Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

emar sonucumu göstermeye gittim bugun temiz cıktı cok şükür ordanda cok övülen bir jinekologa gittim bugun

kadın gerçekten cok iyi sağolsun :16:

öncelikle herşeyi anlattım düşüklerimi fln farlutualle kaldıgımı ama düştüğünü dediki farlutual rahimini kalınlastırıyo ondan kalabiliyorsun rahimde incelme var dedi

birsürü kromozon testi vs. istedii:14: ssk ka yapılıyormu bu testler bilmiyorum normalı pahalıymıss epeycee:26:

sonra pko var dedi ve 5 cmlik kistimi alıcakmıs lakoskpylee:50:

yumurtalıklarına ufak delikler acıcam kistlerin gitmesi için fln birşeyler dedii :34:

iyibir doktordu memnun kaldım yani

şimdi öncelikle o kromozon testlerini yaptırıcam artık hayırlısı neyse o olsun

üzülmedim değil tabiki cok üzülüyorum bu duruma ama yapıcak birşey yok ALLAH büyük

geçmişe bakamadım özür dilerim hepinizi öüyorum:43::43::43::43:

emar sonucumu göstermeye gittim bugun temiz cıktı cok şükür ordanda cok övülen bir jinekologa gittim bugun

kadın gerçekten cok iyi sağolsun :16:

öncelikle herşeyi anlattım düşüklerimi fln farlutualle kaldıgımı ama düştüğünü dediki farlutual rahimini kalınlastırıyo ondan kalabiliyorsun rahimde incelme var dedi

birsürü kromozon testi vs. istedii:14: ssk ka yapılıyormu bu testler bilmiyorum normalı pahalıymıss epeycee:26:

sonra pko var dedi ve 5 cmlik kistimi alıcakmıs lakoskpylee:50:

yumurtalıklarına ufak delikler acıcam kistlerin gitmesi için fln birşeyler dedii :34:

iyibir doktordu memnun kaldım yani

şimdi öncelikle o kromozon testlerini yaptırıcam artık hayırlısı neyse o olsun

üzülmedim değil tabiki cok üzülüyorum bu duruma ama yapıcak birşey yok ALLAH büyük

geçmişe bakamadım özür dilerim hepinizi öüyorum:43::43::43::43:

canım benim çok geçmiş olsun sonuçta bir yerden başlıyosun sonuda hayırlısıyla gelir inşallah rabbim kullarına kaldıramyacağı yükü yüklemezmiş

ben çıkıyorum,herkeze hayırlı geceler,yarın gelemeyebilirim dicektim,ama merak edende olmaz muhtemelen.:58:
ah canım neden merak etmeyelim hepiniz aklımdasınız ama kaçamak giriyorum vallahi yavru gene çagırıyo içerde evime geçsem iyi olucekti az kadı işşallah 2 hafta içinde evimdeyim:59::59::59:
kız sen hatırlanmıcek hatunmusun be gel bakıyım o şefkatli kollarıma:70::70::70::70::70:
Kızlar ben test yaptım negatif cıktı hamile degılım napalım hayırlısı olsun...

canım üzülme adet olana kadar umudun var unutma:20::20::20:allahım ne verirse hayırlısını versin bugün teyzemin kızı dogum yaptı kızımız var benimle birlikteydi ben dogursaydım 1 haftalık anne adayıydım ama olmadı takdiri ilahi şimdi ne kadar mutludur bebegi oldu diye garibiminde kanamları çok oluyodu ama rabbim yumurtaya can veren allahım onun dogmasına izin verdi ama benimki cennete gitti inanaın geçmiş olsun derken zor tuttum kendimi aglamamak için :14::14::14::14::14::14::14:
allahım evladının acısını göstermesin dilerim rabbimden tez zzmanda bizlerişde ahanda böle etsin yaradanım:49::49::49::49::49::49::49::49:

kardelen baharcım nasılsın bebem kusura bakma benim yavru çagırıyo içerden sonra görüşürük kendine iyi bak bebem :86::86::86::86:

Back
X