Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

fiyatı iyiymiş bende capaya gidiyorum ama arda da sormadan edemiyorum dr araştırıyorum işte

niye kırıyon kız dr kafasını

dualarımız hepimizle canım hepimiz aynı dertten ugraşıyoruz ALLAHIM hepimizi en kısa zamnda annne olmayı hamile kalmayı nasp tsin İNŞALLAH AMİN sende müjdeyle gelirsin İNŞALLAH AMİN

dur şimdi günahını almayım sonuç çıksın ona göre :47:

günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı haberler olsun inş.

ebrarcım hep misafir ağırlıyorsun sende gez seninde hakkın canım.belliki misafirlerini çok iyi ağırlıyorsun o yüzdende çok misafirin oluyor.rabbim gönlüne göre versin evine gelenler çıkarkende güzel dilekler ve dualar bırakıyordur inş.

elaezel canım inş rabbim sana doğru yolu ve tedavi için hayırlı olanı gösterir.dr lara da güvenememek çok zor.allah korkusu olan insanlara rastlarsın inş.

elixsir emarın temiz çıkmış çok şükür sevindim canım.kist için laparoskopi yapılarak kurtulup hamile kalanlar varmı araştırdınmı canım.inş bu son tedavin olurda bu sefer sağlıkla yavrunu kucağına alırsın.rabbim daha fazla hasretle aratmasın yavrumuzu hiçbirimize,yardımcımız olsun.

boncuğum liste kalbin kadar güzel olmuş eline emeğine sağlık.bebek çalışmaları başladımı canım eşin tamamen iyileşmiştir sanırım.

kardelenbhr bir ay çok güzel yumurtaların vardı aşılamadan vazgeçtin,diğer ay yumurtalar gelişmemiş diye aşılamadan vazgeçtin,bu 3.cü ay inş kendiliğinden olmuştur herşeyde bi hayır var derler ya inş öyledir canım güzel haberlerini bekliyoruz.

sevtuncum bitsin artık evin sefasını sür artık canım ya.kendine iyi bak yeni yapılan eve yeni bir müjdeyle girersin inş.

kardelencim inş bu gerginliğinin sebebi hamileliktendir canım.gerginlik alınganlık belirtiler arasında olduğu için aklıma o geldi.yanlış anlama belkide öyle bi haber almak istiyoruz da o yüzden o tarafa çekiyoruz.Rabbim hayırlısını nasip etsin.

pelincim regl olana kadar negatife takılma bence.varsada yoksada hayırlısı olsun canım.

mirandacım kese görünmüş,hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız canım,rabbim gebeliğin sonuna kadar sağlık nasip etsin.

birsen,yeter,sunger,kardelen49,semra,hiranur,kayra,gökçerana,derin,gül,aleyna kızlar hepiniz iyisiniz inş.ve yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
allah razı olsun arkadaşım güzel dileklerin için gel hadi öpücügü hakkettin :38::38::38::38:
selam kizlar,ben geldim:3::3::3::3:ama fazla kalamayacagim:5:bugun arkadasima davetliydim:8:yeni geldim eve,az sonra kocis gelecek dee:27:
gecmise fazla göz atamadim ama aklimda kaldigi kadari ile yazayim..:68:

ebrarim,demek sende bugun arkadasina davetli idin,ne guzel.iyi oluyor valla arada,hasret gidermek ve iki muhabbet edip kaynatmak:12::12::12:

pelincim,demek testin negatif cikti:59:uzulme canim,insallah birdaha ki aya bebisin gelir..

mirandacim,demek bebisinin kesesini gördun:64::64:rabbim kucaginada almak nasip eylesin canim:38:

elixsircim,emarinin guzel cikmasina ve iyi bir doktora gitmene sevindim..insallah yeni doktorun bebisinin gelmesine vesile olsun tatlim:38::38:

kardelenbhrcim,neden canin sIkkIn canim,eger ben atliyor isem kusuruma bakma,olurmu bazen niclerinizi unutabiliyorum,kalabalik oldugumuz icinde karsitirma korkusu oluyor:59:ama hep aklimdasiniz canim...adetin gecmis canim,insallah hamilesindir:38::38:guzel hberlerini bekliyoruz:38:

banucum,rabbim sifa versin canim.insallah guzel gecer ameliyatin:38::38::38:

diger arkadaslarim umarim sizlerde iyisinizdir,hepinize selam olsun:38::38::38::38::70::70::70::70::70:

kizlar,ben bugun doktora gittim,benden kan aldilar..ve asi oldum..ikincisini:59::59::59:
kolum acimaya basladi,gecende sismis ve cok acimisti:43::43::43::43:insallah öyle olmam:43::43:ben cikiyim kizlar,hepiniz allaha emanet olun:80::80::80::80::80:
kız beni niden unuttun aşkımız buruta kadarmıydı he:57::57::57::57::57:
şaka bir yana garibim ösledim seni yav nerelerdesin geçmiş olsun sonuçların iyi çıkar işşallah gelde öpeyim o acıyan yerini tabe koluna vurdularsa başka yerse öpemicem yane anladın seni:60::60::60::60::60::60::60:
Bebeğimin kesesini gördük teyzeleri ama henüz kalp atışını göremedik 21 şubatta tekrar gideceğiz kısmetse :nazar::nazar:
canım benim allahım analı babalı büyütür işşallah ezan okunuyo burda bak şimdi allahım acısını göstermesin saglıklı saatli alırsın işşallah zamanında bebekini dikkat et boş boş dinlen mercimegin yorulmasın kız:1::1::1::1::1:
nasıl olam bebem doktora gittim yazdım hepiciniii sen nasılsın

ah canım bir dokrulamadık getti he benimde bu aralar geldi gene panik atak onunla ugraşıyorum 3 gündür :15::15::15::15::15:allahım başka keder gam vermesin işşallah :16::16::16:
bu arada kardelen prof sagolasın canım hediyesini bugün alıcam birde yelek patik örüyüm diyorum annecim gidince götürsün memelekete o garipte benim gibi çektiydi sevindim vallahi birde yogun bakımda hemşire kendisi işide zor:59::59::59:
kızlar ajdar diye biri vardıya hani çikita muz şarkısını diyen dün kalp krizinden ölmüş ya allahım günahlarını affetsin işşallah:59::59::59:

kaçtır diyorum biliyosunuz bu bulut nerelerde diye dün oturdum pc başına buldum hatunu temmus annelerei diye bir topige katılıyo artık bebegi 15 hafta 6 günlük olmuş erkekmiş ben hatuna birşey oldu girmiyo diye üzülüyodum birde kk dolanında buldum onu çok kötü oldum insan derki ben bir daha girmicem siteye mecbur degil bu topige girmeye ama keşke deseydi sizin dedikleriniz dogru insan hamile kalınca buraları unutuyolar işşallah ben öyle olmucam dogumda yapsam sizleri bırakmam işşallah :48::48::48::48::48: sanal alem olsada hak geçiyo burda herkez birbirine dua ediyo benimde başka girdigim topik var rahim açıklıgı topigi oruyada buruyada yetişiyorum insanın içinde olsun yeterki şimdi hak verdim vallahi sizlere ne kadar kolay girip söylemeden çıkmak insan kullanılmış gibi oluyo üzüldüm vallahi :14::14::14::14::14::14::14:

kızlar merhaba..ben gecen ay 12 ocakta adet oldum.bu ayda 12 sini üç gün atlasa yani tahminen 15 şubatta adet olucam.ve hiç korunmuyoruz 3 aydır.ama tık yok.bu ayı bekliyorum inşallah hamileyimdir

amin amin aminnnnnn
canım diğeri karışık çıktığı için bunu aldım
ya napıyım inan buara okadar sıkıldımki buhafta hiç evde durmayı düşünmüyorum kardeşimde burda zaten bol bol gezicem nasipse .sen nasılsın toparlandınmı biraz?
günaydın kızlar hayırlı sabahlar hayırlı haberler olsun inş.

ebrarcım hep misafir ağırlıyorsun sende gez seninde hakkın canım.belliki misafirlerini çok iyi ağırlıyorsun o yüzdende çok misafirin oluyor.rabbim gönlüne göre versin evine gelenler çıkarkende güzel dilekler ve dualar bırakıyordur inş.

elaezel canım inş rabbim sana doğru yolu ve tedavi için hayırlı olanı gösterir.dr lara da güvenememek çok zor.allah korkusu olan insanlara rastlarsın inş.

elixsir emarın temiz çıkmış çok şükür sevindim canım.kist için laparoskopi yapılarak kurtulup hamile kalanlar varmı araştırdınmı canım.inş bu son tedavin olurda bu sefer sağlıkla yavrunu kucağına alırsın.rabbim daha fazla hasretle aratmasın yavrumuzu hiçbirimize,yardımcımız olsun.

boncuğum liste kalbin kadar güzel olmuş eline emeğine sağlık.bebek çalışmaları başladımı canım eşin tamamen iyileşmiştir sanırım.

kardelenbhr bir ay çok güzel yumurtaların vardı aşılamadan vazgeçtin,diğer ay yumurtalar gelişmemiş diye aşılamadan vazgeçtin,bu 3.cü ay inş kendiliğinden olmuştur herşeyde bi hayır var derler ya inş öyledir canım güzel haberlerini bekliyoruz.

sevtuncum bitsin artık evin sefasını sür artık canım ya.kendine iyi bak yeni yapılan eve yeni bir müjdeyle girersin inş.

kardelencim inş bu gerginliğinin sebebi hamileliktendir canım.gerginlik alınganlık belirtiler arasında olduğu için aklıma o geldi.yanlış anlama belkide öyle bi haber almak istiyoruz da o yüzden o tarafa çekiyoruz.Rabbim hayırlısını nasip etsin.

pelincim regl olana kadar negatife takılma bence.varsada yoksada hayırlısı olsun canım.

mirandacım kese görünmüş,hayırlısıyla kalp atışını da duyarsınız canım,rabbim gebeliğin sonuna kadar sağlık nasip etsin.

birsen,yeter,sunger,kardelen49,semra,hiranur,kayra,gökçerana,derin,gül,aleyna kızlar hepiniz iyisiniz inş.ve yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler.
selinam inşallah bırakıyolardır ben elimden geldiğince eniyi şekilde ağırlamak isterim öylede yaparım çünkü ailemden öyle gördüm galiba eşimin tarafı bu huyumu çok seviyolar hep bizdeler :1:sağlık olsun ben severim misafiride buara yoruldum gerçektende .
sen nasılsın canım ?
günaydın güzellerr
selinacım sagol canım bende iyiyim kızımla ugraşıp duruyorum sen nasılsın?
eliksircim sagol canım kızım biraz daha iyi şimdi senden naber?
süngercim teşekkür ederim rabbim şifa versin kızıma inş
kuzuyu yerim senide yerim nasıl oldunuz bakem sesin kötü geliyodu dün
teyzesi için öp gökcemi
akşam ben sana yazcaktım dün,sanki sana patlamışım gibi oldu çünkü,ama eşim oturmuş ben mutfağa gidince,sonrada kapattı pc yi,izin vermedi bana,tv izledik beraber,gel öpemde barışak:73:

geldi mi yoksa?:36:

selina cım,inşallah dediğin sebeptendir canım,hep öyle yormak istiyoz da 38 aydır olmayınca,pekte umutlanamıyorum artık,olursa sürpriz olsun inşallah.
senlede aynı sayılır günlerimiz,bakalım,inşallah pozitif sonuç görürüz hep beraber.
gelmedi ama heran gelebilir :1:dün telefona bakmadım cepdende aramadılar :51:
sen napıyosun gece niye yoktun bakıyım :24:
nasılsınız canlar ben artık arada girebiliyorum evde işelerim oluyo kusura bakmayın iyisiniz inş
geçmişe baktım alıntı yaptım olmadı
hepinizi tek tek öpüyorum
derdam nsılsın bitanem kuzucun nasıl maşallah yaa yarı ettiniz canım :nazar::nazar:
kızlar ben yarın kan vericem sağlık ocağında ertesi gün saat 2 de sonuç çıkıcak hayırlısı bakalım
canım inşallah pozitif çıkar testin bebişin seninledir müjdeni bekliycez dört gözle
fiyatı iyiymiş bende capaya gidiyorum ama arda da sormadan edemiyorum dr araştırıyorum işte

niye kırıyon kız dr kafasını

dualarımız hepimizle canım hepimiz aynı dertten ugraşıyoruz ALLAHIM hepimizi en kısa zamnda annne olmayı hamile kalmayı nasp tsin İNŞALLAH AMİN sende müjdeyle gelirsin İNŞALLAH AMİN

karşılaşamadık kuzu nasılsın ?öpüyorum çok :80:

# ebrar_53+
# kardelenbhr

ebrarcım bende gelemmi gezmeye ne olur patlıyorum sıkıntıdan ablamlar yen,i geldi anneme bugünde pazara gidicez gezmeye ama ya cuma ya cumartesi gidicek ya geldiklerinden birşey anladım yaw:14::14::14::14:

kardelen bahar işşallah bebiş vardır bacım inanin biri bu topikte hamile olsun kendimmiş gibi seviniyorum vallahi allahım işşallah bu ay boş çevirmez seni olmazsada üzülme yola devam yılmak yok:20::20::20:allahım yüzünü güldürsün bebem :48::48::48::48:
kır aleynayı kaçırdım tüh be geçmiştem gelene kadar:59::59::59::59:
yavrular benim yavru içerden bagırıyo acil çıkarsam kusura bakmayın ne olur içeriyi topluyo biliyo beni ablama sen onu oyala ben işimi halledeyim dedimde:60::60::60::60::60:
evet yetercim malesef görüşemiyoruz kız hangi topiklere takılıyosun çabuk süle bakem ablana:57::57::57:

# ebrar_53+
# kardelenbhr

ebrarcım bende gelemmi gezmeye ne olur patlıyorum sıkıntıdan ablamlar yen,i geldi anneme bugünde pazara gidicez gezmeye ama ya cuma ya cumartesi gidicek ya geldiklerinden birşey anladım yaw:14::14::14::14:

kardelen bahar işşallah bebiş vardır bacım inanin biri bu topikte hamile olsun kendimmiş gibi seviniyorum vallahi allahım işşallah bu ay boş çevirmez seni olmazsada üzülme yola devam yılmak yok:20::20::20:allahım yüzünü güldürsün bebem :48::48::48::48:
yavrular benim yavru içerden bagırıyo acil çıkarsam kusura bakmayın ne olur içeriyi topluyo biliyo beni ablama sen onu oyala ben işimi halledeyim dedimde:60::60::60::60::60:
evet yetercim malesef görüşemiyoruz kız hangi topiklere takılıyosun çabuk süle bakem ablana:57::57::57:

canım benimgüzel dileklerin için sağol ben söyleyim yeter 30 lu yaşalarda diye topik var orda:1:

iyiym ebrracım saol gülüm sen naıslın
bebkte iyi cuma öğrenicez bakalım nasılmış
canım dauyı naptın bana yazdınmı

allah razı olsun arkadaşım güzel dileklerin için gel hadi öpücügü hakkettin :38::38::38::38:

kız beni niden unuttun aşkımız buruta kadarmıydı he:57::57::57::57::57:
şaka bir yana garibim ösledim seni yav nerelerdesin geçmiş olsun sonuçların iyi çıkar işşallah gelde öpeyim o acıyan yerini tabe koluna vurdularsa başka yerse öpemicem yane anladın seni:60::60::60::60::60::60::60:

canım benim allahım analı babalı büyütür işşallah ezan okunuyo burda bak şimdi allahım acısını göstermesin saglıklı saatli alırsın işşallah zamanında bebekini dikkat et boş boş dinlen mercimegin yorulmasın kız:1::1::1::1::1:

ah canım bir dokrulamadık getti he benimde bu aralar geldi gene panik atak onunla ugraşıyorum 3 gündür :15::15::15::15::15:allahım başka keder gam vermesin işşallah :16::16::16:
bu arada kardelen prof sagolasın canım hediyesini bugün alıcam birde yelek patik örüyüm diyorum annecim gidince götürsün memelekete o garipte benim gibi çektiydi sevindim vallahi birde yogun bakımda hemşire kendisi işide zor:59::59::59:
kızlar ajdar diye biri vardıya hani çikita muz şarkısını diyen dün kalp krizinden ölmüş ya allahım günahlarını affetsin işşallah:59::59::59:

kaçtır diyorum biliyosunuz bu bulut nerelerde diye dün oturdum pc başına buldum hatunu temmus annelerei diye bir topige katılıyo artık bebegi 15 hafta 6 günlük olmuş erkekmiş ben hatuna birşey oldu girmiyo diye üzülüyodum birde kk dolanında buldum onu çok kötü oldum insan derki ben bir daha girmicem siteye mecbur degil bu topige girmeye ama keşke deseydi sizin dedikleriniz dogru insan hamile kalınca buraları unutuyolar işşallah ben öyle olmucam dogumda yapsam sizleri bırakmam işşallah :48::48::48::48::48: sanal alem olsada hak geçiyo burda herkez birbirine dua ediyo benimde başka girdigim topik var rahim açıklıgı topigi oruyada buruyada yetişiyorum insanın içinde olsun yeterki şimdi hak verdim vallahi sizlere ne kadar kolay girip söylemeden çıkmak insan kullanılmış gibi oluyo üzüldüm vallahi :14::14::14::14::14::14::14:
canım bende aynen senin gibi sanıyodum ama baktığımda gördümki başka topiclere giriyo gerçekten çok üzüldüm .yani enazından arada girip iyi olduğunu söylese ne olur zor bişemi yaa .biz sürekli burda kal demiyoruz kimseye neyse herkes kendi bilir elbette .
buarada geçmiş olsun yinemi tuttu panik ?
hoşgeldin canım benim :38: nasılsın bakıyorumda adını gezmeci koymuşlar:1:
yaa valla koyan koysun canım ya kimse kimsenin halini bilmez burayada çakılı kalamam benim bir hayatım var ayrıca sorumluluklarım :39:
sende heyecanlısındır heralde
İNŞ CANIM EE İDRARDA BAKTINMI CIKARDII

h.g ebrarcım ben iyiyim sen nasılsın canım:38:

bende iyiyim şükür canım

canım benimgüzel dileklerin için sağol ben söyleyim yeter 30 lu yaşalarda diye topik var orda:1:

biliyorum bebem geçen buruya girdim baktım hatunun işigi yanıyo tam dedim ışık var kendi yok baktımki bize ihanet ediyo benim gibi:60::60::60::60::60::60:kız yeter bacım 30 lu yaşları geçti ama neyse :1::1::1::1:burayı ihmal etmiyoya ona bakalım biz demi ona bir hediye verelim hepimizin adına bari al yetercim bu hediye :kkk::kkk::kkk::kkk::kkk:sana özel kabul et bu çiçekleri:71::71::71:arkadaşlar adına çiçek veriyorum benim adımada bu hediyeyi al bakem:57::57::57:

# ebrar_53+
# kardelenbhr

gel kuzum takıl bana hayatını yaşa :60::60:kız bende inanki çok biyere gitmiyorum gittiğim yer annemler bide dün arkadaşa gittim .annemlere gitmek zorundayım özlüyorum onları çünkü .
iyiym ebrracım saol gülüm sen naıslın
bebkte iyi cuma öğrenicez bakalım nasılmış
canım dauyı naptın bana yazdınmı
oyy yesin teyesi onu maşallah hayırlı haberler alırsın inşallah derdam
cuma cinsiyetide belli olur inşallah kuzunun
dua bu hafta yokdu haftaya başlıyoruz nasipse canım

# kardelenbhr
# ebrar_53+
# elixsir+
# derdanur+

evet canım ebrarcım haklısınız vallahi dedigimiz gibi oldu malesef:14::14::14::14:

derdanur kız seninde kızın olucak içime doguyo haberin ola yesin onu teyzesi:16::16::16::16::16:

ben çıkıyorum yavru yakaladı vallahi yanımda oturuyo ben kaçtım ban dua edin helvam fındıklı olsun bay:58::58::58::58::58:

ebrarcım pek heyecanlı değilim nezaman hamile olduğumu öğrenem sevincim hep yarım kaldı eşime bile adet gördüğümü söyledim düşün artık:85:

Back
X