Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

canlarım bir şey sorucam acele cevap istiyorum hemen çıkmam lazım test sonucu 0 245 çıktı hg hamieleik varmı canlarım

UMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ

EBRAR..........................20
DERİN..........................20
BONCUK.......................20
KARDELEN....................20
ELAEZEL.......................20
YETER.........................20bitti
ELİXSİR.......................20bitti
SEVTUN.......................20bitti
GARİP..........................20
HASRET.......................20
SELİNA.........................20bitti
SUNGER........................20
SAMYELİ.......................20
HİRANUR.......................20
ALEYNA........................20
BİRSEN.........................13

Son düzenleme:
ebrar_53+,hasretim_baby,kardelen5233
bu arada herkeze iyi akşamlar kusura bakmayın kalamıcam ablamlarda kalmaya geldik 3 bacı eski günleri anıyoruzda:24::24::24:

UMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ

EBRAR..........................30
DERİN..........................30
BONCUK.......................20
KARDELEN....................20
ELAEZEL.......................20
YETER.........................20bitti
ELİXSİR.......................20bitti
SEVTUN.......................20bitti
GARİP..........................20
SELİNA.........................20bitti
SUNGER........................20
SAMYELİ.......................20
HİRANUR.......................20
ALEYNA........................20
BİRSEN.........................13
ablacım bende dua okuyabilirim

canlarım bir şey sorucam acele cevap istiyorum hemen çıkmam lazım test sonucu 0 245 çıktı hg hamieleik varmı canlarım
sevtunum yok kuzum hamilelik iyide sen regl olmamışmıydın ya niye test yaptınki?
valla ablacım canım sıkkın yaaaa regl olamadım sadece 3 4 günlük bipembe lekelenme oldu okadar idrar testleri negatif çıkıo cok moralsizim sen nasılsın :))

canım yukardada yazdım soğan kürü yaptığndan olmuştur adetlerin düzenliyse niye yaptın tatlım
endişelenme düzelir inşallah

sevtunum yok kuzum hamilelik iyide sen regl olmamışmıydın ya niye test yaptınki?

canım yukardada yazdım soğan kürü yaptığndan olmuştur adetlerin düzenliyse niye yaptın tatlım
haklısın abalcım düzelir inşallah yarın kesin sonuç alcam zaten umudumdakalmadı

bu arada herkeze iyi akşamlar kusura bakmayın kalamıcam ablamlarda kalmaya geldik 3 bacı eski günleri anıyoruzda:24::24::24:
ohh sefanız olsun canım hasret giderin bol bol
öpüyorum seni
ablacım bende dua okuyabilirim

canım tamam 20 tanede sana yazıyorum olurmu
derinden ve benden düşerim
yanlız yarın akşam yada cuma sabahı bildirirsin tatlım

yok canım ablam 2 aydır adet olmuyoda onun için didiydim sag olasınız allah razı olsun biz bebek istiyoz delü 40 yaşında allahım olmasın diyo amanın en ufak çocugu 15 yaşında iyi bari dyimde içi rahatlasın sagolin allah razı olsun ablamların yatak odasında eşi yatıcek vben kaçtım dilerim allahtan sizleride allahım kavuştursun sevdiklerinizle amanın sabahlar olmasın :66::66: ham,ilelik olması için ne kadar olamsı lazım ben çıkarsan aceleden kusura baklmayın öptüm hepiciginizi:38::38:

0 245 kesinlikle hamile değilsin,iyide sen adet olmuştun,niye yaptırdın ki?

heeee,bende aynı soruyu sordum.
gülme:20:

ohh sefanız olsun canım hasret giderin bol bol
öpüyorum seni

canım tamam 20 tanede sana yazıyorum olurmu
derinden ve benden düşerim
yanlız yarın akşam yada cuma sabahı bildirirsin tatlım

ablacım ben bugece okurum sen okundu say olurmu:))) yinede haber veriirim ben kime niyet okuyoruz

yok canım ablam 2 aydır adet olmuyoda onun için didiydim sag olasınız allah razı olsun biz bebek istiyoz delü 40 yaşında allahım olmasın diyo amanın en ufak çocugu 15 yaşında iyi bari dyimde içi rahatlasın sagolin allah razı olsun ablamların yatak odasında eşi yatıcek vben kaçtım dilerim allahtan sizleride allahım kavuştursun sevdiklerinizle amanın sabahlar olmasın :66::66: ham,ilelik olması için ne kadar olamsı lazım ben çıkarsan aceleden kusura baklmayın öptüm hepiciginizi:38::38:

anladım canım içi rahat etsin hamile gibi gözükmüyo
tamam canım iyi uykular çok öptüm seni

0 245 kesinlikle hamile değilsin,iyide sen adet olmuştun,niye yaptırdın ki?

heeee,bende aynı soruyu sordum.
gülme:20:
şimdi daha çok gülerim öyle dimeeeee
ablacım ben bugece okurum sen okundu say olurmu:))) yinede haber veriirim ben kime niyet okuyoruz

canım UMUTBİZİMOLSUN arkadaşın niki ismini bilmiyoruz öyle niyet edersin

yaa DERYAM naaptı acep inşallah herşey yolundadır korktuğu gibi değildir durumlar

Back
X