









Ikinizede çok güldüm,haberiniz olsun.
Aradaki temiz günün 15 gün olduysa,böyle olabiliyo çok nadir olarak,ama 15 günü bile doldurmadıysan,bi dr a görünebilirsin garipcim.
Hayırlısı olsun kardelencim,bende hamile haberini alıcamı umud etmiştim topici açarken.
Inşallah bidahaki aya olur.
Hayırlı,uğurlu olsun,rabbim sonuna kadar sağlıkla hamilelik geçirip,kucağına almayı nasib etsin inşallah
inşallah.
Muhtemelen 6 haftalıkmış.
:128::114:
Canımcım,niye listeden çıkıyomuşun bakim

,arada girmeye çalış,özlüyoruz seni,burda bişey yazmasakta,kalbimizdesin unutma.
Ebrar ya sende kendini üzüp durma pozitif düşün pozitif sonuç al
ya sende kaçak samyeli hemen geldin gidiyon
canım geçmişi okuyodum anca okudum anca cevap yazıyom sen nasılsın kızın nasıl



Hayırdır,bu saatte neden gittiniz,ters bişey olmadı inşallah.
Ahhh,ahh,tadilat yapılan evi ben bilirim,biz evin içinden yeniden bi ev yaptık annemlerde,ne zor oluyo,rabbim kolaylık versin.
Keşke kuzu yaaa,hep aklıma geldi,keşke hamilelik belirtisi olsa diye,çünkü baya kötü yakalandım,oysaki yenide atlatmıştım ben gribi.





Bu arada,topici her sabah sen açıyon,ne kadar erkenci hatunsun öyle :81:
Canım,gökçemizi öp yerimize,rabbim şifa versin.
öncelikle,selina için hemen kadrodan yer açıyorum,hiç merak etmeyin



Kuzu,dün çok fena oldum yaaaaa,mecburen ayaktaydım ama fenaydı yani,yaklaşıkta 30 kişi oldu,güel oldu,dualar yapıldı,ama ben bittiğimi düşündüm bi ara,ne kadar ağır yakalandım gribe yaaaa,hala geçmedi,kullanmadığım bişey kalmadı,ballı zencefil,limonlu sirke,sarımsaklı bal,limonlu çay,sirkeli su,portakallı limon,asitli içecekler,ballı,karabiberli süt,içim dışım sıvı oldu,tabi gece wc yollarından gelemedim.


Kuzu,çok hastalandım,artııııııııııııııııııııı,hala yatılı misafirlerim var,gerçi yabancı değiller ama,genede her an pc başında olunmuyo işte.
Ben geçmişi okuyodum canım,görüşürüz.
Kız dur,hemen yarın belli mi olur,önce bi kaç gün günüm geçmesi gerek önce,hayırlısı bakalım.
Pelincim,çok geçmiş olsun canım,yaranın tedavisi kolaymış,hiç endişe etme,inşallahda en kısa zamanda hamile haberini alırız.
Herkeze selam kızlar.