hoşgeldin ebrar ablacım :))
hoşbulduk tatlışım nasılsın bakalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşgeldin ebrar ablacım :))
hoşbulduk tatlışım nasılsın bakalım
ablacım bende dua okuyabilirimUMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR..........................30
DERİN..........................30
BONCUK.......................20
KARDELEN....................20
ELAEZEL.......................20
YETER.........................20bitti
ELİXSİR.......................20bitti
SEVTUN.......................20bitti
GARİP..........................20
SELİNA.........................20bitti
SUNGER........................20
SAMYELİ.......................20
HİRANUR.......................20
ALEYNA........................20
BİRSEN.........................13
sevtunum yok kuzum hamilelik iyide sen regl olmamışmıydın ya niye test yaptınki?canlarım bir şey sorucam acele cevap istiyorum hemen çıkmam lazım test sonucu 0 245 çıktı hg hamieleik varmı canlarım
valla ablacım canım sıkkın yaaaa regl olamadım sadece 3 4 günlük bipembe lekelenme oldu okadar idrar testleri negatif çıkıo cok moralsizim sen nasılsın :))
ebrar_53+,hasretim_baby,kardelen5233
bu arada herkeze iyi akşamlar kusura bakmayın kalamıcam ablamlarda kalmaya geldik 3 bacı eski günleri anıyoruzda![]()
haklısın abalcım düzelir inşallah yarın kesin sonuç alcam zaten umudumdakalmadısevtunum yok kuzum hamilelik iyide sen regl olmamışmıydın ya niye test yaptınki?
canım yukardada yazdım soğan kürü yaptığndan olmuştur adetlerin düzenliyse niye yaptın tatlım
endişelenme düzelir inşallah
ohh sefanız olsun canım hasret giderin bol bolebrar_53+,hasretim_baby,kardelen5233
bu arada herkeze iyi akşamlar kusura bakmayın kalamıcam ablamlarda kalmaya geldik 3 bacı eski günleri anıyoruzda![]()
ablacım bende dua okuyabilirim
0 245 kesinlikle hamile değilsin,iyide sen adet olmuştun,niye yaptırdın ki?ebrar_53+,hasretim_baby,kardelen5233
sevtunum yok kuzum hamilelik iyide sen regl olmamışmıydın ya niye test yaptınki?
canım yukardada yazdım soğan kürü yaptığndan olmuştur adetlerin düzenliyse niye yaptın tatlım
endişelenme düzelir inşallah
ohh sefanız olsun canım hasret giderin bol bol
öpüyorum seni
canım tamam 20 tanede sana yazıyorum olurmu
derinden ve benden düşerim
yanlız yarın akşam yada cuma sabahı bildirirsin tatlım
yok canım ablam 2 aydır adet olmuyoda onun için didiydim sag olasınız allah razı olsun biz bebek istiyoz delü 40 yaşında allahım olmasın diyo amanın en ufak çocugu 15 yaşında iyi bari dyimde içi rahatlasın sagolin allah razı olsun ablamların yatak odasında eşi yatıcek vben kaçtım dilerim allahtan sizleride allahım kavuştursun sevdiklerinizle amanın sabahlar olmasınham,ilelik olması için ne kadar olamsı lazım ben çıkarsan aceleden kusura baklmayın öptüm hepiciginizi
![]()
şimdi daha çok gülerim öyle dimeeeee0 245 kesinlikle hamile değilsin,iyide sen adet olmuştun,niye yaptırdın ki?
heeee,bende aynı soruyu sordum.
gülme![]()
ablacım ben bugece okurum sen okundu say olurmu:))) yinede haber veriirim ben kime niyet okuyoruz
şimdi daha çok gülerim öyle dimeeeee
canım UMUTBİZİMOLSUN arkadaşın niki ismini bilmiyoruz öyle niyet edersin
yaa DERYAM naaptı acep inşallah herşey yolundadır korktuğu gibi değildir durumlar
benide araniza alirmisiniz bende anne olmak istiyorummigeceler canım hoşgeldin:)) Allah muhabbetinizi artırsın:)))
canım sıfır çıkabilir 1 çıkabilir 5den aşağısını negatif diyolar zatenhamile değilsem kan testi kaç çıkar biliomusunuz ebrar ablacım :)))
tamam ablacım ben okuyup geliyorum öptüm :))))