Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

ben daha yeni gidiyom,birsey sorunca kiziyor:47::47::47::47:kendi sorusuna net cevap istiyor,detayli anlatim istemiyor hanfendiii:47::47::47::47::47:

herkesde ters falan ama iyi doktordur diyor kendisi icin:26::26::26:ama bilgilendirmesi gerek.ustelik ben tedaviye yeni basladigim icin cok bilgi sahibi degilim yaniiii:59::59::59:
kız sanki bilği olanı seviyolarmı bizim bir dr vardı biliği olan hastalara bir diplomanız eksik her şeyi benden iyi biliyosunuz diyordu:53::53::53:
iyiyim yetercim sagol cnm sende iyisin inş..kimse hakkında son gelişmeleri bilmiyom kusura bkmayın kızlar...

kızlar anatolia kim ya deyiverin hele:52:kendisi altta ama konuşmaz benle:))
sanırım iyyim derinim eiimrahatsıdı ona üzüldüm biraz yaaa
kizlar yaa,benim gögus uclarim hala cok aciyor yaaaaa,birde sanki sislik var gibi..yarin doktora söylesem olurmuuuu???neden olur sizcee:26::26::26:

tabiki sor aklına takılan her şeyi seni aydınlatmak görevi
ama döverse karışmam bak :1::1::1:

hayırdır cnm adetin mi geçti?benim fikrimi sorarsan kadın dogumcuya gögüs ucunu sormak abes olabilir:1:

canim gecen ay adetimin sonu bir basladi aciiii,anlatamam ama önceden de araliklarla oldu ama hic böyle siddetli olmamisti bende sasirdim:26::26::26::26:adetim subat 18 de daha cok yaaaa:59::59::59::59::59:

cok sagol ebrarim yaaa,beni bilgilendirdin:38::38::38::38::38::38::38::38:kizz doktorum bile senin gibi bilgilendirmedi beniii:1::1::1::1::1::1::69::69::69::69::69::69:

canım doktorlar ne anlatıyoki herşeyi araştırıp yaşıyarak öğreniyoruz kk bana çok şey kattı valla iyki burdayım :kkk::kkk:
yeter haklı aslında hem derlerki netten araştırmayın hemde kendileri bişey söylemez :47:

kız sanki bilği olanı seviyolarmı bizim bir dr vardı biliği olan hastalara bir diplomanız eksik her şeyi benden iyi biliyosunuz diyordu:53::53::53:

geçmiş olsun cnm umarım şimdi iyidir...
canim gecen ay adetimin sonu bir basladi aciiii,anlatamam ama önceden de araliklarla oldu ama hic böyle siddetli olmamisti bende sasirdim:26::26::26::26:adetim subat 18 de daha cok yaaaa:59::59::59::59::59:

hayır olsun inş..adetede varmış..herşey istedigin gibi olsun inş.

kızlar ben müsadenizi istiyim..çıkmam gerek.hepinizi çok öptüm..ALLAHA EMANET OLUN.

Son düzenleme:
galiba kuzum :1:nasılsın annedemisin?selam söyle kuzum

olsun onlar bizim beişlerimiz kuzum geçer :1:
ah ah görünmez ufaklıklar naapcaz bunlarla biz

canım ben geçmiştede yazmıştım yumurtlama zamanındada gögüslerde ağrı oluyo değerlendir diye sen geç adet oluyosun geç yumurtluyo olabilirsin yinede sor tabi doktoruna

canim yaklasik 10 gundur aciyor ama:59::59::59:bu kadar cok aci olurmuuu???sastim kaldim,hayirlisi olsun hakkimdaa:38::38:

aman o nasil doktormus kiiiiii:1::1::1::1::1::1:cok soru sorunca kiziyor bizim hatuuuuunnnn:1::1::1::1::1::1:agzindan kerpetenle aliyom lafiiiiii heeee:52::52::52:

canım doktorlar ne anlatıyoki herşeyi araştırıp yaşıyarak öğreniyoruz kk bana çok şey kattı valla iyki burdayım :kkk::kkk:
yeter haklı aslında hem derlerki netten araştırmayın hemde kendileri bişey söylemez :47:

ben bazan burası küçük yer olduğu içinmi böyle diyorum ama galiba her yerde aynı sorunlar var

kızlar ben müsadenizi istiyim..çıkmam gerek.hepinizi çok öptüm..ALLAHA EMANET OLUN.
kuzum çok öptüm seni ayrıca çok özlüyorum seni hep aklımda ve duamdasın iyi bak kendine bitanem görüşürüz :38:
canim yaklasik 10 gundur aciyor ama:59::59::59:bu kadar cok aci olurmuuu???sastim kaldim,hayirlisi olsun hakkimdaa:38::38:

aman o nasil doktormus kiiiiii:1::1::1::1::1::1:cok soru sorunca kiziyor bizim hatuuuuunnnn:1::1::1::1::1::1:agzindan kerpetenle aliyom lafiiiiii heeee:52::52::52:

canım peki adetin normal oldumu senin yoksa hamilemisin sen canım

evet haklisin bende sizden cok sey ögrendim...cok aktif degilim sitde uye oldum sizin topik ilk dikkatimi cekti,bir yazayim dedim yazis o yazis bagimlilik yaptiniz bende heeee:1::1::1::1::1::1::1:sifremi girip hemen kendimi topikte buluyom,hicbiryere bakamiyorum fazlaa:59::59::59::59:

insallah derincim,hakkimda hayirlisi ne ise o olsun...ama en ufak seyde umit ediyoruz isteee,sonrasi tek cizgi ve husran:59::59::59::59::59:

ALLAH daha iyi etsin cnm benim..iyiyim şükür ya nolsun..bende bilmiyom güzel habrler varmı ki?giremiyorumda tutişim yaa.pc yok evde.

aminnn cnm sizin bilgisayar hallolmadı sanırım daha,hayırlısı olsun kuzuu
neyse cnm ben kaçar, gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş eboşla snden başka kimse bişe yazmadı öyle olsun Allah'a emanet olun canım bnm eboşum senide çok öpüyorum burda olmayan kızlara da slm söylersiniz öpüyorum hepinizi:16:

galiba kuzum :1:nasılsın annedemisin?selam söyle kuzum

olsun onlar bizim beişlerimiz kuzum geçer :1:
ah ah görünmez ufaklıklar naapcaz bunlarla biz

canım ben geçmiştede yazmıştım yumurtlama zamanındada gögüslerde ağrı oluyo değerlendir diye sen geç adet oluyosun geç yumurtluyo olabilirsin yinede sor tabi doktoruna

Ablammm annemdeyim evet kendi pcmi getirdim annmelerinki hurda oldu biraz çok ağır içeri geçice şimdi bende,anneminde çok slmı var en kısa zamanda görüşelim olur mu öptüm cnm bnm hakiki dostummm,ablammm

evet haklisin bende sizden cok sey ögrendim...cok aktif degilim sitde uye oldum sizin topik ilk dikkatimi cekti,bir yazayim dedim yazis o yazis bagimlilik yaptiniz bende heeee:1::1::1::1::1::1::1:sifremi girip hemen kendimi topikte buluyom,hicbiryere bakamiyorum fazlaa:59::59::59::59:

insallah derincim,hakkimda hayirlisi ne ise o olsun...ama en ufak seyde umit ediyoruz isteee,sonrasi tek cizgi ve husran:59::59::59::59::59:
canım ya burası öyle valla bağımlılık ypıyo insanda ama arada başka yerlerede bak bilgilenirsin kk ansiklopedi gibi hayat okulu aslında
aminnn cnm sizin bilgisayar hallolmadı sanırım daha,hayırlısı olsun kuzuu
neyse cnm ben kaçar, gözden ırak olan gönülden de ırak olurmuş eboşla snden başka kimse bişe yazmadı öyle olsun Allah'a emanet olun canım bnm eboşum senide çok öpüyorum burda olmayan kızlara da slm söylersiniz öpüyorum hepinizi:16:
kuzum gidiyonmu yaa azcuk konuşuk edecektik neyse keyfsiz gibisin herşey yolunda umarım o dediğin benim için geçerli değil sen benim kalbimdesin bunu bil .çok çok öptüm bitaneciğim

normol oldu ebrarcim yaaa,ocak 17 de oldum:50::50::50::50:keske senin dedigin gibi olsaa:50::50::50::50:
yani normal derken kaç gün sürdü canım yani herzamanki gibimiydi ?
Ablammm annemdeyim evet kendi pcmi getirdim annmelerinki hurda oldu biraz çok ağır içeri geçice şimdi bende,anneminde çok slmı var en kısa zamanda görüşelim olur mu öptüm cnm bnm hakiki dostummm,ablammm

öpüyorum anacığınıda kardeşciğinide çok selam kuzum
görüşcez inşallah bu haftayı geçirelim arıycam seni kanka olurmu
sende benim için öylesin öptüm kuzum

canım ya burası öyle valla bağımlılık ypıyo insanda ama arada başka yerlerede bak bilgilenirsin kk ansiklopedi gibi hayat okulu aslında

kuzum gidiyonmu yaa azcuk konuşuk edecektik neyse keyfsiz gibisin herşey yolunda umarım o dediğin benim için geçerli değil sen benim kalbimdesin bunu bil .çok çok öptüm bitaneciğim

gecen bir birlikta zayiflayanlar diyet guruplari dikkatimi cektiii,,fazla takip edemedim..genelde gebelik bölumlerine bakiyorum...ama haklisin kk ansiklopedi gibiii,okumak bilgilenmek lazim:68::68::68::68::68:

yokya alakası yok sen bide burdakileri gör bıktım inanki doktor değişmekten :85:

kız bizim adanada (ben başka bir ilçede oturuyorum küçük yer diyince adanada değil)5 tüp bebk merkezi var hepsine gittim baktım olmuyor şimdi başa döneceğim her halde:60::60::60::60::60::60::60::60::60::60:
dr beni sevmiyolar :47::47: sen neden bu kadar soru soruyorsun neden hep şu tetkik bunuda yapsakmı diyorsun şöyle olsa nasıl olur diyorsun gibi soruları sevmiyorlar ben çok soruyorm diyeeeeeeeeeeeeee ellerinden gelse :57::57::57::57::57:

yani normal derken kaç gün sürdü canım yani herzamanki gibimiydi ?

öpüyorum anacığınıda kardeşciğinide çok selam kuzum
görüşcez inşallah bu haftayı geçirelim arıycam seni kanka olurmu
sende benim için öylesin öptüm kuzum

evet normal gibiydiiii:50::50::50::50:herseyin hayirli ebrarim,oldugunu hic zannetmiyorum,adetim geceli 10 gunde oldumu acaba diyorum hepppp..bosa biliyorum olsa bile bu kadar cok cabuk belirti olmaz:50::50::50::50:her ay oldugu gibi yine umitlenicem,ama sonuc husran olacak biliyorum:14::14::14::14::14::14:

bugun 18 yildir bebegi olmayan biri ile konustum,onun göz yaslariii beni bitirdiiiii:14::14::14::14::14:rabbim olmayan tum herkese nasip etsinnnn:14::14::14::14:hepimize iki dunyada yuzumuzun aki olacak evlatlar versin:14::14::14::14::14::14::14:

gecen bir birlikta zayiflayanlar diyet guruplari dikkatimi cektiii,,fazla takip edemedim..genelde gebelik bölumlerine bakiyorum...ama haklisin kk ansiklopedi gibiii,okumak bilgilenmek lazim:68::68::68::68::68:

evet canım kesinlikle öyle
neyse garipcim bende kaçıyorum sonra görüşürüz öpüyorum çok

Back
X