Benim bağlantımdan olabilir canım yarım saattir yoktu yeni geldi daha
anliyorum ee anlat bakalim nasilsin bebis varmi neler yaparsin ???

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bağlantımdan olabilir canım yarım saattir yoktu yeni geldi daha
maaşallah ne güsell işte aminnnn
öle canım hakkaten zor Rabbim yardımcımız olsun
inşalahh hu yalnızlılar yavrularımızla bitecek çok şükür oğlum benimle Rabbim sizlerede yaşatsın inşalahh bu duyguyu
iyidir ne olsun sağol# way
# bynkutluay
# Duru_
# zeyn77
# haletrn
# elixsir kızlar napıyoonuz hale nasılsın sen varmı güzel haberlerin canım zeyn sen doğum yaptınmı ben unutkan oldum heral way sen nerdeydin kaçak
slm ben geldim nasılsınız bakalım![]()
Güzel şarkıdır canım ama moralini bozmadan dinleSöz vermiştin bana
Yanıbaşımda yaşlanmaya
Söz vermiştik bu dünyaya
Ne olursak olsaydık
Kaç yıl geçti bak hala
Son bakışın miras bana
Saklı duruyor ne fayda
Bıraksaydın solsaydık
Hangi bahane avutur bilmem
Hangi günahın bedeli bu
Kandırmıyor ne gündüzüm ne gecem
Böyle intikam olmaz
Çok mu fazla bu sitem
Ağır değil mi bu ceza
Söyle kim çok gördü seni bana
Böyle yalnız kalınmaz
Paylaşılmıyor hüzün
Paylaşamam yolu yok bunun
Anlatamam sözü yok bunun
Çekilecek başa geldikçe dertler
Bir zaman bir yerde
Buluşuruz yolu yok bunun
Kavuşuruz yolu yok bunun
Görülecek Günü geldikçe
bunu dinliyordum kızlarrrrrrrrrrr![]()
Katılıyorum şöylee bir derin nefes almak lazımya bu ne sıkkınlık arkadşlar herkesi esir almış ben de oflaya poflaya otruyorum:105:
hsg burasının sohbetide arkadaslığıda çok güzeldir canım benim öyle bahar sendromu filan değil biraz moralim bozuk ondan canım![]()
maaşallah ne güsell işte aminnnn
iyidir ne olsun sağol
iyidir cnm benim bu aksam ağrım var yine falza duramızam hepinizi öptüüüm iyi gecelerr![]()
Güzel şarkıdır canım ama moralini bozmadan dinle
Katılıyorum şöylee bir derin nefes almak lazım
Hmm ben damdan düşer gibi girdiğim için kim neden sıkılıyor bilemedim kusuruma bakma canım...İnşallah geçici bir durumdur... üzüldüm...
anliyorum ee anlat bakalim nasilsin bebis varmi neler yaparsin ???![]()
Hmm ben damdan düşer gibi girdiğim için kim neden sıkılıyor bilemedim kusuruma bakma canım...İnşallah geçici bir durumdur... üzüldüm...
[Elektrik supurgesi saticisi, bir apartman dairesinin
kapisini calmis,
kapiyi acan ......bayana:
- "Hanimefendi, bu elimde gormus oldugunuz kovanin
icinde at pisligi
............var!" demis ve bu bir kova pisligi evin icine dogru
savurarak dokuvermis. Sonra da:
- "Hanimefendi, elimdeki elektrik supurgesi ile 10
dakika icinde bunu
temizleyemezsem, bu boku yiyecegim..!"
Kadin saticiya soyle bir bakmis
- "Beyefendi, ustune domates sosu da ister misiniz?
- "Neden sordunuz ?"
- "Elektrikler kesik de..!" xDIZE="3"] [/SIZE]
Ben 37 yaşındayım kızlar 15 senelik evliliğim var 14 senedir bebiş istiyoruz.Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu yıllar önce..Ama Allah münasip görmedi şu ana kadar..Bu durum ara ara çok can yakıcı olsa da şükürcü kaderci bir yapıya sahibim..Bir gün inşallah diyorumolsun canım geçici hatta bi kac saate kadar gecerde işte canım kendinden bahsedermisin tanışalım ok
Yıkılmadım ayaktayım tatlım bebiş yok.. hala umut ediyorum ne bitmez tükenmez umudum varmış hayırlısı...Allah izin verirse olacak inşallah beklemedeyim menapoza girene kadar yolu var diye düşünüyorum
![]()
Valla çok iyiydi sağol içten gelerek güldüm şükür
Ben 37 yaşındayım kızlar 15 senelik evliliğim var 14 senedir bebiş istiyoruz.Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu yıllar önce..Ama Allah münasip görmedi şu ana kadar..Bu durum ara ara çok can yakıcı olsa da şükürcü kaderci bir yapıya sahibim..Bir gün inşallah diyorum![]()
canım umudunu yitirme sabrın sonu selamettir ben öyle yaptım tam mutluluğu yakaladım dedim ellerimden kaydı gitti![]()
Valla çok iyiydi sağol içten gelerek güldüm şükür
Ben 37 yaşındayım kızlar 15 senelik evliliğim var 14 senedir bebiş istiyoruz.Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu yıllar önce..Ama Allah münasip görmedi şu ana kadar..Bu durum ara ara çok can yakıcı olsa da şükürcü kaderci bir yapıya sahibim..Bir gün inşallah diyorum![]()
Amin canım hadi hayırlısı oılsun hakkında inşallah ...Hayırlı haberlerini okuruz Allahın izniyle inşallah..insallahh canim ALLAH BÜYÜK SABIR EDECEGIZ BIR GÜN MUTLAKA OLACAKBIZDE DUYURU YAPACAGIZ BURDAN HERKESE BENDE CATLATMA IGNESI OLDUM 25INDE BELLI OLACAK BEKLIYORUM HAKKIMIZDA HAYIRLISI BOL SANSS KIZLARRR
![]()
Amin canım hadi hayırlısı oılsun hakkında inşallah ...Hayırlı haberlerini okuruz Allahın izniyle inşallah..![]()
inşallah canım allah en kısa zamanda kucağını hayırlısıyla doldursun canımValla çok iyiydi sağol içten gelerek güldüm şükür
Canım benim anladım sanırım.Üzülme her şey de bir hayır vardır bizim şer bildiğimiz hayır hayır bildiğimiz şer olabilir..Umutsuzluğa kapılma güzel günler çok yakınındadır inşallah![]()