Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

iyyim canım bende annemlerde amway günü var cilt analizi yapılcakmış ondan annemlere geldiimmmm

fasulye kadar teyzesi minnacıkk :emir_bebek::emir_bebek: dün doktora sordum ultrasona girdikten sonraa dediki gaz olması normaldirr ama açıklayıcı bişi demedi benimde kaafama takıldııııı işte neyse iki hafta sonra gidicem yinee sabrediiimm baree :49::49::49:
o soğan kürü bütün akıntımı söktü içim temizlendi resmenn saolll sen sebeb olduunn bunaa yeterrciiimmm eşimedee habire keçi boynuzu yedirdiimm kürünüde yapmıştım ama iki bardak içti tadına tahammül edemediiiiii yane içmediii amaa çok şükür olduuuuuu darısı hepinizin başına bu yıl hepimiizin yüzü gülecek inşallahhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aaaayyyy çok duygulandım bir bebğin gelişine aracı olduğum için:43::43::43::43::43::43:
canım ne demek bilgilerimizi paylaşmak için buradayız işe yaramasına çok sevindim
9 aya kadar sorunsuz geçsin kucağını doldursun
inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
rabbim bekleyen tüm yol arakadaşlarıma nasip etsin inşşşşşşşşşşşşş:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

profluk sıfatı kardeloşun olduğu için sana doçentimiz demek istiyorum:9:
:60::60::60::60::60::60:

yok yok ben onun asistanı olabilirim tabiki kendiside layık görürse.:1:

biliyorum canım saolsın.evet eşin seni regli diye biliyo dimi adama baştanda koydun yasağı hadi hayırlısı inş sonuç pozitiftir de ikinize de güzel bir hediye olur 14 şubat hem kandil günü şükür namazı fln da kılarsın inş.....:nazar:
:60::60::60::60::60:
ikinizede çok güldüm,haberiniz olsun.
selam kizlar,size birsey danismak istiyorum,bilgi sahibi olanlariniz beni bilgilendirirse cok mutlu olurum:16:

simdi benim gecen ayki adet tairihim,18 ocak.bu ay ki de dogal olarak 18 subat,daha 8 gunum var adetime:27:

az önce kahvalti hazirlarken,bir islaklik hissettim,lavaboya gittim,birde ne göreyim kanamam olmus:30::30::30::30:su an devam ediyor..karin agirim da var:59::59::59::59::59:o endise ile bilgi sahibi siniz diye size sorup danismak istedim,neden olur sizcee:26::26::26::26::26::26::26:

antibiyotik falan almadim,ama gecen pazertesi si oldum,gecen asi oldugumda böyle bir problem yasamamistim:50::50::50:neden olur sizce kizlarrr,yardim edin banaa:14::14::14::14::14::14:
aradaki temiz günün 15 gün olduysa,böyle olabiliyo çok nadir olarak,ama 15 günü bile doldurmadıysan,bi dr a görünebilirsin garipcim.
kızlar maalesef gebelik yokmuş heralde kist oluştu 5 te randevum var kısmet değilmiş neyapalım
hayırlısı olsun kardelencim,bende hamile haberini alıcamı umud etmiştim topici açarken.
inşallah bidahaki aya olur.
kızlarrrr sonunda hamileyimmm :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::) çok şükür allahıma darısı hepinizin başınaaaaa öpüyorumm hepiniziii:3::3:
hayırlı,uğurlu olsun,rabbim sonuna kadar sağlıkla hamilelik geçirip,kucağına almayı nasib etsin inşallah
Kızlar bu yıl hamilelik yılı galiba ne çok hamile haberi alıyoruz.İnşallah bizlerde bu kervana katılırız.
inşallah.
size bir şey soracağım doktorum bu konuda bana bi açıklama yapmadı ben hamile olduğumu kan testiyle öğrenmiştim ve değerim 1829.55 çıktı bu na kadarlık hamile iken çıkıyo bilen varmı sağ olsun doktorum hiç açıklama yapmıyordu bilen varsa yaza bilirmi düşük yaptığımdan beri aklıma takiliyo beni aydınlatın lütfeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
muhtemelen 6 haftalıkmış.
hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin sağlıkla.Umarım sende hamile kalınca diğer topiklere transfer olan arkadaşlardan olmazsın.
:128::114:
Selammm kızlar nasılsınız?
Kızlarr listede değişiklik var mı,hamiş var mı bu ara
Ben arada sırada giriyorum diye artık kimsede doğru dürüst cvp vermiyor!
Boncugumm beni listeden silersin kuzum sana zahmet...
Fazla kalamıcam kızlar Allah'a emanet olun...
canımcım,niye listeden çıkıyomuşun bakim:20:,arada girmeye çalış,özlüyoruz seni,burda bişey yazmasakta,kalbimizdesin unutma.:69:
niyekine komik tarafımdan kalkmışım söyle kız merak ettim ba karışmam küserim haa

aman dışarda dolandığın yetmiyo bide burda geziyon öylemi seni gidi gezekçi

canım değerlerini 2 güne ölçtür 2 katı ve fazlası artıyosa normal gebelik inşallah öyledir

kardelen49 napıyon nasıl gidiyo hayat

inşallah önemli bi kist değildir çabuk geçer hayırlısı olsun

hadi bakalım hayırlısıyla sağlıklıca doğurmak nasip etsin bu arada sende nasılsa hamiş oldum diye kaçma arada zahmet olmazsa bilgi ver

inşallah bu sene tüm topik hamiş kalır

boncuğum nasılsın ya fazla görüşemiyoz kendine iyi bak şeker kız

canım ya üzülme ama tam sonuç almadan fazla umutlanma sonra daha çok üzülürsün nşallah sonucunu sevindirici haber alırsın

aşkolsun tutiş 3-5 gün gelmedi diye sileceksek çok kişi silinmesi gerek sen kafanı bunlara takma biz arkandayız

hadi bakalım inşallah dr takip güzel sonuçlanır bize güzel müjdeli haberler verirsin

evet canım buhafta ara verdik nasipse devam ediyoruz önümüzdeki hafta
evet bende çok sevindim zeynebe darısı bizlere
ebrar ya sende kendini üzüp durma pozitif düşün pozitif sonuç al

ya sende kaçak samyeli hemen geldin gidiyon

canım geçmişi okuyodum anca okudum anca cevap yazıyom sen nasılsın kızın nasıl[/QUOTE]
:35::35::35::54:
ben kaçtım yaa kusura bakmayın ablasına gitmemiz gerekiyo saat geç oldu ama neyse
hepinizi öpüyorum görüşmek üzere
hayırdır,bu saatte neden gittiniz,ters bişey olmadı inşallah.
AYYYYYYYYYYYYYY DARAL GELDI BANA VALLA BU EVDEN BEN EVIMI OSLEDIM SANIRSAM NE USTASI BITER NE MOBILYACISI ELEKTRIKCISI OFFFFFFFFFFFFFFFF
neyse kuzularım nasılsınız gecmısı okumakla kalıyorum ıkı gundur yazdıklarımı yorumlayan arkadaslarım hepınıze tesekkur edıyorum umarım kımseyı atlamadım kızlar atladıysam da kusuruma bakmayın evıme gecınce bunu telafı edıcem mutlaka ve mutlaka ama gecmeme baya bı var
aklımda kalanları yazem hemen
ebosum bıtanecık ablam ınsallah mesajmı almıssındır bugun gecmıs olsun demıstım hem esın ıcın hemde kardesın ıcın tatlısım bıraz bunalımlardayız galıba bende de bırazvar ole bı durum da ustunu ortuyom ne yalan solayım yarın arıcam kuzu baska turlu rastlasmıcaz cunkum
kardelosum gecmıs olsun tatlısım grıp olmusuz ınsallah hamıslık belırtısıdır kızzzzz senıde osledım yaaaaaaaaaaaaaa
boncugum sana da gecmıs olsu tatlım yaaaa mıde bulantın gecmıstır bıraz umarım noluyo topıce yaaa bı okutsakmı kendımızı topıccek :21:saka bı yana kendıne dıkkat et tatlım
eliksircim tedvın hayrlı olsun canım
yetercım esının beyın amelıyatımı olacak yanlıs anlamadım degılmı gecmıs olsun canım allah sıfa versın
zeynepcım llahım yavrunu sana bagıslasın caım bızede dua et
garıpcım adet olmussun galıba tatlım ınsallah bısey yoktur da gerısı onemlı degıl bu ay olmasa bıdahakı ay olur ınsallah canım
kardelnbhrcım uzulme tatlım ınsallah kıst yoktur yaaaaaa rabbım sıfa versın
bırsencım semracım anatolıam kardelenım sevtun derınım elacım waycım ( ay bole teker teker yazınca mutlaka atladıklarım oluyo ksusura bakmayın) yanı herkes ıyıdır ınsallah ben kactım allaha emanet olun
ahhh,ahh,tadilat yapılan evi ben bilirim,biz evin içinden yeniden bi ev yaptık annemlerde,ne zor oluyo,rabbim kolaylık versin.
keşke kuzu yaaa,hep aklıma geldi,keşke hamilelik belirtisi olsa diye,çünkü baya kötü yakalandım,oysaki yenide atlatmıştım ben gribi.
günaydın kızlar hayırlı cumalar.

canım üzülme rabbim hayırlısını versin.inş kist fln yoktur stresten gecikmiş olsun sadece.

:nazar:tebrik ederim canım,rabbim sağlıklı bir gebelikle yavrunu kucağına almayı nasip etsin canım:nazar:

canım ben tesadüf sağlık ocağında kızamıkçık aşısının reklamını gördüm dr a sordum yeni evlisin gebelik yoksa vuralım dedi.öyle yaptırdım yani sadece kızamıkçık vuruldum.adetimde bi terslik olmadı.işte dediğim gibi gebe kalma 3 ay dedi.olursa allah korusun ilk gebeliğinde kürtaj olma dedi.

ablacım bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım.kardelen profumuz kadar olamam tabiki ama biraz öğretirse bana bişeyler asistsanı olurum :1:
:62::62::62::62::28:
bu arada,topici her sabah sen açıyon,ne kadar erkenci hatunsun öyle :81:
hayırlı cumalar olsun rabbim dualarımızı kabul etsin
bende bugün kızımın 4 . ay aşısını yaptırdım geldim ishal olmuştu antibiotikten dolayı onun içinde ilaç aldık verdim uyudu inş geçer kuzum 6.300 kg dan 6.180 e düşmüş:(
sevtuncum arkadaşın için çok üzüldüm allah ona sabır versin inş yeniden melegini gönderir onada tüm bekleyenlerede inşşşş
canım,gökçemizi öp yerimize,rabbim şifa versin.
selinam gayet başarılısın sabırla herkese cevap yzmışsın kuzum kardeloşa diyelim bi aistana ihtiyacı varmı :1::1:
burada nasılsın kuzum?

amin inşallah

ALLAHIM sabır versin arkadaşada sanada canım kötü şeyler düşünme kaderimizde nevarsa onu yaşıycaz inşallah bundan sonra yüümüz güler

oyy kuzum benim kıyamam demek cıs oldu mevlam şifa versin benim için öp kuzuyu kanka
üzülme iyileşince toparlanır kilo gelir yerine .sen nasıl oldun iyisinmi ?

selam tatlışlar hepiize hayırlı cumalar rabbim gönlümüze göre versin
bugün bi eksiklik hissettim ya dua olmayınca nasipse liste hazırlıyorum hemen devam kaldığımız yerden .
kardeloşumun misafiri var bugün allah kolaylık versin inşallah iyileşmiştirde rahat hizmetini ediyodur .
kayram mesaj demiştinya ben msnden sandım kuzum meğerse telden yollamışsın sory yaa yeni gördüm allah razı olsun balım eşimin parmağı daha iyi .sen nasılsın buarada nezaman bitiyo işleriniz
boncuğum sen nerelerdesin kuzum?misafirden başını alamıyosun yaa .
ben GÜLÜ iyce merak ettim nerdeki ya insan haber vermezmi :26:
peloşumda bugün test yaptırcaktı inşallah müjde vericek buara baya hamişimiz oldu çok şükür darısı peloşa ve bizlere
neyse hepinizi çok öpüyorum
öncelikle,selina için hemen kadrodan yer açıyorum,hiç merak etmeyin:9::9::9:
kuzu,dün çok fena oldum yaaaaa,mecburen ayaktaydım ama fenaydı yani,yaklaşıkta 30 kişi oldu,güel oldu,dualar yapıldı,ama ben bittiğimi düşündüm bi ara,ne kadar ağır yakalandım gribe yaaaa,hala geçmedi,kullanmadığım bişey kalmadı,ballı zencefil,limonlu sirke,sarımsaklı bal,limonlu çay,sirkeli su,portakallı limon,asitli içecekler,ballı,karabiberli süt,içim dışım sıvı oldu,tabi gece wc yollarından gelemedim.:52::52::52:
ebrar kardeloş derin tutiş nerdesiniz yaw ama size ceza verecem derdada gelip dr gittim diye haber vermedi kızdım size
kuzu,çok hastalandım,artııııııııııııııııııııı,hala yatılı misafirlerim var,gerçi yabancı değiller ama,genede her an pc başında olunmuyo işte.
elixsircim,kardelencim,altta göruyorum sizi:82::82::82:hosgeldiniz:3::3::3:

simdi cikmam gerek kizlar,sonra görusuruz,kusura bakmayin olurmu:34::34::34:allah'a emanet olun:38::38::38::38::38::38::38::38:
ben geçmişi okuyodum canım,görüşürüz.
ana eboşumun lıstesını one cekeyım dedım ben yapmısım gıbı oldu neyse sız anladınız onu :35::35::35:
ebosum benımkısı 1 yıl 5 ay oldu tatlısım banada dua yaz bu arada tammmı mutlaka okurum bıtanem daha ıyısın ınsallah sadece lısteyı gordum nıyetım gecmısı okumaktı ama koye gıdıyomusuz yıne her hafta sonu oldugu gıbı hemen cıkıyorum senı opuyorum
kardelosum altta goruyorum senı gecmısı okuyamadım ama mutlaka okucam buyuk gun yarınn hehooooooooooooo:69::69:
kızlar tekrardan ozur dılıyorum okuyamadıgım ıcın bana kızmayın sımdıcek gırdım ve hemen cıkmam lazım gorusuruz

kız dur,hemen yarın belli mi olur,önce bi kaç gün günüm geçmesi gerek önce,hayırlısı bakalım.
pelincim,çok geçmiş olsun canım,yaranın tedavisi kolaymış,hiç endişe etme,inşallahda en kısa zamanda hamile haberini alırız.
herkeze selam kızlar.

çok saol kardelennciim inşallahhhhhhhh sağlıklı bi şekilde kucağıma almayıda nasip eder inşallahhhhh darısı başınızaaaaaaa

canım uyarmak istedim hayıt dediğin gibi adetleri düzenliyor.sancısına faydasını hiç duymadım ama adet başlayınca kullanılıyo 12.ci gün bırakılıyo çünkü düşük yaptırıyormuş.civanperçemi sancıya iyi geliyo ama ne zamanlar kullanıldığını bilmiyorum.

ben bu ay kullanıcam canım şimdi araştırıyorum nerden alabilirim diye.kullanıp faydasını gören var başka bir topikte bi arkadaşımız ilk denemesinde kullanmış ve hamile şuan,rabbim yavrusunu bağışlasın,eğer ilişkide kuruluk yaşıyorsan kullan ama yaşamıyorsan gerek yok diye biliyorum.

ben eşimin sperm sayısını 2 ay önce ölçtürdüm.özel hastanede 40 tl verdik.eşin ssk lıysa yine bir miktarını ödüyorsun yani 40 tl burda öyle.kadın doğum doktoruma söyledim direk bu testi yaptırcaz diye giriş yaptık.sonucuna göre uroloğa gösterirsiniz.
pelincim geçmiş olsun canım.rabbim dert verip derman aratmasın.
banucum geçmiş olsun canım,boğaz ağrıları için cezveye su koy elma ve ayvayı dilimle kaynat kabuklarıyla beraber.suyunu iç balla tatlandırarak çok iyi geliyo.
boncuğum günaydın aşağıda görüyorum nasılsın canım?listeyi düzenlersen yeni tarihim 8 mart.
sevtuncum sende iyisindir inş.
birsencim,kayram,kardelenlerim,sungercim,garip,semra,way,yetercim,elaezel,elixsircim ve daha unuttuklarım varsa kızlar hepiniz iyisiniz inş.:71:gül nerelerdesin canım merak ettim
yaa bide unuttum bişey daha vardı safra kesesinde taş için bir bardak ılık suya 1 çay kaşığı çörekotu yağı katıp her sabah aç karnına içilmesi iyi geliyormuş,ameliyatlık vakalar ameliyattan kurtulmuş bilginize..

Canım sağol şu safra kesesi tarifini yapsammı acaba ayın 22 sine ameliyat günümüde aldım ama.

çok saol kardelennciim inşallahhhhhhhh sağlıklı bi şekilde kucağıma almayıda nasip eder inşallahhhhh darısı başınızaaaaaaa

Amin canım gaz sorunu için bilmiyorum ama kabızlık sorunun varsa elma kayısı incir pişir komposto olarak ye hemde hiç bir zararı yok faydası var.

Son düzenleme:
banucum çok saol kabızlık yookk da bu gaz işte bi anda akşama doğruu bi şişiyoo karnım böle dokuz aylık gibiiiiiiii sancılanıyorum gaz sancısıda çok ayrıııı kötüüü bi hafta sonra doktora gitcem o zamana kadar sabrediiim bare yapcak bişi yokkkkkk internettede yazmıoooo googleden çok aradımmm

banucum çok saol kabızlık yookk da bu gaz işte bi anda akşama doğruu bi şişiyoo karnım böle dokuz aylık gibiiiiiiii sancılanıyorum gaz sancısıda çok ayrıııı kötüüü bi hafta sonra doktora gitcem o zamana kadar sabrediiim bare yapcak bişi yokkkkkk internettede yazmıoooo googleden çok aradımmm

Canım ara doktorunu sor bence 1 hafta dayanılmaz çok fenadır.

bıraz gecmıse bakmaya calıstım yaprak dökümümü yasanıyor ne topıgımızde:14:
Pelınım benım bıldıgım kadarıyla cok basıt bı operasyon benım arkadas dondurmustu ertesı ayda hamıs kaldı:49:hıc korkma allah daha büyük dert vermesın:70:sen nıye bırsüre olamıcan sende unutma bızlerı özletme kendını:16:
Kardelen49 cum sende gıdıyormussun hayırlısıyla gıt hayırlısıyla gel cnm dıkkatet kendıne:16:
Kayram nezaman dönüyosun cnm evıne özledık vallah hersey yolundadır umarım:16:
Anatolia cnm sen nıye kırıldın bızlere vallah ben fazla gıremıyorum artık ders calısmaya basladım mısafırler falan derken senınlede hıc karsılasamadık ıyısındır umarım:16:buarada kız bız demısbasız hıc sılermıyım senı lısteden duymamıs olum o lısteden ancak hamıslıge transfer olunca sılıcem zevkle:16::16:
Ebusum ben duaya katılırım ama bana okunması sart degıl cnm :34:
Kacırdıgım bısıy varsa kusurabakmayın :17:öptüm sızlerı:16:
kuzu nidemek oyaa duymamış olayım hepimize okuncak sırayla
buarada özledim nezaman kavuşcaz :1:
canım uyarmak istedim hayıt dediğin gibi adetleri düzenliyor.sancısına faydasını hiç duymadım ama adet başlayınca kullanılıyo 12.ci gün bırakılıyo çünkü düşük yaptırıyormuş.civanperçemi sancıya iyi geliyo ama ne zamanlar kullanıldığını bilmiyorum.

ben bu ay kullanıcam canım şimdi araştırıyorum nerden alabilirim diye.kullanıp faydasını gören var başka bir topikte bi arkadaşımız ilk denemesinde kullanmış ve hamile şuan,rabbim yavrusunu bağışlasın,eğer ilişkide kuruluk yaşıyorsan kullan ama yaşamıyorsan gerek yok diye biliyorum.

ben eşimin sperm sayısını 2 ay önce ölçtürdüm.özel hastanede 40 tl verdik.eşin ssk lıysa yine bir miktarını ödüyorsun yani 40 tl burda öyle.kadın doğum doktoruma söyledim direk bu testi yaptırcaz diye giriş yaptık.sonucuna göre uroloğa gösterirsiniz.
pelincim geçmiş olsun canım.rabbim dert verip derman aratmasın.
Banucum geçmiş olsun canım,boğaz ağrıları için cezveye su koy elma ve ayvayı dilimle kaynat kabuklarıyla beraber.suyunu iç balla tatlandırarak çok iyi geliyo.
Boncuğum günaydın aşağıda görüyorum nasılsın canım?listeyi düzenlersen yeni tarihim 8 mart.
Sevtuncum sende iyisindir inş.
Birsencim,kayram,kardelenlerim,sungercim,garip,semra,way,yetercim,elaezel,elixsircim ve daha unuttuklarım varsa kızlar hepiniz iyisiniz inş.:71:gül nerelerdesin canım merak ettim
yaa bide unuttum bişey daha vardı safra kesesinde taş için bir bardak ılık suya 1 çay kaşığı çörekotu yağı katıp her sabah aç karnına içilmesi iyi geliyormuş,ameliyatlık vakalar ameliyattan kurtulmuş bilginize..
sen varya süpersin kuzu :38:
Ama beni unutmuşsun yaa şaka yapıyorum olabiliyo hiç sorun değil biliyoumki kalbindeyim sende benim kalbimdesin :38:
valla benim bildigim bogurtlen koku suyundan icin birkac ay sonra garanti hamile kaliyormus..annem toplayip verdi ben kullandim simdi mucizesinin bekliyorum acikcasi...fazla kullanmilmamasi gereken biseymis ...adet donemi oncesi icildigi zaman yumurtalarin catlamasini hizlandirip saglikli yumurtalar olmasini sagliyormus..sahsen annem iki bayan icin topladi dedigi tarife gore yaptilar..simdi bi tanesi 2 cocugunu dogurdu gecenlerde 10 senedir cocugu olmuyordu kadinin..otekisinde 15 sene falan galiba ole olmuyormus oda cocugunu dogurdu bende inanmam falan dedim ama bakalim benimde bu ay olursa kesin bi hikmet var diyicem

tarifini vereyim...
Bogurtlen koklerini alip guzelce yikiyin yanliz cok zor yerinden cikiyor soyleyim baya ugrastiriciymis..temizce yikayin cok toprakili oluyor..sonra onu 1 kilo olacak sekilde 1 kilo su ile 1 bardak kalana kadar kaynatin kalan bardagi bir gun disarida ayazada bekletin ve sabah ac karnina icin..bu hem butun kadin hastaliklari iltihaplara i geliyor..zaten idrar renginizin degiseceginiz goreceksiniz..o gunler icinde denemege deger ben orneklerini gordum kullanmak isteyene kalmis :)
öncelikle hoşgeldin topiğimize yardımların için çok teşekkürler
allahım gönlüne göre versin
elixsircim,kardelencim,altta göruyorum sizi:82::82::82:hosgeldiniz:3::3::3:

Simdi cikmam gerek kizlar,sonra görusuruz,kusura bakmayin olurmu:34::34::34:allah'a emanet olun:38::38::38::38::38::38::38::38:
garibim ekledim kuzum allahım gönlüne göre versin :38:
ana eboşumun lıstesını one cekeyım dedım ben yapmısım gıbı oldu neyse sız anladınız onu :35::35::35:
Ebosum benımkısı 1 yıl 5 ay oldu tatlısım banada dua yaz bu arada tammmı mutlaka okurum bıtanem daha ıyısın ınsallah sadece lısteyı gordum nıyetım gecmısı okumaktı ama koye gıdıyomusuz yıne her hafta sonu oldugu gıbı hemen cıkıyorum senı opuyorum
kardelosum altta goruyorum senı gecmısı okuyamadım ama mutlaka okucam buyuk gun yarınn hehooooooooooooo:69::69:
Kızlar tekrardan ozur dılıyorum okuyamadıgım ıcın bana kızmayın sımdıcek gırdım ve hemen cıkmam lazım gorusuruz
:1::1:
Olsun balım sorun değil sen öne amışsınya düşünüp yeter o
dimek köye gidiyosunuz kolay gelsin benim içinde kokla memleket havasını öpüyorum seni :38:ayrıca ekledim listeye
iyyim canım bende annemlerde amway günü var cilt analizi yapılcakmış ondan annemlere geldiimmmm

fasulye kadar teyzesi minnacıkk :emir_bebek::emir_bebek: Dün doktora sordum ultrasona girdikten sonraa dediki gaz olması normaldirr ama açıklayıcı bişi demedi benimde kaafama takıldııııı işte neyse iki hafta sonra gidicem yinee sabrediiimm baree :49::49::49:
O soğan kürü bütün akıntımı söktü içim temizlendi resmenn saolll sen sebeb olduunn bunaa yeterrciiimmm eşimedee habire keçi boynuzu yedirdiimm kürünüde yapmıştım ama iki bardak içti tadına tahammül edemediiiiii yane içmediii amaa çok şükür olduuuuuu darısı hepinizin başına bu yıl hepimiizin yüzü gülecek inşallahhhhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
maşallah minişe allahım 9 ayı sorunsuz geçirip kucağına almayı nasip etsin zeynepcim
:60::60::60::60::60::60:

:60::60::60::60::60:
Ikinizede çok güldüm,haberiniz olsun.

Aradaki temiz günün 15 gün olduysa,böyle olabiliyo çok nadir olarak,ama 15 günü bile doldurmadıysan,bi dr a görünebilirsin garipcim.

Hayırlısı olsun kardelencim,bende hamile haberini alıcamı umud etmiştim topici açarken.
Inşallah bidahaki aya olur.

Hayırlı,uğurlu olsun,rabbim sonuna kadar sağlıkla hamilelik geçirip,kucağına almayı nasib etsin inşallah

inşallah.

Muhtemelen 6 haftalıkmış.

:128::114:

Canımcım,niye listeden çıkıyomuşun bakim:20:,arada girmeye çalış,özlüyoruz seni,burda bişey yazmasakta,kalbimizdesin unutma.:69:

Ebrar ya sende kendini üzüp durma pozitif düşün pozitif sonuç al

ya sende kaçak samyeli hemen geldin gidiyon

canım geçmişi okuyodum anca okudum anca cevap yazıyom sen nasılsın kızın nasıl
:35::35::35::54:

Hayırdır,bu saatte neden gittiniz,ters bişey olmadı inşallah.

Ahhh,ahh,tadilat yapılan evi ben bilirim,biz evin içinden yeniden bi ev yaptık annemlerde,ne zor oluyo,rabbim kolaylık versin.
Keşke kuzu yaaa,hep aklıma geldi,keşke hamilelik belirtisi olsa diye,çünkü baya kötü yakalandım,oysaki yenide atlatmıştım ben gribi.

:62::62::62::62::28:
Bu arada,topici her sabah sen açıyon,ne kadar erkenci hatunsun öyle :81:

Canım,gökçemizi öp yerimize,rabbim şifa versin.

öncelikle,selina için hemen kadrodan yer açıyorum,hiç merak etmeyin:9::9::9:
Kuzu,dün çok fena oldum yaaaaa,mecburen ayaktaydım ama fenaydı yani,yaklaşıkta 30 kişi oldu,güel oldu,dualar yapıldı,ama ben bittiğimi düşündüm bi ara,ne kadar ağır yakalandım gribe yaaaa,hala geçmedi,kullanmadığım bişey kalmadı,ballı zencefil,limonlu sirke,sarımsaklı bal,limonlu çay,sirkeli su,portakallı limon,asitli içecekler,ballı,karabiberli süt,içim dışım sıvı oldu,tabi gece wc yollarından gelemedim.:52::52::52:

Kuzu,çok hastalandım,artııııııııııııııııııııı,hala yatılı misafirlerim var,gerçi yabancı değiller ama,genede her an pc başında olunmuyo işte.

Ben geçmişi okuyodum canım,görüşürüz.

Kız dur,hemen yarın belli mi olur,önce bi kaç gün günüm geçmesi gerek önce,hayırlısı bakalım.
Pelincim,çok geçmiş olsun canım,yaranın tedavisi kolaymış,hiç endişe etme,inşallahda en kısa zamanda hamile haberini alırız.
Herkeze selam kızlar.

ya kanka benimkinin sağı solu belli olmaz estimi gideriz ogün öyle birgündü ablası arayıp çağırdı gittik önemli bidurum yok yani
demek çok zorlandın kıyamam ya tam denk geldi neyse geçti gitti büyüyünce unutursun :1::1:
Demek selinaya kadro çtın yanlız bişey diycem boynuz kulağı geçermiş oda geçicek seni :1:
Neyse misafirler nevakit giderler görüşelim özledim :48:

Hepinize hayırlı günler arkadaşlar
elixsir mesajını aldım tatlım ekledim senide :38:

arkadaşlar dua listesini baştan yapıcam
herkes bana nekadardır bebek beklediğini yazarmı sürelerde değişiklik olmuştur mutlaka bide kimler katılmak istiyo kimler istemiyo ona göre yapalım listeyi eski liste tamamlandı biliyosunuz .bugün ve yarın bana bildirirseniz çok sevinirim .bu mesajımıda arada öne çekerseniz iyi olur herkes görmüş olur​

bebek bekleme süresi
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YIL
SEVTUN............10 YIL
YETER.............7 YIL
KARDELEN49........6 YIL
DERİN.............5 YIL
SAMYELİ...........4 YIL
WAY...............3 YIL
BİRSEN............3 YIL
ANATOLİA........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
GARİP.............2 YIL
KAYRAM............1,5 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............9 AY

Son düzenleme:
BEBEK BEKLEME SÜRELERİMİZ
BANU.........11 YILokundu
EBRAR........10 YIL okundu
SEVTUN.......10 YIL okundu
YETER........7 YIL okundu
DERİN.........5 YIL okundu
BULUT.........5 YIL okundu (hamiş)
KARDELEN49.....5 YIL okundu
GÜLTAMER.......5 YIL okundu
SAMYELİ.......4 YIL okundu
KARDELEN......3 YIL okundu
ALEYNA........3 YIL okundu
KARDELENBHR....3 YIL okundu
ADEMİLEHATİCE..3 YIL okundu
WAY...........3 YIL
BİRSEN........2,5 YILokundu (hamiş)
GÜNEYCANAN....2,5 YIL okundu
SUNGER........2,5 YIL OKUNDU
GARİP.........2 YIL okundu
NANELİŞEKER...2 YILokundu
TURKUAZ.......2 YIL okundu
DERDA.........2 YIL okundu(hamiş)
HALE..........2 YIL okundu
DAİSY.........1,5 YIL (HAMİŞ)
TOSTİ.........1,5 YIL okundu
TUĞÇE.........1,5 YIL okundu (hamiş)
BONCUK........1,5 YIL okundu
MİRANDA.......17 AYokundu (HAMİŞ)
ELAEZEL.......16 AY okundu
PELİN.........1 YIL okundu
AFED..........11 AY okundu
KAYRA.........10 AY OKUNDU
LEYLAMECNUN.....6 ay okundu(hamiş)
SELİNA..........9 ay okundu
ELİXSİR.........7 AY OKUNDU
UMUTBİZİMOLSUN....?? okundu
HASRET...........4 AY

kuzu nidemek oyaa duymamış olayım hepimize okuncak sırayla
buarada özledim nezaman kavuşcaz :1:

sen varya süpersin kuzu :38:
Ama beni unutmuşsun yaa şaka yapıyorum olabiliyo hiç sorun değil biliyoumki kalbindeyim sende benim kalbimdesin :38:

öncelikle hoşgeldin topiğimize yardımların için çok teşekkürler
allahım gönlüne göre versin

garibim ekledim kuzum allahım gönlüne göre versin :38:

:1::1:
Olsun balım sorun değil sen öne amışsınya düşünüp yeter o
dimek köye gidiyosunuz kolay gelsin benim içinde kokla memleket havasını öpüyorum seni :38:ayrıca ekledim listeye

maşallah minişe allahım 9 ayı sorunsuz geçirip kucağına almayı nasip etsin zeynepcim

ya kanka benimkinin sağı solu belli olmaz estimi gideriz ogün öyle birgündü ablası arayıp çağırdı gittik önemli bidurum yok yani
demek çok zorlandın kıyamam ya tam denk geldi neyse geçti gitti büyüyünce unutursun :1::1:
Demek selinaya kadro çtın yanlız bişey diycem boynuz kulağı geçermiş oda geçicek seni :1:
Neyse misafirler nevakit giderler görüşelim özledim :48:

Hepinize hayırlı günler arkadaşlar
elixsir mesajını aldım tatlım ekledim senide :38:
hımmm,kötü bişey olmamasına sevindim.
annemi birazdan arabaya bindircem,ordan kuzenin misafirleri geliyomuş,ona gitcem,ama misafir oyuncu olarak:42:
ben o boynuzu var ya:88:
neyse,yerimize birilerini bırakmak gerek ama kanka,fazlada sinirlenmim boşuna:86:
herkes bana nekadardır bebek beklediğini yazarmı sürelerde değişiklik olmuştur mutlaka bide kimler katılmak istiyo kimler istemiyo ona göre yapalım listeyi eski liste tamamlandı biliyosunuz .bugün ve yarın bana bildirirseniz çok sevinirim .bu mesajımıda arada öne çekerseniz iyi olur herkes görmüş olur​
du bi tıckere bakim kanka,kaç yıldır beklediğimi unuttum ben,o kadan zaman geçti ki

Son düzenleme:

bebek bekleme süresi
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YIL
SEVTUN............10 YIL
YETER.............7 YIL
KARDELEN49........6 YIL
DERİN.............5 YIL
SAMYELİ...........4 YIL
WAY...............3 YIL
BİRSEN............3 YIL
ANATOLİA........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
GARİP.............2 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............9 AY

Liste başıyım gene wowwwww

ya sadece bir dakikayla insan kaçırılır mı,hofffffffffffffffffffffffff:43:
kanka aynen şu 3 yıl,3 ay,2 hafta ynış.:89:

bebek bekleme süresi
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YIL
SEVTUN............10 YIL
YETER.............7 YIL
KARDELEN49........6 YIL
DERİN.............5 YIL
SAMYELİ...........4 YIL
WAY...............3 YIL
BİRSEN............3 YIL
ANATOLİA........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL
BONCUK............2 YIL
GARİP.............2 YIL
ELİXSİR...........1 YIL
SELİNA............9 AY
sağol ebrarcımm:38:
pazara gidicem onun için çıkıyorum daha sonra görüşmek üzere :79:

:58::58::58:görüşürüz iyi pazarlar cnm

selam banu cum,ne kadarda verdin beş kiloyu,ne uyguluyosun.
ayrıca bu pozitiflikle,ben eminim ki,en kısa zamanda hamile olursun sen.

Canım ben 1.5 ayda 7 kilo vermiştim sonra tüpbebek başlayınca aldım tabi şimdi gene devam ediyorum şu hastalıklarım bitsin inşallah 1 ay sonra egzersizede başlarım.İnşallah canım hepimiz en kısa zamanda hamiş olalım.

:49:
:49::37:

benide eklermisiniz dua listenize ben de bir an evvel anne olmak için can atıyorum ...tşkürler

selam.. ben de bu listeye eklenmek istiyorum... 2 yıldır uğraşıyoruz bebek için...

bebek bekleme süresi
BANU..............11 YIL
EBRAR.............10YIL
SEVTUN............10 YIL
YETER.............7 YIL
KARDELEN49........6 YIL
DERİN.............5 YIL
SAMYELİ...........4 YIL
WAY...............3 YIL
BİRSEN............3 YIL
ANATOLİA........2,5 YIL
GARİP.............2 YIL