hg cnm ben iyiyim sen nasılsın baken uzun zamandır gözükmüosun pekkkk
iyiyim diyeyim iyi olayım karın ağrısı ishal miğde bulantıs fena halde şifayı kapmışım hadi hayırlısı

selammmm kıslarrrrrrrrrrrrr :)))
selam canım hoşgeldin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hg cnm ben iyiyim sen nasılsın baken uzun zamandır gözükmüosun pekkkk
selammmm kıslarrrrrrrrrrrrr :)))
sağol canım nasılsın nasıl gidiyoselam kizlar,ben geldimama fazla kalamayacagim
bugun arkadasima davetliydim
yeni geldim eve,az sonra kocis gelecek dee
gecmise fazla göz atamadim ama aklimda kaldigi kadari ile yazayim..
ebrarim,demek sende bugun arkadasina davetli idin,ne guzel.iyi oluyor valla arada,hasret gidermek ve iki muhabbet edip kaynatmak
pelincim,demek testin negatif ciktiuzulme canim,insallah birdaha ki aya bebisin gelir..
mirandacim,demek bebisinin kesesini gördunrabbim kucaginada almak nasip eylesin canim
elixsircim,emarinin guzel cikmasina ve iyi bir doktora gitmene sevindim..insallah yeni doktorun bebisinin gelmesine vesile olsun tatlim
kardelenbhrcim,neden canin sIkkIn canim,eger ben atliyor isem kusuruma bakma,olurmu bazen niclerinizi unutabiliyorum,kalabalik oldugumuz icinde karsitirma korkusu oluyorama hep aklimdasiniz canim...adetin gecmis canim,insallah hamilesindir
guzel hberlerini bekliyoruz
banucum,rabbim sifa versin canim.insallah guzel gecer ameliyatin
diger arkadaslarim umarim sizlerde iyisinizdir,hepinize selam olsun
kizlar,ben bugun doktora gittim,benden kan aldilar..ve asi oldum..ikincisini
kolum acimaya basladi,gecende sismis ve cok acimistiinsallah öyle olmam
ben cikiyim kizlar,hepiniz allaha emanet olun:80::80::80::80::80:
ablacım dualarımız seninleeeeeeeeeeeeeeee
canımcım mr sonucunun temiz çıkmasına sevindim iii bi dr bulmana ve tedavi sürecine başlamana en azından sorun ne artık onu biliosun cnm oda iiii inşşşş güzel günler seni beklioooo cnm
cnm hakkında hayırlısı olsunnnn
ayyy ne kadar mutlusun şimdiiiiinşşşşş bizede rabbim nasip eder
![]()
elixir meraa datlım nasılsınnn![]()
pelıncıgım hayırlısı olsun cnm belkı gec döllenmedır verırsın yakında müjdeyı
lıste hakkında yorum yapan arkadaslar cok sagolun begendıysenız ne mutlu
kardeloşum bosver cnm ya takma hıcbırseyıhayatını yasa kım ne yaparsa yapsın
![]()
semracımmm hoşbulduk gülüm nasılsınnn![]()
![]()
iyiyim canım sağol sen nasılsın
pelıncıgım hayırlısı olsun cnm belkı gec döllenmedır verırsın yakında müjdeyı
lıste hakkında yorum yapan arkadaslar cok sagolun begendıysenız ne mutlu
kardeloşum bosver cnm ya takma hıcbırseyıhayatını yasa kım ne yaparsa yapsın
![]()
sağol canım bende iyim idare modundayım :))))
boncuğum avatarına bayıldım çok hoş zevkli kadınsın vesselam
boncukum beni marttın 7disine ekeyebilirsin adet oldum bugun
HAYIRLI OLSUN![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ![]()
![]()
![]()
*****************************WAY***************************3 ŞUBAT**************************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT**************************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT**************************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
MART AYI LİSTEMİZ![]()
![]()
![]()
*****************************YETERRRRR**********************3 MART**************************
HAMİŞ LİSTEMİZ![]()
![]()
![]()
**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR********************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA****************/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bu günümüze şükür canım ama biraz rahatsızım özellikle karın ağrısı yokmu iki gündür mahfetti beni![]()
bu günümüze şükür canım ama biraz rahatsızım özellikle karın ağrısı yokmu iki gündür mahfetti beni![]()
iyi olmana sevindim ALLAH daim etsin![]()
amin canım cümlemizin inşallah :))) Rabbim muradımızı versinde iyiliğimiz katlansın inşallahhh :))