Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

kesinlikle canım ya bunu biliyorumda işte bazen dolup taşıyo insan
ALLAHIM hepimize dayanma gücü versin işimiz çok zor
ya aslında çok haklısın ama ben korkuyorum canım ilerde ailesi çıkar filan huzurumuz kaçar yoksa tabiki bir kimsesize sahip çıkmak kadar güzel birşey yok inşallah odurumlara gelmeyiz canım

Elbetteki canım Allah inşallah kendi canımızdan versin ama olmayınca.Biz onun için gidip görüştük istek yapabiliyorsun kimsesiz annesi babası ölmüş diye kızlar için çok sıra varmış ama erkek 9 ayda sıra geliyormuş.Ablamın komşusu almış şansa birde onlara o kadar çok benziyorki kadıcaz 9 tane micro denemiş olmayınca Allah ona benzeyen meleğini başka yerden yollamış.

selam leyloşum ben iyiyim canım sen nasılsın miniş iyidir inşallah
öpüyorum seni bitanem :38:

saol bitanem iyiyiz çok şükür...cumartesiyi bekliyoruz işte...kontrol var cumartesi..inşallah cinsiyet belli olacak..heyecanla bekliyoruz valla...darısı hepinizin başına olsun ebrarcım...çok öptüm gülüm...:nazar::38::38:

Elbetteki canım Allah inşallah kendi canımızdan versin ama olmayınca.Biz onun için gidip görüştük istek yapabiliyorsun kimsesiz annesi babası ölmüş diye kızlar için çok sıra varmış ama erkek 9 ayda sıra geliyormuş.Ablamın komşusu almış şansa birde onlara o kadar çok benziyorki kadıcaz 9 tane micro denemiş olmayınca Allah ona benzeyen meleğini başka yerden yollamış.
inşallah canım kendi kanımızdan canımızdan olur ama olmazsada düşünülebilir hatta kkda var öyle bir topic okuyorum evlat edinenleri çokda mutlular allahım herşeyin hayırlısını versin
ablanın komşusununda evladını ona bağışlasın negüzel

saol bitanem iyiyiz çok şükür...cumartesiyi bekliyoruz işte...kontrol var cumartesi..inşallah cinsiyet belli olacak..heyecanla bekliyoruz valla...darısı hepinizin başına olsun ebrarcım...çok öptüm gülüm...:nazar::38::38:

canım hayırlısı olsun miniş sağlıkla gelsinde gerisi mühim değil
cumartesi haber alırım senden canım
amin tüm arkadaşlarımın ve benim başımada çok öpüyorum bende iyi geceler

günaydın kızlar hayırlı cumalar.

kızlar maalesef gebelik yokmuş heralde kist oluştu 5 te randevum var kısmet değilmiş neyapalım
canım üzülme rabbim hayırlısını versin.inş kist fln yoktur stresten gecikmiş olsun sadece.
kızlarrrr sonunda hamileyimmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::) çok şükür allahıma darısı hepinizin başınaaaaa öpüyorumm hepiniziii:3::3:
:nazar:tebrik ederim canım,rabbim sağlıklı bir gebelikle yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım:nazar:
canim bana hic bu konuda doktorum hic birsey demediii:50::50::50:sende 4 asi karistirip mi vurulmustun?yoksa sadece kizamikcik mi???haftaya randevum var sorucam ama,pek konuskan degil kendisi:59::59::59::59::59::59:sen 1 defami vuruldun canim yoksa benim gibi 3 defa belli araliklar ilemi vuruldun???:26::26::26:
canım ben tesadüf sağlık ocağında kızamıkçık aşısının reklamını gördüm dr a sordum yeni evlisin gebelik yoksa vuralım dedi.öyle yaptırdım yani sadece kızamıkçık vuruldum.adetimde bi terslik olmadı.işte dediğim gibi gebe kalma 3 ay dedi.olursa allah korusun ilk gebeliğinde kürtaj olma dedi.
canım ya çok geçmiş olsun allahım şifa versin eşine
ameliyatı çok başarılı geçer umarım

garibim inşallah kuzum yüzümüz gülsün artık

selinam hayırlısı olsun bitanem inşallah önümüzdeki ay gelmez kırmızılar
buarada bugün süpermişsin prof olmaya adaysın valla :65::65:ayrıca çokda güldürdün beni :1::1:

allah şifa versin kuzum

canım endişelenme inşallah önemli bi sorun yoktur bide tiroit rahatsızlığı olanlarda düzensiz kanamalar olabiliyo devam ederse gidersin doktora canım

kardelenim hayırlısı olsun canım sıkma canını rabbim birgün ol diycek inşallah

:66::66::66::64::64::64:
ay negüzel ya tebrik ederim canım allah tamamına erdirsin darısıda bize olsun inşallah :21::21:

:71::71::71:

peloşum anladım zaten kuzum önemli değil :38:
ay heyecan oluyorum inanki inşallah pozitif çıkıcak testin kuzum dualarım seninle :65:

hayırlı sonuçlar alırsın inşallah tatlım

ablasının güzeli kıyamam sana sağlık olsun düzenli olabilmek kadar güzel bişey yok bunu bil
inşallah takip sonucu hamiş kalıcan kuzum .önümüzdeki hafta buluşuruz nasipse tamammı

ablacım bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım.kardelen profumuz kadar olamam tabiki ama biraz öğretirse bana bişeyler asistsanı olurum :1:

Son düzenleme:
günaydın
hayırlı cumlar rabbim cuma hürmetie ellerimizi boş çevrimesin inşşşşşşşş
sağlık huzur ve mucizelerimzi eksik etmasin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Yaa tüpbebektenmi para almıyolarmış raporla yoksa benmi yazdım ::)))

Sabır canım daha dur sen yolun başındasın inşallah bizler kadar beklemezsin.Sakın isyan etme olurmu canım.

evet canım buhafta ara verdik nasipse devam ediyoruz önümüzdeki hafta
evet bende çok sevindim zeynebe darısı bizlere

Canım çok şey istemiyorsun hiç birimiz çok bişey istemiyoruz ama napalım elden gelen yok ama ben şuna karar verdim bençocuksuz olmıycam kendimin olmazsa bir sürü kimsesiz bebek var ona başvurucam doğurmak değilki önemli olan emek vermek öyle değilmi

Yetercim inşallah en kısa zamanda sağlıkla olsun ameliyatını eşin dualarımız sizinle...[/QUOTE]

AYYYYYYYYYYYYYY DARAL GELDI BANA VALLA BU EVDEN BEN EVIMI OSLEDIM SANIRSAM NE USTASI BITER NE MOBILYACISI ELEKTRIKCISI OFFFFFFFFFFFFFFFF
neyse kuzularım nasılsınız gecmısı okumakla kalıyorum ıkı gundur yazdıklarımı yorumlayan arkadaslarım hepınıze tesekkur edıyorum umarım kımseyı atlamadım kızlar atladıysam da kusuruma bakmayın evıme gecınce bunu telafı edıcem mutlaka ve mutlaka ama gecmeme baya bı var
aklımda kalanları yazem hemen
ebosum bıtanecık ablam ınsallah mesajmı almıssındır bugun gecmıs olsun demıstım hem esın ıcın hemde kardesın ıcın tatlısım bıraz bunalımlardayız galıba bende de bırazvar ole bı durum da ustunu ortuyom ne yalan solayım yarın arıcam kuzu baska turlu rastlasmıcaz cunkum
kardelosum gecmıs olsun tatlısım grıp olmusuz ınsallah hamıslık belırtısıdır kızzzzz senıde osledım yaaaaaaaaaaaaaa
boncugum sana da gecmıs olsu tatlım yaaaa mıde bulantın gecmıstır bıraz umarım noluyo topıce yaaa bı okutsakmı kendımızı topıccek :21:saka bı yana kendıne dıkkat et tatlım
eliksircim tedvın hayrlı olsun canım
yetercım esının beyın amelıyatımı olacak yanlıs anlamadım degılmı gecmıs olsun canım allah sıfa versın
zeynepcım llahım yavrunu sana bagıslasın caım bızede dua et
garıpcım adet olmussun galıba tatlım ınsallah bısey yoktur da gerısı onemlı degıl bu ay olmasa bıdahakı ay olur ınsallah canım
kardelnbhrcım uzulme tatlım ınsallah kıst yoktur yaaaaaa rabbım sıfa versın
bırsencım semracım anatolıam kardelenım sevtun derınım elacım waycım ( ay bole teker teker yazınca mutlaka atladıklarım oluyo ksusura bakmayın) yanı herkes ıyıdır ınsallah ben kactım allaha emanet olun

sağolun kızlar allah razı olsun
inşşşşşşşşşşşşşşşş

canlarım hayırlı cumalar hepinize inanın geçmişe gidicek halin nede yazacak halim var çok üzgünüm hemde çok:14::14::14::14:rahim agzı sitesinde bir arkadaşımız vardı 22 haftalık bebegini kaybetti çok üzüldüm ya dikişe ragmen kese erimiş bitmiş gece suyu gelmiş dogum etmiş yavrum küçük oldugundan yaşatamamışlar adınıda masal koymuştu okadar kayıpları varki garibimin allahım eşinede kendisinede sabır versin inanın üzüntümden ne diyecegimi bilmiyorum çok kötüyüm çok okadar umud ederek bekliyoduki allahım onun yerinde olmak istemezdim yavrum ah yavrum aklıma geldi yürecigi nasıl yanar şimdi offfffff ya:14::14::14::14::14:
dikişte çare degil ben bunu anladım ya bende öyşle olursam ne yaparım çok kötü psikolojim bozoldu ben ne yapıcam ya evlat acısı gibi birşey varmı hayatta allahım evladımız yok diye hiç hamile kalamıyoruz diye hiç üzülmeyin ben 2 evladımıda kaybettim tekmelerini hissede hissede böylesi daha zor inanan acısı çok zor en azından dersinki olmuyo diye agların ben oldu 2 tane melek yolladım cennete hangisini düşünüyüm allahım çok kötüyüm inananın şuan allahım sabır versin herkeze bebegi olmayanlar allahım neden yok bebegi olanlar kaybedenler allahım neden kaybediyorum diyolar aynı ben gibi ben bu aralar giremezsem kusura bakmayım belki beni merak edersiniz diye girdim inanaın işim okadar varki yavru çagırıyo içerden ben kaçtım allahım ne varirse hayırlısını saglıklısını versin işşallah kusura bakmayın geçmişe gidemedim hem işlerim var hemde moralim sıfır allahaıma emanet olun:14::14::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
hayırlı cumalar olsun rabbim dualarımızı kabul etsin
bende bugün kızımın 4 . ay aşısını yaptırdım geldim ishal olmuştu antibiotikten dolayı onun içinde ilaç aldık verdim uyudu inş geçer kuzum 6.300 kg dan 6.180 e düşmüş:(
sevtuncum arkadaşın için çok üzüldüm allah ona sabır versin inş yeniden melegini gönderir onada tüm bekleyenlerede inşşşş

günaydın kızlar hayırlı cumalar.

canım üzülme rabbim hayırlısını versin.inş kist fln yoktur stresten gecikmiş olsun sadece.

:nazar:tebrik ederim canım,rabbim sağlıklı bir gebelikle yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım:nazar:

canım ben tesadüf sağlık ocağında kızamıkçık aşısının reklamını gördüm dr a sordum yeni evlisin gebelik yoksa vuralım dedi.öyle yaptırdım yani sadece kızamıkçık vuruldum.adetimde bi terslik olmadı.işte dediğim gibi gebe kalma 3 ay dedi.olursa allah korusun ilk gebeliğinde kürtaj olma dedi.

ablacım bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım.kardelen profumuz kadar olamam tabiki ama biraz öğretirse bana bişeyler asistsanı olurum :1:
selinam gayet başarılısın sabırla herkese cevap yzmışsın kuzum kardeloşa diyelim bi aistana ihtiyacı varmı :1::1:
burada nasılsın kuzum?
günaydın
hayırlı cumlar rabbim cuma hürmetie ellerimizi boş çevrimesin inşşşşşşşş
sağlık huzur ve mucizelerimzi eksik etmasin
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
amin inşallah
canlarım hayırlı cumalar hepinize inanın geçmişe gidicek halin nede yazacak halim var çok üzgünüm hemde çok:14::14::14::14:rahim agzı sitesinde bir arkadaşımız vardı 22 haftalık bebegini kaybetti çok üzüldüm ya dikişe ragmen kese erimiş bitmiş gece suyu gelmiş dogum etmiş yavrum küçük oldugundan yaşatamamışlar adınıda masal koymuştu okadar kayıpları varki garibimin allahım eşinede kendisinede sabır versin inanın üzüntümden ne diyecegimi bilmiyorum çok kötüyüm çok okadar umud ederek bekliyoduki allahım onun yerinde olmak istemezdim yavrum ah yavrum aklıma geldi yürecigi nasıl yanar şimdi offfffff ya:14::14::14::14::14:
dikişte çare degil ben bunu anladım ya bende öyşle olursam ne yaparım çok kötü psikolojim bozoldu ben ne yapıcam ya evlat acısı gibi birşey varmı hayatta allahım evladımız yok diye hiç hamile kalamıyoruz diye hiç üzülmeyin ben 2 evladımıda kaybettim tekmelerini hissede hissede böylesi daha zor inanan acısı çok zor en azından dersinki olmuyo diye agların ben oldu 2 tane melek yolladım cennete hangisini düşünüyüm allahım çok kötüyüm inananın şuan allahım sabır versin herkeze bebegi olmayanlar allahım neden yok bebegi olanlar kaybedenler allahım neden kaybediyorum diyolar aynı ben gibi ben bu aralar giremezsem kusura bakmayım belki beni merak edersiniz diye girdim inanaın işim okadar varki yavru çagırıyo içerden ben kaçtım allahım ne varirse hayırlısını saglıklısını versin işşallah kusura bakmayın geçmişe gidemedim hem işlerim var hemde moralim sıfır allahaıma emanet olun:14::14::14::14::14::14::14:
ALLAHIM sabır versin arkadaşada sanada canım kötü şeyler düşünme kaderimizde nevarsa onu yaşıycaz inşallah bundan sonra yüümüz güler
hayırlı cumalar olsun rabbim dualarımızı kabul etsin
bende bugün kızımın 4 . ay aşısını yaptırdım geldim ishal olmuştu antibiotikten dolayı onun içinde ilaç aldık verdim uyudu inş geçer kuzum 6.300 kg dan 6.180 e düşmüş:(
sevtuncum arkadaşın için çok üzüldüm allah ona sabır versin inş yeniden melegini gönderir onada tüm bekleyenlerede inşşşş

oyy kuzum benim kıyamam demek cıs oldu mevlam şifa versin benim için öp kuzuyu kanka
üzülme iyileşince toparlanır kilo gelir yerine .sen nasıl oldun iyisinmi ?

selam tatlışlar hepiize hayırlı cumalar rabbim gönlümüze göre versin
bugün bi eksiklik hissettim ya dua olmayınca nasipse liste hazırlıyorum hemen devam kaldığımız yerden .
kardeloşumun misafiri var bugün allah kolaylık versin inşallah iyileşmiştirde rahat hizmetini ediyodur .
kayram mesaj demiştinya ben msnden sandım kuzum meğerse telden yollamışsın sory yaa yeni gördüm allah razı olsun balım eşimin parmağı daha iyi .sen nasılsın buarada nezaman bitiyo işleriniz
boncuğum sen nerelerdesin kuzum?misafirden başını alamıyosun yaa .
ben GÜLÜ iyce merak ettim nerdeki ya insan haber vermezmi :26:
peloşumda bugün test yaptırcaktı inşallah müjde vericek buara baya hamişimiz oldu çok şükür darısı peloşa ve bizlere
neyse hepinizi çok öpüyorum

arkadaşlar dua listesini baştan yapıcam
herkes bana nekadardır bebek beklediğini yazarmı sürelerde değişiklik olmuştur mutlaka bide kimler katılmak istiyo kimler istemiyo ona göre yapalım listeyi eski liste tamamlandı biliyosunuz .bugün ve yarın bana bildirirseniz çok sevinirim .bu mesajımıda arada öne çekerseniz iyi olur herkes görmüş olur​

herkes bana nekadardır bebek beklediğini yazarmı sürelerde değişiklik olmuştur mutlaka bide kimler katılmak istiyo kimler istemiyo ona göre yapalım listeyi eski liste tamamlandı biliyosunuz .bugün ve yarın bana bildirirseniz çok sevinirim .bu mesajımıda arada öne çekerseniz iyi olur herkes görmüş olur​

yeni listeniz hayırlı olur inşş
cano bende daha iyiyim kuzuyu götürdük geldik koklarım senin için öperim canım eşinede tekrardan geçmiş olsun iyi olmasına sevindim sende kib canommmmm:29:

iyi geceler banucum çok öpüyorum seni

Ebrarcım ben katılmak istiyorum.Benim 11 yıl oldu bekleme sürem canım...

canım adetin geçtiyse 1.2 gün kanda çıkar gebelik varsa [/QUOTE]

bu gecikmede hiç test yapmadm 7 gün geçti adetim.test yaptırmakdan da korkuyorum sonuç olumsuz çıkacak die

AYYYYYYYYYYYYYY DARAL GELDI BANA VALLA BU EVDEN BEN EVIMI OSLEDIM SANIRSAM NE USTASI BITER NE MOBILYACISI ELEKTRIKCISI OFFFFFFFFFFFFFFFF
neyse kuzularım nasılsınız gecmısı okumakla kalıyorum ıkı gundur yazdıklarımı yorumlayan arkadaslarım hepınıze tesekkur edıyorum umarım kımseyı atlamadım kızlar atladıysam da kusuruma bakmayın evıme gecınce bunu telafı edıcem mutlaka ve mutlaka ama gecmeme baya bı var
aklımda kalanları yazem hemen
ebosum bıtanecık ablam ınsallah mesajmı almıssındır bugun gecmıs olsun demıstım hem esın ıcın hemde kardesın ıcın tatlısım bıraz bunalımlardayız galıba bende de bırazvar ole bı durum da ustunu ortuyom ne yalan solayım yarın arıcam kuzu baska turlu rastlasmıcaz cunkum
kardelosum gecmıs olsun tatlısım grıp olmusuz ınsallah hamıslık belırtısıdır kızzzzz senıde osledım yaaaaaaaaaaaaaa
boncugum sana da gecmıs olsu tatlım yaaaa mıde bulantın gecmıstır bıraz umarım noluyo topıce yaaa bı okutsakmı kendımızı topıccek :21:saka bı yana kendıne dıkkat et tatlım
eliksircim tedvın hayrlı olsun canım
yetercım esının beyın amelıyatımı olacak yanlıs anlamadım degılmı gecmıs olsun canım allah sıfa versın
zeynepcım llahım yavrunu sana bagıslasın caım bızede dua et
garıpcım adet olmussun galıba tatlım ınsallah bısey yoktur da gerısı onemlı degıl bu ay olmasa bıdahakı ay olur ınsallah canım
kardelnbhrcım uzulme tatlım ınsallah kıst yoktur yaaaaaa rabbım sıfa versın
bırsencım semracım anatolıam kardelenım sevtun derınım elacım waycım ( ay bole teker teker yazınca mutlaka atladıklarım oluyo ksusura bakmayın) yanı herkes ıyıdır ınsallah ben kactım allaha emanet olun
sağol kayracıım ALLAH yardımcın olsun cnm evine kavus hemen :16:
iyiyim çok şükür canım sen nasılsın?

:48::48::48::71:

öyle denk geldi tatlım kociş haydi diyince hemen çıkmak zorunda kaldım

görüşürüz ablam nasipse ayrıca iyiyim merak etme sadece aklımdan çıkarmaya çalışıyorum nasıl olcaksa :68::68:

inşallah yapılıyodur kuzum ama aşılamaya gerek kalmadan gelsin bebişin :23::23:

oyy kıyamam kuzucuk çokmu sıkıldın allahım kolaylık versin zor işler be yaa benimde bahara badana işlerim var şimdiden düşünüyorum inanki .
buarada ben iyiyim bitanem merak etme sende iyi ol tamammı
ya evet görüşemiyoruz ama sağlık olsun konuşuruz balım çok öpüyorum seni kafaya bişey takma ayrıca mesajın gelmedi kuzum bana :50:
cok şükür canımm sağolasın:38:
çok özledim seni canom yaa biran önce dönsen yokluğun çok belli bitanem benim
bende özledim derirnimi yawww onunda pcsinden çektiği vallah:15:
Yaa tüpbebektenmi para almıyolarmış raporla yoksa benmi yazdım ::)))

Sabır canım daha dur sen yolun başındasın inşallah bizler kadar beklemezsin.Sakın isyan etme olurmu canım.

evet canım buhafta ara verdik nasipse devam ediyoruz önümüzdeki hafta
evet bende çok sevindim zeynebe darısı bizlere

Canım çok şey istemiyorsun hiç birimiz çok bişey istemiyoruz ama napalım elden gelen yok ama ben şuna karar verdim bençocuksuz olmıycam kendimin olmazsa bir sürü kimsesiz bebek var ona başvurucam doğurmak değilki önemli olan emek vermek öyle değilmi

Yetercim inşallah en kısa zamanda sağlıkla olsun ameliyatını eşin dualarımız sizinle...[/QUOTE]

bilmem ki canım :26:

Ben duaya katılmak istiyorum ebrarcım

bende katımak istiyorum 7 yıl oldu

Back
X