Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

selam kizlar,ben geldim:3::3::3::3:ama fazla kalamayacagim:5:bugun arkadasima davetliydim:8:yeni geldim eve,az sonra kocis gelecek dee:27:
gecmise fazla göz atamadim ama aklimda kaldigi kadari ile yazayim..:68:

ebrarim,demek sende bugun arkadasina davetli idin,ne guzel.iyi oluyor valla arada,hasret gidermek ve iki muhabbet edip kaynatmak:12::12::12:

pelincim,demek testin negatif cikti:59:uzulme canim,insallah birdaha ki aya bebisin gelir..

mirandacim,demek bebisinin kesesini gördun:64::64:rabbim kucaginada almak nasip eylesin canim:38:

elixsircim,emarinin guzel cikmasina ve iyi bir doktora gitmene sevindim..insallah yeni doktorun bebisinin gelmesine vesile olsun tatlim:38::38:

kardelenbhrcim,neden canin sIkkIn canim,eger ben atliyor isem kusuruma bakma,olurmu bazen niclerinizi unutabiliyorum,kalabalik oldugumuz icinde karsitirma korkusu oluyor:59:ama hep aklimdasiniz canim...adetin gecmis canim,insallah hamilesindir:38::38:guzel hberlerini bekliyoruz:38:

banucum,rabbim sifa versin canim.insallah guzel gecer ameliyatin:38::38::38:

diger arkadaslarim umarim sizlerde iyisinizdir,hepinize selam olsun:38::38::38::38::70::70::70::70::70:

kizlar,ben bugun doktora gittim,benden kan aldilar..ve asi oldum..ikincisini:59::59::59:
kolum acimaya basladi,gecende sismis ve cok acimisti:43::43::43::43:insallah öyle olmam:43::43:ben cikiyim kizlar,hepiniz allaha emanet olun:80::80::80::80::80:
sağol canım nasılsın nasıl gidiyo:34:
ablacım dualarımız seninleeeeeeeeeeeeeeee

canımcım mr sonucunun temiz çıkmasına sevindim iii bi dr bulmana ve tedavi sürecine başlamana en azından sorun ne artık onu biliosun cnm oda iiii inşşşş güzel günler seni beklioooo cnm

cnm hakkında hayırlısı olsunnnn :12::12::12::12:

ayyy ne kadar mutlusun şimdiiii:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:inşşşşş bizede rabbim nasip eder:16::16::16::16::16:

sağol canım nasılsın:38:

pelıncıgım hayırlısı olsun cnm belkı gec döllenmedır verırsın yakında müjdeyı:16:
lıste hakkında yorum yapan arkadaslar cok sagolun begendıysenız ne mutlu:16:
kardeloşum bosver cnm ya takma hıcbırseyı:16:hayatını yasa kım ne yaparsa yapsın:52:

pelıncıgım hayırlısı olsun cnm belkı gec döllenmedır verırsın yakında müjdeyı:16:
lıste hakkında yorum yapan arkadaslar cok sagolun begendıysenız ne mutlu:16:
kardeloşum bosver cnm ya takma hıcbırseyı:16:hayatını yasa kım ne yaparsa yapsın:52:

boncuğum avatarına bayıldım çok hoş zevkli kadınsın vesselam

bugs191sa4.gif
b-343228-sarı_gül.gif
HAYIRLI OLSUN
b-343228-sarı_gül.gif
bugs191sa4.gif

cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif
2z6721l.gif
bsm.gif
2z6721l.gif
cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT**************************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT**************************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
MART AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************YETERRRRR**********************3 MART**************************
*****************************ELİXSİR*************************7 MART**************************

amour-cocci.gif
e0rart.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
e0rart.gif
amour-cocci.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR********************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA****************/

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif

Son düzenleme:
bugs191sa4.gif
b-343228-sarı_gül.gif
HAYIRLI OLSUN
b-343228-sarı_gül.gif
bugs191sa4.gif

cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif
2z6721l.gif
bsm.gif
2z6721l.gif
cutebugnx1.gif
cutebugnx1.gif

animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
ŞUBAT AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************WAY***************************3 ŞUBAT**************************
*****************************NİHANCA************************3 ŞUBAT**************************
*****************************EGAL***************************4 ŞUBAT**************************
****************************ZEYNEPKAYGİN*********************4 ŞUBAT**************************
*****************************PELİN67*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ALEYNA*************************5 ŞUBAT**************************
*****************************ELİXSİR*************************6 ŞUBAT**************************
*****************************TURKUAZ************************8 ŞUBAT**************************
*****************************SELİNA23************************12 ŞUBAT*************************
*****************************GUL TAMER***********************12 ŞUBAT************************
*****************************KARDELEN5223*******************14 ŞUBAT*************************
*****************************SEMRAOZSOY********************15 ŞUBAT*************************
*****************************KAYRAM************************16 ŞUBAT*************************
*****************************EBRAR_53************************??ŞUBAT*************************
*****************************SUNGER*************************16 ŞUBAT*************************
*****************************GARİP***************************18 ŞUBAT************************
*****************************SEVTUN2************************24 ŞUBAT ************************
animacia_lienka.gif
b-343228-sarı_gül.gif
MART AYI LİSTEMİZ
b-343228-sarı_gül.gif
animacia_lienka.gif

*****************************YETERRRRR**********************3 MART**************************

amour-cocci.gif
e0rart.gif
HAMİŞ LİSTEMİZ
e0rart.gif
amour-cocci.gif

**********************BERSUU*******************/**********************TUĞCAL**************
**********************YABADABADU**************/*****************DERDANUR********************
**********************MIZMIZ******************/******************GELINCIK*********************
**********************BİRSEN******************/******************DİDGOK**********************
***********************QUEEN_BE***************/******************ESNART*********************
***********************E_S_R_A***************/*******************DAİSY***********************
**********************MİRANDA****************/

2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
2z6721l.gif
boncukum beni marttın 7disine ekeyebilirsin adet oldum bugun:43:

Way cım gecmıste tarıh verdıgını hatırlıyorum ama bulamadım ben bı süre gırememıstım msjımı görürsen hatırlat bana sana zahmet:16:

Back
X