Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar naberler yarın ameliyat günü acayip korkuyorum dua edin bana.
emar sonucumu göstermeye gittim bugun temiz cıktı cok şükür ordanda cok övülen bir jinekologa gittim bugun
kadın gerçekten cok iyi sağolsun
öncelikle herşeyi anlattım düşüklerimi fln farlutualle kaldıgımı ama düştüğünü dediki farlutual rahimini kalınlastırıyo ondan kalabiliyorsun rahimde incelme var dedi
birsürü kromozon testi vs. istediissk ka yapılıyormu bu testler bilmiyorum normalı pahalıymıss epeycee:26:
sonra pko var dedi ve 5 cmlik kistimi alıcakmıs lakoskpylee
yumurtalıklarına ufak delikler acıcam kistlerin gitmesi için fln birşeyler dedii
iyibir doktordu memnun kaldım yani
şimdi öncelikle o kromozon testlerini yaptırıcam artık hayırlısı neyse o olsun
üzülmedim değil tabiki cok üzülüyorum bu duruma ama yapıcak birşey yok ALLAH büyük
geçmişe bakamadım özür dilerim hepinizi öüyorum![]()
canım benim çok geçmiş olsun sonuçta bir yerden başlıyosun sonuda hayırlısıyla gelir inşallah rabbim kullarına kaldıramyacağı yükü yüklemezmiş
Kızlar ben test yaptım negatif cıktı hamile degılım napalım hayırlısı olsun...
canım benim hayırlısı olsun pelin senin adetinden kaç gün gecikmişti
evet canım hayırlısı olsun iki gun gecmısti...
Ben kurtaj olmadım canım kendılıgınden dusmustu ikıncı adetım olcak gec olcam heralde...
hıımmm canım anladım ozaman sen idrar testimi yaptın sorularım için kusura bakma benimde 3 gün geçiktide
onemlı degıl canım evde idrar testı yaptım ama negatıf cıktı ama sabah yapınca daha net sonuc verıyomus eger yapcaksan sabah yap ins hamılesındır
ah canım neden merak etmeyelim hepiniz aklımdasınız ama kaçamak giriyorum vallahi yavru gene çagırıyo içerde evime geçsem iyi olucekti az kadı işşallah 2 hafta içinde evimdeyimben çıkıyorum,herkeze hayırlı geceler,yarın gelemeyebilirim dicektim,ama merak edende olmaz muhtemelen.![]()
Kızlar ben test yaptım negatif cıktı hamile degılım napalım hayırlısı olsun...
kardelen baharcım nasılsın bebem kusura bakma benim yavru çagırıyo içerden sonra görüşürük kendine iyi bak bebem :86::86::86::86:
canım peki muhakkak 2 gün geçikince idrarda çıkıyomu
canım bellı olmuyo benım ılk hamılelıgımde bır gun gecınce yapmıstım cıkmıstı bunda cıkmadı gec dollenme oluncada cıkmıyabılıyomus ama ben sanmıyorum adet olurum yakında...