Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

merhaba arkadaşlar
bende ugraşıyorum tekrar anne olabilmek için ama ugraşıyoruz olmuyor
bu ay kontrole gittim dr az bi kızarıklık gördü ve fiti antibiyotik verdi bende yumurtlama günlerim oldugunu fitilin hamile kalmama engel olabilecegini sordum dr daha kolay hamile kalırsın kullan dedi
bu konuda bilginiz varmı arkadaşlar hem umutluyum hem tedirgin ne yapıcam şaşırdım

bende kaçıyorum allaha emanet olun hayattaki tüm güzellikler sizi bulsun kötüler sizin iyiliğinizden kendi kendine kahrolsun öpüldünüz bayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Toplam 3 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 0 ziyaretçi)

ebrar_53 kardelen49+ birsen29+

tatlışlarım nasılsınız :3:

merhaba canım iyiyim çok şükür ben sen nasılsın bende anca vakit buldum geçmişe bakıyodum.Bu aralar yazamıyorum arkadaşlar kusura bakmayın ama okumaya ve son durumlardan haberdar olmaya çalışıyorum.
Miranda hamileymişsin tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah canım

kızlar günaydın bişey sorucam idrarda hamilelik nezaman belli olur
adet günüidrarda çıkması lazım ama değişebilir güzel haberler bekliyoruz
selam tatlışlar hepinize güzel birgün diliyorum bugün arkadaşım çağırdı ona gidicem
gitmeden bakıyım sizlere dedim gerçi kimsecikler yok hepinizi öpüyorum :80:
yafu sende habire geziyon haa azcık evde otur
Kızlar naberler yarın ameliyat günü acayip korkuyorum dua edin bana.
geçmiş olsun umarım rahat geçer
birsencim sagol canım dikkat ediyom sıcaklıgına sizede çok gecmiş olsun kızım inş astım olmaz :(
yok canım bizimki alerjik ondan oldu astım ama genede dikkat et canım
Kızlar ben test yaptım negatif cıktı hamile degılım napalım hayırlısı olsun...
inşallah geç döllenme olur hayırlısı olsun
boncukcum,listeyi çok beğpendim,ilkönce onu söylim sana.
diğerini ise boşverelim,dedim ya,akşam modumda değildim,birde şu sinir olmaktan kurtulamadım,bazıları var,topicte birileri dertlerini yazmış oldukları halde,onlarla hiç ilgilenmeyip,sadece kendilerinin ne yaptıklarını,ne ettiklerini yazıyolar ya,deli oluyorum nedense?
tamam,onların dertlerinede üzülüyoruz,ama accıkta diğerleriyle ilgilenin canım,sade kendiniz,sade kendiniz,bu kadarda olmaz ki?

he he he,çokkk komik:76
aslında çok önemli bir sıkıntım yoktu kanka,can sıkıntısı,enerji düşüklüğü,her ay sonu olduğu gibi,bide tutiş öyle yazmış olunca canım sıkıldı.
bu arada derin nerde yanlışlık yaptı merak ettim:9::9::9:ifşa mı etti seni:9::9:

sağol canım,testin negatif çıkmış ama,belkide daha belli olmamıştır,hemen bozma moralini sakın.

banu cum,şimdiden çok çok geçmiş olsun,rabbim şifa versin.

kuzeninin bebişi hayırlı olsun,analı babalı,sağlıklı büyüsün inşallah.

inşallah hemen tutar canım,rabbim hayırlı eylesin
ya ben ilgileniyom ama benle ilgilenen yok valla o kadar işin ardında bide burda gelip uğraşıyom severek yapıyorum sizi seviyorum çünkü
ben geldim hemen geçmişe bakıp dönücem gerçi pilav yapmam gerek ama :27:bugün geç kaldım gezmelerdeydimde :24:
ayyy ayyy geçde kalmış yazık neyse yetiştimi bari
hangi ildesiniz? gittiğiniz doktorlardan en iyisi son gittiğin mi? ankaradayım ben iyiyse bende gideyim
bende ankaradayım özel çok var ama ben ankara hastanesine gidiyorum ilgileniyolar ifertilite poliklinikte
sağol semram ınsallah en kısa zamanda hepımız verırız müjdelerı:71:
kızlar ben kactım hepınıze ıyıgeceler allaha emanet olun:54::54:
boncuğum nasılsın çalışmaya ne zaman başlıyon bakımm

merhaba canım iyiyim çok şükür ben sen nasılsın bende anca vakit buldum geçmişe bakıyodum.Bu aralar yazamıyorum arkadaşlar kusura bakmayın ama okumaya ve son durumlardan haberdar olmaya çalışıyorum.

canım bende iyiyim şükür özledim seni gel öpeyim :38::1:
bak canım bak kolay gelsin

valla hasta oluyom heralde yorgunluk bitmiyoki dinlenek
darısı sana kardelen49

Toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (3 üye ve 1 ziyaretçi)

ebrar_53 birsen29+ kardelen49+

misafir buyur gel çayı yaptım beraber içelim olmamı :60::60:
bizdensen tabiki yabancıysan olmaz :60::60::60:

canım çok geçmiş olsun dikkat et kendine sakın hasta olma
napalım kaderimiz ya gelen giden bitmez bizde bi kafa dinliyemiyoruzki

oldum bile canım kaynımı hast yatırdık perşembe onun şeylerine koşturmadan terledim yoruldım grip oluyorum neyse kaçıyom bu kez

kız hamiş demem döverim seni azcukda ben gezeyim ya okadar misafir ağırlıyorum azcıkda ben gideyim demi :47::90:

merhaba arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım sayılır.Yaklaşık 9 aydır deniyoruz.Bebek sahibi olmak için.Doktora gittim herşey yolunda gözüküyor.İnş en yakın zamanda olur...Her ay olmadığında insanın korkusu daha artıyor sanki ya olmazsa diye...

Back
X