Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım ALLAH Razı olssunBebek sahibi olmak için okunabilecek sureler
1-Ayet-el Kûrsi: Herhangi bir muradın hasıl olması için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın CC izniyle hasıl olur(ne bir eksik ve ne bir fazla okunmamalıdır bu sayıların adedi çok önemlidir)
2-Duha Suresini her sabah 11 defa okuyanın rızkı artar, Allah duasını kabul eder. Yolu açık olur. Farz namazlarının ardından 3 defa okumakta aynı tesiri gösterir.
3-İNŞİRAH SURESİ:Okuyanı kalp sıkıntısından kurtarır, rızkını çoğaltır.
4-FİL SURESİ:Akşam ve yatsı arası 1000 defa okuyanın her türlü isteği kabul görür.
5-ENAM SURESİ:Enam suresi ne niyetle okunursa, o niyet halishane ise gerçekleşir.
6-HAŞR SURESİ:40 Gün 40 defa okuyan her türlü isteğine kavuşur.
7-İNŞİRAH SURESİ:Her gün okuyan kalp sıkıntısından kurtulur. Allah rızkını ve neslini artırır.
8-FETİH SURESİ:Günde 7 defa okuyan her muradı gerçekleşir.Günde en az 1 defa okuyan tüm kötülüklerden ve zararlardan korunur. Her işi hayırlı ve bereketli olur.
9-YUSUF SURESİ:Baht açıklığı için okunur.Yusuf Suresi bir kağıda yazılıp, hamile kadının üzerine konulursa erkek çocuk doğurur.Çocuğu olmayan; çocuk sahibi olmak niyetiyle 7 gün 1 defa okursa niyeti gerçekleşir.
10-DUHAN SURESİ:Günde 3 defa okuyan her arzusuna kavuşur.
11-NECM SURESİ:Günde 21 defa okuyan her arzu ve dileğine kavuşur.
12-RAHMAN SURESİ:70 Defa okuyana hayır kapıları açılır.
13-INFITAR SURESİilek ve arzuların gerçekleşmesi için 21 defa okunur.
14-istek ve dileği oln bir kimse akşam namazı kılıp kalkmadan 40 fatiha okusun.
15-Çoçuk sahibi olmak için dua Çoçuğu olmayan kimse 707 kere Ya Varis okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.
hepinize güzel bir gün diliyorum
herşey gönlünüzce olsun ben bugün azcık keyifsizim hastamı olucam ne elim kolum kalkmıyo :26:
offfhalen regl olmadım((( enson reglimden 41 gün geçti hiç gebelik belirtisi yok test yaptım negatif
(((
yaklaşık 2 hafta önce 3 gün pembe lekelenme oldu regl yok(( sık idrara çıkıorum acaip gaz var ama genelde geceleri olu
( ve göğüs etrafımda baya bi belirgin kabarcıklar oluştu başka hiççç bişiy yok canımcok sıkkın
(( kızlar yorumlarınızı bekliorum hastaneye gitme imkanımda yok bu aralar ama testtenegatif çıkıo bunlar bi hastalık belirtisi olabilirmi
canııım yapma ne olursun ne dersem diyim biliyorum gözyaşını dindiremem ama kendine bunu yapmaya devam edersen eşinide kendinide çok yıprattığınla kalacaksın kuzum stres yaptıkça olmuyo ben en canlı örneğim senin karşında ne kadar gözyaşı döktüm sizi buldum anlattım rahatladım kafamdan atmaya çalıştım hiç beklemiyodum hamiş kaldım.lütfen biraz sakin olmaya çalış kuzum en kısa zamanda gelsin mucizen sana üzülme ne olur.kızlar çok kötüyum reglim geliyo pembe pembe olmaz belki diye heveslenmiştim ama olmadı moralim çok bozuk ağlıyorum ben bu gece gelmem herkese ii geceler
ah be kuzum ben geç kaldım demi herkesten çok özür dilerim beni affedin bu hormon değişiklikleri beni mahfetti velet kendi bile görünmeden daha beni bitirdi :) hala vaktim varsa okuyamayan varsa okuyayım ebrarcımUMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ
EBRAR..........................80
DERİN..........................20
BONCUK.......................20
KARDELEN....................20
ELAEZEL.......................20
YETER.........................20
ELİXSİR.......................20
SEVTUN.......................20
GARİP..........................20
SELİNA.........................20
HİRANUR.......................20
ALEYNA........................20
BİRSEN.........................13
HANIMLAR ben kendime fazla yazdım listeyi görüp dua almak isteyen bana bildirsin herkesi yazamadım ulaşabilirmiyiz düşüncesiyle ama görenler ve okumak isteyen bana bildirsin kendimden düşerim
canım onca yorgunluk çıkacak tabi bi yerlerden bol bol dinlen canım geçmiş olsunhepinize güzel bir gün diliyorum
herşey gönlünüzce olsun ben bugün azcık keyifsizim hastamı olucam ne elim kolum kalkmıyo :26:
ebrarcım iyiyim sağol sen nasılsın geçmişe dalmıştım kusura bakma.
Merhaba yeter nasılsın
daisy sağol canım iki günüm çok zor geçti eşimde kızıyo üzülüyorum diye ama elimde değil malesef sonra internette araştırma yaptım yeni düşük yapanlar en az 1 kere regli olması gerekiyormuş yoksa enfeksiyon ihtimali varmış onu duyunca bu düşünceleri aklımdan atmaya çalışıyorum artık
canım doğru diyorsun düşündüğün zaman ve kafaya taktığın zaman hamiş olamıyor insan bende senin gibi hiç beklemediğim zaman hamiş olmuştum (yani kafama takmadığım zaman)
neyse canım ikinizde iyiymişsiniz çok sevindim 9 ay inşallah hep böyle iyi olursunuz ve sağlıla kucağına alırsın bitanem k.i.b![]()
ya bu arada tktk hamişya daha çok yeni yani çalışmaya başlıcam demişti demi ya tktk keşke biraz evde kalsaydın be kuzucum![]()
daisy meraba canım hamişlik nasıl gidiyo :))))
merhaba canım şimdilik iyi gidiyo şükür ama çok uyuyorum çok gazım oluyobide çok kasık ağrılarım vardı dr ilaç verdi onlardamı uyutuyodur nedir habire uyuyorum işte
yada benim bebiş diyoki aman annecik sen uyu yoksa ben senin kuruntularınla endişelerinle uğraşamıcam bari uyuda bende rahat rahat büyüyim yada diyoki ben bi doğuyım bugünleri çok arıcan
şimdilik görünmüyo ultrasonda sedece kese görüyos kese 9 mm olmuş haftaya inşallah görcez minii:26::26:
Allah'ım en kısa zamanda sizlerede nasip etsin canım![]()
aminnn canımmm aminnnn :))) bende halen regl olmadım ya ne bulantı ne başdnmesi gaz ve sık idrara çıkmadan başka bişiy yok idrar testlerim negatif(( bugün hastaneye gittim kan testi ketem testi ve ultrason verdi kan testini yarın ketem testini 15 inde alcam 24 ündede ultrasona gircem hayırlısı canım bilmiorum canım sıkkın işte
((
tatlım ya belki idrar yolları enfeksiyonu gibi bişey çıkabilir kötü şeyler düşünme ne olursun yada hani geç döllenme gibi bişey ne bileyim inşallah kötü bişey çıkmıcak canım Allahın izniyle dualarım seninle...
sağol canım hayırlısı olsun artık bilmiyorum çak gazım var karnımçok şişti bilmiorum senin gebelik belirtilerin nelerdi canım((
tatlım ben çok kendimi dinleyememiştim aslında hastanede arkadaşımın yanında kalıyodum canla başla onun için koşturuyodum ama bildiklerim çok belim ağrıdı belimin ortası acıdı resmen hatta ben arkadaşımı yatırıp kaldırdım ya ondan sandım sonra çok akıntım vardı göğüslerimde acı ve şişkinlik ben regl olcam sandım normal regl ağrılarım vardı.bide çok gazım vardı durmadan tuvalete kaçıyodum ve karnım çok kaşındı benim böyle karıncalanır gibi sürekli kaşıdım özellikle reglime 2 gün kala . ama ben test yapmıştım reglime 4 gün vardı negatif çıkmıştı. sonra bir gece önce pozitif çıktı işte böyle canım..
hayırlısı olsun tatlım inşallah bebeğini sağ salim kucağına alırsın :)))) bende hastalık çıkmasında hayırlısyla bebek zamanla olur inşallah :)))