AYYYYYYYYYYYYYY DARAL GELDI BANA VALLA BU EVDEN BEN EVIMI OSLEDIM SANIRSAM NE USTASI BITER NE MOBILYACISI ELEKTRIKCISI OFFFFFFFFFFFFFFFF
neyse kuzularım nasılsınız gecmısı okumakla kalıyorum ıkı gundur yazdıklarımı yorumlayan arkadaslarım hepınıze tesekkur edıyorum umarım kımseyı atlamadım kızlar atladıysam da kusuruma bakmayın evıme gecınce bunu telafı edıcem mutlaka ve mutlaka ama gecmeme baya bı var
aklımda kalanları yazem hemen
ebosum bıtanecık ablam ınsallah mesajmı almıssındır bugun gecmıs olsun demıstım hem esın ıcın hemde kardesın ıcın tatlısım bıraz bunalımlardayız galıba bende de bırazvar ole bı durum da ustunu ortuyom ne yalan solayım yarın arıcam kuzu baska turlu rastlasmıcaz cunkum
kardelosum gecmıs olsun tatlısım grıp olmusuz ınsallah hamıslık belırtısıdır kızzzzz senıde osledım yaaaaaaaaaaaaaa
boncugum sana da gecmıs olsu tatlım yaaaa mıde bulantın gecmıstır bıraz umarım noluyo topıce yaaa bı okutsakmı kendımızı topıccek

saka bı yana kendıne dıkkat et tatlım
eliksircim tedvın hayrlı olsun canım
yetercım esının beyın amelıyatımı olacak yanlıs anlamadım degılmı gecmıs olsun canım allah sıfa versın
zeynepcım llahım yavrunu sana bagıslasın caım bızede dua et
garıpcım adet olmussun galıba tatlım ınsallah bısey yoktur da gerısı onemlı degıl bu ay olmasa bıdahakı ay olur ınsallah canım
kardelnbhrcım uzulme tatlım ınsallah kıst yoktur yaaaaaa rabbım sıfa versın
bırsencım semracım anatolıam kardelenım sevtun derınım elacım waycım ( ay bole teker teker yazınca mutlaka atladıklarım oluyo ksusura bakmayın) yanı herkes ıyıdır ınsallah ben kactım allaha emanet olun