Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

evet canım benim bak herşeyde bi hayır vardır.İyi dileklerin için saol kuzum inşallah çok endişeli geçiyo tabi bu zmanlar özellikle ilk 3 ay bende bu endişelerden uzak durmaya çalışıyorum korkuyoruz tabi ama Allah hepimizin yanında ve yardımcısı olsun kuzum İnşallah birdaha ki ay alırsın müjdeyi canım benim...:71::71::71::71::71:

canım fazla kafaya takma bak doktor bana düşük riski var demişti yani olabilir demşti kafaya çok taktım kısa bir zaman içinde düştü hiç birşey düşünme 3 ayı atlatana kadar düşünme ok
bende artık öyle düşünüyorum canım neyse hayırlısı o olsun artık düşünmemeye calışıyorum

UMUTBİZİMOLSUN için AYETEL KÜRSİ LİSTESİ

NANELİŞKR...................20bitti
DERİN..........................20bitti
BONCUK.......................20
KARDELEN....................20bitti
ELAEZEL.......................20
YETER.........................20bitti
ELİXSİR.......................20bitti
SEVTUN.......................20bitti
GARİP..........................20
HASRET.......................20bitti
SELİNA.........................20bitti
SUNGER........................20
SAMYELİ.......................20bitti
HİRANUR.......................20
ALEYNA........................20bitti
BİRSEN.........................13

hepinize güzel bir gün diliyorum
herşey gönlünüzce olsun ben bugün azcık keyifsizim hastamı olucam ne elim kolum kalkmıyo :26:

canim cok gecmis olsun,insallah hasta falan olmazsin..tabi misafir olunca dikkat edemedin kendine dimi.allah sifa versin ebrarcim..bu arada ben duami bugun okudum..insallah umutbizimolsun arkadasimizin evlat sahibi olmasina vesile olsun..simdiden duami yapayim.yarin tum gun evde olmuyorum kizlar,duaya katilamayacagim:59::59::59::59::59:

Bebek sahibi olmak için okunabilecek sureler

1-Ayet-el Kûrsi: Herhangi bir muradın hasıl olması için Ayet-el Kûrsi 313 kere okunduğunda, dünya ve Ahiret hakkındaki o istek ALLAH'ın CC izniyle hasıl olur(ne bir eksik ve ne bir fazla okunmamalıdır bu sayıların adedi çok önemlidir)

2-Duha Suresini her sabah 11 defa okuyanın rızkı artar, Allah duasını kabul eder. Yolu açık olur. Farz namazlarının ardından 3 defa okumakta aynı tesiri gösterir.

3-İNŞİRAH SURESİ:Okuyanı kalp sıkıntısından kurtarır, rızkını çoğaltır.

4-FİL SURESİ:Akşam ve yatsı arası 1000 defa okuyanın her türlü isteği kabul görür.

5-ENAM SURESİ:Enam suresi ne niyetle okunursa, o niyet halishane ise gerçekleşir.

6-HAŞR SURESİ:40 Gün 40 defa okuyan her türlü isteğine kavuşur.

7-İNŞİRAH SURESİ:Her gün okuyan kalp sıkıntısından kurtulur. Allah rızkını ve neslini artırır.

8-FETİH SURESİ:Günde 7 defa okuyan her muradı gerçekleşir.Günde en az 1 defa okuyan tüm kötülüklerden ve zararlardan korunur. Her işi hayırlı ve bereketli olur.

9-YUSUF SURESİ:Baht açıklığı için okunur.Yusuf Suresi bir kağıda yazılıp, hamile kadının üzerine konulursa erkek çocuk doğurur.Çocuğu olmayan; çocuk sahibi olmak niyetiyle 7 gün 1 defa okursa niyeti gerçekleşir.

10-DUHAN SURESİ:Günde 3 defa okuyan her arzusuna kavuşur.

11-NECM SURESİ:Günde 21 defa okuyan her arzu ve dileğine kavuşur.

12-RAHMAN SURESİ:70 Defa okuyana hayır kapıları açılır.

13-INFITAR SURESİ:Dilek ve arzuların gerçekleşmesi için 21 defa okunur.

14-istek ve dileği oln bir kimse akşam namazı kılıp kalkmadan 40 fatiha okusun.

15-Çoçuk sahibi olmak için dua Çoçuğu olmayan kimse 707 kere “Ya Varis” okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

allah razi olsun naneliseker:38::38::38::38::38::38::38:

ebrar_53+,hasretim_baby,kardelen5233
bu arada herkeze iyi akşamlar kusura bakmayın kalamıcam ablamlarda kalmaya geldik 3 bacı eski günleri anıyoruzda:24::24::24:

ohh ohhh,masallah demek 3 baci kaynattiniz dun aksam..ne degerli vakitlerdir o zamanlar...sefaniz olsun:64::64::64::64:

ahhhh ablacigim geldi aklimaaaaa :14::14::14::14::14:

ohhhhh kaynatın bakalım ne güzellllll

canım inşşşş müjdeyle gelirsin buraya merakla beklioruzzzzzz

kardelen ben varım ama sen yoksuuuunnnnnnn nire kayboldun baken
benim işlerim vardı canım,çıkmak zorunda kaldım sabah.
hepinize güzel bir gün diliyorum
herşey gönlünüzce olsun ben bugün azcık keyifsizim hastamı olucam ne elim kolum kalkmıyo :26:
sen,misafir gidince ortalığı kırklıcam diyede hasta olmuşundur eminim.
bide kış günü deriiiiiiiiiiiiiiiiiinnn temizlik yapan aley7namız var bizim,merak ediyorum onun evini,bi gidip görcem.

kızlar,derya nın çok selamı var,kafası biraz rahatlamış,dr onnu rahatlatmış,ayın 22 de ameliyatı varmış,size selamı,banada kelamı var:9:

Merhaba arkadaşlar bende sizler gibi anne olmak isteyip bunun için çabalar sarfeden biriyim umarım herşey hepinizin gönlünce olur Allah kucaklarınızı boş bırakmasın :49:

canim cok gecmis olsun,insallah hasta falan olmazsin..tabi misafir olunca dikkat edemedin kendine dimi.allah sifa versin ebrarcim..bu arada ben duami bugun okudum..insallah umutbizimolsun arkadasimizin evlat sahibi olmasina vesile olsun..simdiden duami yapayim.yarin tum gun evde olmuyorum kizlar,duaya katilamayacagim:59::59::59::59::59:

allah razi olsun naneliseker:38::38::38::38::38::38::38:

ohh ohhh,masallah demek 3 baci kaynattiniz dun aksam..ne degerli vakitlerdir o zamanlar...sefaniz olsun:64::64::64::64:

ahhhh ablacigim geldi aklimaaaaa :14::14::14::14::14:
evet canım bol bol kaynattık bugünde alışverişe gittik amanın çok eylendük be:1::1::1:
benim işlerim vardı canım,çıkmak zorunda kaldım sabah.

sen,misafir gidince ortalığı kırklıcam diyede hasta olmuşundur eminim.
bide kış günü deriiiiiiiiiiiiiiiiiinnn temizlik yapan aley7namız var bizim,merak ediyorum onun evini,bi gidip görcem.

kızlar,derya nın çok selamı var,kafası biraz rahatlamış,dr onnu rahatlatmış,ayın 22 de ameliyatı varmış,size selamı,banada kelamı var:9:
sagoalsın içimi rahatlattın bebem bu arada hoş geldün:71::71::71:alahım yardımcısı olsun bugünde vallahi aklımda geçti keşke telefonunu alsaydım aradım diye:78::78:
sevtun pelin nasılsınız çok özledim sizi

nerelerdesin kız sen bende buralarda degilim ama ne yapcen az kaldı kavuşmamıza dişinizi azicık sıkın gari dönüşüm muhteşem olucek:60::60::60:

öp beni öp muahhhhhhhh :82: çok karizmayım değil mi? beni öpmiycende kimi öpecen :52:

yirim kız senin karizmanı ben senden daha şirinim ama haberin olsun bak bakalım haksızmıyım ahanda ben :86::86::86::86::86:
yumurtALARIN İŞŞALLAH BÜYÜMÜŞTÜRDE BU AY ANNE OLURSUN KIZLAR BU ARKİDİŞİM BENİM GİBİ ALLAHIM TEZ ZAMANDA ONUDA ANNE YAPAR İŞŞALLAH HANİ HATIRLAYANLAR VARSA DEDİYDİMYA AYNI BİZİM GİBİ BEBEK İSTİYO DİYE İŞTE BU:52::52::52:

yirim kız senin karizmanı ben senden daha şirinim ama haberin olsun bak bakalım haksızmıyım ahanda ben :86::86::86::86::86:
yumurtALARIN İŞŞALLAH BÜYÜMÜŞTÜRDE BU AY ANNE OLURSUN KIZLAR BU ARKİDİŞİM BENİM GİBİ ALLAHIM TEZ ZAMANDA ONUDA ANNE YAPAR İŞŞALLAH HANİ HATIRLAYANLAR VARSA DEDİYDİMYA AYNI BİZİM GİBİ BEBEK İSTİYO DİYE İŞTE BU:52::52::52:

Aminnn hepimizin olsun çok tırrsıyorum ama bacum bildiğin gibi delll :32:

kız neredesin sen:47::47::47::47::47:
sevtunnnnnnnnnnn hiç slmmmmmmm falan yok :57::57::57::57::57::57::57:

merhaba arkadaşlar bende sizler gibi anne olmak isteyip bunun için çabalar sarfeden biriyim umarım herşey hepinizin gönlünce olur allah kucaklarınızı boş bırakmasın :49:

Yumurtaların işşallah büyümüştürde bu ay anne olursun kızlar bu arkidişim benim gibi allahım tez zamanda onuda anne yapar işşallah hani hatırlayanlar varsa dediydimya aynı bizim gibi bebek istiyo diye işte bu:52::52::52:

rabbim gönlümüzden geçeni nasip etsinnnn
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

hoşgeldin kuzum nasılsın
adet olmadın değilmi günün nezamandı
eboşum dün gece hemen cıktım bitanem görmedim yazını kusura bakma...yok tatlım adet olmadım henüz ama 5 inde günüm heycanla bekliyorum inş hayırlısı olur sen nasılsın okudugum kadarıyla hasta olcam filan yazmışsın inş olmassın canım kendine dikkat et cok yoruldun zaten şimdi dinlen bol bol cok öpüyorum seni kuzum:16:
kızlar nasılsınız bakalım ben hala grip belasıyla uğraşıyorum
canım şimdi nasılsın cok gecmiş olsun...
sevtun pelin nasılsınız çok özledim sizi

kardelenim bende seni özledim canım nerelerdesin sen bakyım...bende annemdeyim fazla giremiyorum...

DERİNİM ben iyiyim canım dün görmemişim seni alıntıları yazıp hemen cıktım annemdeyim zaten fazla giremiyorum oyüzden sende iyisindir inş:54:

sevtunum sen nasılsın canım...

diger kızlarada selam bu arada kim var bilmiyorum ama:9:

Back
X