallah darısı benim gibi borcu olupta tutmayanlara deyim bari
ben kaçtım benim yavru bagırıyo dayak yemeden ben kaçtım bay amanın geliyo şaplak
herkeze iyi pazaralar diliyorum herşey gönlünüzce olsun işşallah:86::86::86::86::86::86:
sanada iyi pazarlar tatlımselam kızlar nasılsınız herkeze iyi pazarlar diliyorum :79:
Kızlar allah her kesın gonlune versın ınsallah 2011 hepımız anne olalım,her seyın hayırlısı tabı,bende cok cok anne olmak ıstıyorum ama ben doktora gıtdım benım hormanlarım yuksen cıktı,trıoıd az calısıyormus, doktor bana ılac verdı levetırıon doye bıraz ılacben sımdı sızden sormak ıstıyorum kı eyer ben hamıle kalsam bu ılacın zararı olurmu
merhaba kizlariyi pazarlar herkese.dun gece gelemedim malesef,esimle sinemaya gittik
hepiniz iyisiniz insallah
bakiyim gecmise neler kaynattiniz![]()
Kızlar allah her kesın gonlune versın ınsallah 2011 hepımız anne olalım,her seyın hayırlısı tabı,bende cok cok anne olmak ıstıyorum ama ben doktora gıtdım benım hormanlarım yuksen cıktı,trıoıd az calısıyormus, doktor bana ılac verdı levetırıon doye bıraz ılacben sımdı sızden sormak ıstıyorum kı eyer ben hamıle kalsam bu ılacın zararı olurmu
selam tatlışım nasılsın?
dimek sinemaya gittiniz çok iyi etmişsiniz arada değişiklik şart
hadi sen bak geçmişe ben buralardayım biraz daha
iyiyim canim hamdolsun,ya sen nasilsin?evet sinemaya gittik,cokta iyi olduhaklisin degisiklik sart,özellikle evliliklerde dimi
bu arada dugune gitmissin sanirim,dugun nasildi ebrarcim?umarim guzel gecmistir,gönlunce eglenmissindir![]()
ALLAHIM daha iyi etsin canım evet kesinlikle evliliği monotonlaştırmamak gerek arada değişiklik süper oluyo
canım ya eğlence neyimize bizim zaten oyun işi bana göre değil anca kadınlar arasında oluyo o biz eğlenenleri izledik sadece .
hepimizi rabbim daha iyi etsin insallah ebrarim.haklisin canim degisiklik olmasi gerek
neden öyle diyorsun ebrarim,eglenmek bizimde hakkimiz,cocugumuz yok diye dunyanin sonu degil ki,öyle deme uzulurum.öyle zor ve agir imtianlarda olan kisiler var kiii,allah beterinden korusun insallah..herseyin vakti saati vardir.rabbim bizi olgunlastiriyor,belki hemen evlat sahibi olsa idik kiymetini bilemeyecektik veya hassas yetistiremeyecektik evlatlarimizi..ama rabbim imtian ederek bizi olgunlastiriyor..bugunlerde biticek bizimde evlatlarimiz olacak insallah ebrarcim..ümit ve sabirla bekleyecegiz insallah..oyun oynamak kisminda sana katiliyorum canim,bende oynamam ve hep dugun ortamlari beni sIkar..dedikodunun,gururun,enaniyetin,bol oldugu ortamlar cunkuu![]()