Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

sen bi msn gelsene
akşam tel. yazıyodum ps eşim vardı gelemedim kız kusura bakma tel. takıldı sagolsun sana cevapta yazamadım
:14:ben bgn hıc ıyı degılım ölüyorum sankı cok yoruldum artık ısyan degıl ama dayanamıyorum her dakka aglayasım gelıyor:43::50:ınsanların bakıslarındann laf cakmalarından cocuklarını nıspet olsun dıye sevmelerınden cok yoruldum cokkk:58::58::59:allahım bana dayanma gücü ver neolursun artık sevındır bızı :5:
boncugum seni cok iyi anlıyorum üzme o tatlı canını İNŞALLAH cektiyimiz sıkıntılar günahlarımıza kefaret olur bende senin gibiyim tadım tuzum yok bi sinirlilik varki bide aglama geliyo sinirlerim yıprandı iyice ALLAHIM bizde sevindirir hayırlısıyla İNŞALLAH bebeklerimizle
kuzum kıyamam ya sıkılma inşallah büyür yumoşlar

sagol abla ALLAH razı olsun

sevtun cok gecmiş olsun ALLAHIM şifa versin kendini cok üzme annen yanında cıkın hava alın o cok iyi geliyo vitrinlere baakın evde cok durmayın ev insanı sıkıyo belli bi zaman sonra

bagnucum cok gecmiş olsun benim sonucları sormuşsun pazartesi alcam ALLAH izin verirse canım cok sagol merak ettiyin için

anatolya yumaşun iyi MAŞALLAH sendemi takip yaptıryon canım hayırlı olsun

Son düzenleme:
kızlar benim panik atak hastalıgım nüksetti gene kusura bakmayın ben bir müddet burada olmucam eşim kızıyo artık girmicen diye kızdı ant verdi onun için ben biraz serviz dışıyım inannın buruya yazdıgımıda görse kızar sırf merak etmeyim diye yazıyım dedim çünkü dediki bana sana heyecan stres yasak sen hep buruya giriyosun seviniyosun bir yandan üzülüyosun bir yandan hep bebegin aklına geliyo herkezin hayat hikayesini okuyosun diyo sonra üzülüyosun diyo biraz girme bebek olayından uzak dur dedi hep yazdıkça buruya nasıl unutucaksın diyo affedin ne olur emir büyük yerden giremicem yanigirsemde anlar çünkü bil,iyosunuz bu sitede giriş çıkış saatleri yazıyo nerelere yazdıgımı anlar o bu konuda çok zeki geçen dedim girmedim hep geçmişe baktı saatine hemde siteye girdi baktı saaate bu ne peki dedi ben sizleri çok özlücem artık allahıma emanet olun ne olur beni affedin biraz böyle olucak biraz ayrı kalıcaz ama ne çare :14::14::14::14::14::14::14:

Son zamanlarda başarılı yeni tedavi seçenekleri de gündeme gelmiştir. Yapılan çalışmalar metformin (Glucophage) gibi ilaçlarla serum insulin yoğunluğunu azaltmanın, erkeklik hormonu üretimini düşürerek hiperandrojenismi iyileştirdiğini göstermişlerdir.
üreme çağındaki kadınlar için PKOS; yüksek insülin seviyeleri ile birlikte görülen endokrin anormallikleri nedeniyle kısırlık için önemli ve sık görülen bir etmendir.
Bu tür endokrin anormalliklerinin erişkinlikte görülen diyabet tedavisinde yaygınlıkla kullanılan ilaçlardan olan Metformin (Glucophage) düzeltildiği yolunda artan sayıda veriler mevcuttur.
Bu ilaçlar PKOS nedeniyle ortaya çıkan endokrin anormalliklerini 2 ila 3 ay arasında düzeltmektedir. Bu durumda saç dökülmelerinde azalma, yüz ve vücutta kıllanmada azalma, yükselen tansiyonun tekrar normal seviyesine gelmesi, adetlerin düzenli hale gelmesi, kilo verilmesi ve normal doğurganlık mümkün olabilmektedir. Adetleri tekrar başlayan kadınların iki ay içerisinde hamilelik şansı artmaktadır. İnsülin düşürücü ilaçları kullanan kadınların %90ı ilk altı ayda düzenli olarak adet görmeye başlamaktadır.
Tıp literatürü PKOS olan çoğu hastada endokrinopatinin insülin düşürücü tedavi ile düzeltilebileceğini belirtmektedir. Bu klinik açıdan çok önemlidir; çünkü tedavi kıllanma, obezite, yüksek tansiyon ve trigliserit ve pıhtılaşma faktörlerini düşürmekte ve böylelikle normal yumurtlama sürecini tetikleyerek düzenli adet görme ve bunun sonucunda hamileliği sağlamaktadır.
Kalp krizi ve inme geçirme konusunda en önemli risk faktörleri olan hipertansiyon, obezite, hiperandrojenizm, hipertrigliserit üzerindeki etkileri yüzünden PKOSnin tedavisinin kalp krizi ve inme riskini azalttığını bilmekteyiz.

BU İLAçLAR GüVENLİ MİDİR?
Yan etkiler nadiren görülmektedir. Metformin diyabet hastalarında yüksek kan şekerini düşürmesine rağmen; diyabetli olmayan hastalara verildiklerinde yalnızca insülin seviyesini düşürmekte ve kan şekeri seviyesini değiştirmemektedirler. Dolayısıyla hipoglisemi atakları görülmemektedir.
HAMİLELİK
Hamilelik sırasında kullanım güvenliği konusunda kesin sonuçlar bulunmamakla beraber; tüm hamileliği süresince metformin kullanımına devam eden 3 hasta normal sağlıklı bebekler doğurmuşlardır. Metformin kullanımına devam eden kadınların sağlıksız bebekler doğurmuş olması yönünde hiçbir rapor bulunmamakta olup, doğan tüm bebekler sağlıklı ve normaldir.
Metformin B sınıfı bir ilaç olup, bu durum insanlar üzerinde yetersiz veri olduğunu ama hayvanlar üzerinde yapılan deneylerde teratojenik (doğum anormalliğine sebep olacak) risk oluşmadığını göstermektedir.

bildiğim kadarı ile doğum kontrol hapları pko ya iyi gelmiyor.. metformin etken maddesi olan ilaçlar var diformin glukofen gibi bunlar lh yi düzenliyor google den bi araştır ve doktoruna söyle istersen..

PKOS’ u olan kadınlarda insülin rezistansı ve kompensatuar hiperinsülineminin sık izlenmesi üzerine tedavide yeni yöntemler geliştirilmiştir. Dolaşımdaki yüksek insülin düzeyinin ovulasyonu baskıladığı gözlenmiştir. İnsülin duyarlılığını artıran metformin, troglitazone veya D-chiro-inositol gibi ajanlar PKOS tedavisinde kullanılmaya başlanılmıştır.
Metformin normalde şeker hastalığında kullanılan bir ilaçtır ve yapılan araştırmalar polikistik over hastalığına neden olan genetik bozuklukla diyabet hastalığına neden olan genetik bozukluğun aynı veya birbirine benzer genlerdeki bir sorundan kaynaklandığını göstermiştir. Bu nedenle şeker hastalığı olan kişilerde tablet şeklinde kullanılan bu ilaç polikistik over sendromu ve hastalığı olan kadınlarda düzenli kullanımda yumurtlama ve adet düzenini geri getirebilmektedir.

Polikistik over durumunda metformin kullanımında dikkat edilmesi gereken en temel nokta bu ilacın muhtemel yan etkileri nedeniyle uzun süreli kullanılması ve kullanıma başlamadan önce karaciğer, böbrek fonksiyonu ve kan parametrelerinin gözden geçirilmesidir.

İlaç usulüne uygun kullanıldığında bazı durumlarda tek başına bile gebelik oluşumunu sağlayabilmekte, bazı durumlarda ise yumurtlamayı sağayıcı ilaçlarla beraber kullanılarak yine gebelik oluşumuna önemli katkılarda bulunabilmektedir.
slm arkadaşım nereye yazdın bilmiyorumki

Son düzenleme:
sevtun ablacım psikolojik tedavi görüyormusun? panik atak tedavi edilebiliyor...Psikoloji Portalı - Türkiye'nin ilk Psikoloji PORTALI bbu forumda bakabilirsin panik atakla alakalı yazılar var..
alayeküm selam canem hüseyinim nasıl annesi :38::38::38:
kayracım canım allahım şifa versin bebem işşallah herşey gönlünce olsun :70::70::70:
durucum geçmiş olsun canım benim allahih şifa versin şimdi tıp ilerledi eger ilk evresindeyse kurtulur :71::71::71:

kızlar beni soracak olursanız ben hiç iyi degilim ya bu panik atak illeti beni bir gün götürücek çok kötüyüm ben ya :14::14::14::14::14::14: kusura bakmayın çıkıcam birazdan inanın kafan kazan gibi aklımda okadar kötü şeyler var iyi düşünemiyorum ki ah ben eski sevtunu çok özledim ben çıkıyorum aeo:58::58::58:

:5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: :5: görüşürüzz...kendineçokdikkat et ..Allah a emanet oll...
kızlar benim panik atak hastalıgım nüksetti gene kusura bakmayın ben bir müddet burada olmucam eşim kızıyo artık girmicen diye kızdı ant verdi onun için ben biraz serviz dışıyım inannın buruya yazdıgımıda görse kızar sırf merak etmeyim diye yazıyım dedim çünkü dediki bana sana heyecan stres yasak sen hep buruya giriyosun seviniyosun bir yandan üzülüyosun bir yandan hep bebegin aklına geliyo herkezin hayat hikayesini okuyosun diyo sonra üzülüyosun diyo biraz girme bebek olayından uzak dur dedi hep yazdıkça buruya nasıl unutucaksın diyo affedin ne olur emir büyük yerden giremicem yanigirsemde anlar çünkü bil,iyosunuz bu sitede giriş çıkış saatleri yazıyo nerelere yazdıgımı anlar o bu konuda çok zeki geçen dedim girmedim hep geçmişe baktı saatine hemde siteye girdi baktı saaate bu ne peki dedi ben sizleri çok özlücem artık allahıma emanet olun ne olur beni affedin biraz böyle olucak biraz ayrı kalıcaz ama ne çare :14::14::14::14::14::14::14:

geçmiş olsun canım

kardelen bende ilac kullandimya bende de oldu sinirlilik aglama cok oldu halende var sikintim bubun dr tam buyumemis dedi yumurtan yarin yine cagirdi beni
canım bugun dra gdeceksın galıba guzel haberlerle dönersin inşşallah rabbim en kısa zamanda göndersin meleğini
sgl canım biliyorum okumadan yazmıyorum
saol bıtanem sen en vefalı hamılelerdensın zaten yuregne saglık allaha emanet ol
datlum,belki bu gece olurum,çok uykuzuz olmama rağmen senin için,ama gündüz olamıcam malesef
saol bıtanem dun benım ıcın geldın ve bır sozunle tesellı buluyorum hala saolasın ıyıkı varsın canımın ıcı
:14:ben bgn hıc ıyı degılım ölüyorum sankı cok yoruldum artık ısyan degıl ama dayanamıyorum her dakka aglayasım gelıyor:43::50:ınsanların bakıslarındann laf cakmalarından cocuklarını nıspet olsun dıye sevmelerınden cok yoruldum cokkk:58::58::59:allahım bana dayanma gücü ver neolursun artık sevındır bızı :5:
canım dun seınle azıcık da olsa konustuk ben ne dıyecegımı bılemıyorum aynı dertten muzdarıbım cunku son ıkı gunde ınsanlardan duydugum bazı seyler olmasaydı bende bu duruma gelmezdım allahlarından bulsunlar bask abırsey dıyemıyorum ve eklıyorum umutsuzluga kapılma ne olur allah bıze ne beklersek onu gosterecek dua edelım kı bıze merhamet etsın ve bebegımız gelsın kucaklarımıza
alayeküm selam canem hüseyinim nasıl annesi :38::38::38:
kayracım canım allahım şifa versin bebem işşallah herşey gönlünce olsun :70::70::70:
durucum geçmiş olsun canım benim allahih şifa versin şimdi tıp ilerledi eger ilk evresindeyse kurtulur :71::71::71:

kızlar beni soracak olursanız ben hiç iyi degilim ya bu panik atak illeti beni bir gün götürücek çok kötüyüm ben ya :14::14::14::14::14::14: kusura bakmayın çıkıcam birazdan inanın kafan kazan gibi aklımda okadar kötü şeyler var iyi düşünemiyorum ki ah ben eski sevtunu çok özledim ben çıkıyorum aeo:58::58::58:
saol canım sana da gecmıs olsun bır sure gelemeyecekmıssın sen ıyı ol da gerısı onemlı degıl belkı de daha ıyı gelebılır bıraz uzak kalmak allaha emanet ol
ah kızlar ha ben yaslandım artık hıcbırseyden tat almıyorum sahte ınsanlardan bıktım sızıde üzmüm sagolun sızden baska kımse anlamaıyor benı:5:
ne demek uzmıyım falan bız ne ıcın burdayız sana bırı derdını anlatınca gormezden mı gelıyosun sen bızım de destek olmak borcumuz sana bıtanem bı de bunun ıcın uzulme
Canım sakın üzülme unutmaki Rabbim çok büyük inşallah bu sefer herşey güzel olucak.Şöyle düşünki ondan dolayı olmasaydı sn onu bırakırmıydın hıı bence hayıııırrrrr diyosun ee o zaman sarıl eşine herşey olucana varır.Lütfen bizleride üzme tamammı canım.
tabıkı bırakmam kusumu zaten kardelosumun dedıgı gıbı kaderınde baba olmak varsa olacaktır benımle bıle olsa o sadece bırıydı ama her yazan onu yazmıs ılahı benım kendımle ılgılı korkularım daha baska canımın ıcın dedıgın gıbı onları da allahın ıznı ıle asacagım hepımız asacagız
canımsın kuzum çok saol hepimiz hakediyoruz hepinize ayrı ayrı dua ediyorum hergün rabbim kabul etsin tez vakitte yollasın inşallah veletleri
buarada duayada adetlisin diye yazmadım kuzu :34:

sözlerin bittiği yerdeyim ama bukadar umutsuz olman üzdü beni bunun geçici olduğunu düşünüyorum ve herzaman dua ediyorum kuzum lütfen olumlu düşün unutmaki yaradan bizim için hayırlı olanları bilir ona sığınmaktan başka yapıcak bişey yok güzel kardeşim :29:
ben senı anladım kuzu adetlı oldugum ıcın yazdmadıgını ıyı de yapmısın zaten saol bıtanem valla ablacım bende sozun bıttıgı yerdeydım hala da oyleyım ebegımı kucagıma alana kadar da ole olacagım glıba dedıgın gıbı allah erseyın en ıyısını bılır ve kuluna kaldıramayacagı yuk vermez ama artık bızı bununla ımtıhan etmesın hata hıcbıseyle ımtıhan etmesın bu arada annecıgıne gecmısler olsun balım elleınden operım onun allaha emanet ol gusel yureklım
Hiç sorma ya 2 tane hap antibiyotik ardından 7 tane iğne tıs hiç iyileşmedi gene iğneye başladık 3.oldum ama artık oturamıyorum mahvoldu valla toptop ağlıyarak iğne vuruyolar nasıl geçicek hiç anlamadım.Valla tavsiyen varmı kardelencim yaaa çıldırcam.
canım cok gecmıs olsun ya allah sıfa versın bıldıgım b yontem olsa solerım ınankı ama yok bu arada amelıyattan sonra neden uc ay beklemen gerekıyomus acaba

canlarım bugun bıraz daha ıyıyım sızı de umutsuzluga sevk ettıysem hakkınızı helal edın ınsanın bole donemlerı oluyo malesef ama daha ıyıyım sadece dua edın benım ıcın ıyı hafta sonları

arkadaşlar merhaba nasılsınız bulunduğum yerde net yok şu andada bi kafedeyim ordan yazıyorum herkes iyidir inşallah güzel değişikler vardır.ebrarcım seni görüyorum çok özledim hepinizi geçmişe bakamıyorum tahmin edersiniz.Allah'a emanet olun.Tosti ebrardan aldım güzel haberini çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin hayırlı olsun.

sanada banu cum,eboşum zaten gidiyom dediği an çıkar,ona yetişemedim bak.

bigün gerçekten tanıyarak karşılaşırız inşallah,gizemlerği çözeriz belki:82:
:60::60::60:
napıyım yaa çıkıyom dedimmi bitti işte
akşam tel. yazıyodum ps eşim vardı gelemedim kız kusura bakma tel. takıldı sagolsun sana cevapta yazamadım

boncugum seni cok iyi anlıyorum üzme o tatlı canını İNŞALLAH cektiyimiz sıkıntılar günahlarımıza kefaret olur bende senin gibiyim tadım tuzum yok bi sinirlilik varki bide aglama geliyo sinirlerim yıprandı iyice ALLAHIM bizde sevindirir hayırlısıyla İNŞALLAH bebeklerimizle

sagol abla ALLAH razı olsun
cümlesinden kuzum :38:herşey gönlünce olsun
sevtunum ya çok geçmiş olsun rabbim şifa versin dilkerim tez vakitte toparlanırsın bence sen evine geçince iyi olacaksın ben öyle hissediyorum
ein haklı tabi biraz ara ver bakalım bişey değişicekmi seni özliycem canım :29:
canım bugun dra gdeceksın galıba guzel haberlerle dönersin inşşallah rabbim en kısa zamanda göndersin meleğini

saol bıtanem sen en vefalı hamılelerdensın zaten yuregne saglık allaha emanet ol

saol bıtanem dun benım ıcın geldın ve bır sozunle tesellı buluyorum hala saolasın ıyıkı varsın canımın ıcı

canım dun seınle azıcık da olsa konustuk ben ne dıyecegımı bılemıyorum aynı dertten muzdarıbım cunku son ıkı gunde ınsanlardan duydugum bazı seyler olmasaydı bende bu duruma gelmezdım allahlarından bulsunlar bask abırsey dıyemıyorum ve eklıyorum umutsuzluga kapılma ne olur allah bıze ne beklersek onu gosterecek dua edelım kı bıze merhamet etsın ve bebegımız gelsın kucaklarımıza

saol canım sana da gecmıs olsun bır sure gelemeyecekmıssın sen ıyı ol da gerısı onemlı degıl belkı de daha ıyı gelebılır bıraz uzak kalmak allaha emanet ol

ne demek uzmıyım falan bız ne ıcın burdayız sana bırı derdını anlatınca gormezden mı gelıyosun sen bızım de destek olmak borcumuz sana bıtanem bı de bunun ıcın uzulme

tabıkı bırakmam kusumu zaten kardelosumun dedıgı gıbı kaderınde baba olmak varsa olacaktır benımle bıle olsa o sadece bırıydı ama her yazan onu yazmıs ılahı benım kendımle ılgılı korkularım daha baska canımın ıcın dedıgın gıbı onları da allahın ıznı ıle asacagım hepımız asacagız

ben senı anladım kuzu adetlı oldugum ıcın yazdmadıgını ıyı de yapmısın zaten saol bıtanem valla ablacım bende sozun bıttıgı yerdeydım hala da oyleyım ebegımı kucagıma alana kadar da ole olacagım glıba dedıgın gıbı allah erseyın en ıyısını bılır ve kuluna kaldıramayacagı yuk vermez ama artık bızı bununla ımtıhan etmesın hata hıcbıseyle ımtıhan etmesın bu arada annecıgıne gecmısler olsun balım elleınden operım onun allaha emanet ol gusel yureklım

canım cok gecmıs olsun ya allah sıfa versın bıldıgım b yontem olsa solerım ınankı ama yok bu arada amelıyattan sonra neden uc ay beklemen gerekıyomus acaba

canlarım bugun bıraz daha ıyıyım sızı de umutsuzluga sevk ettıysem hakkınızı helal edın ınsanın bole donemlerı oluyo malesef ama daha ıyıyım sadece dua edın benım ıcın ıyı hafta sonları
canım yaa imtihansız bir hayat yokki bu dünyada imtihan için varız herkesinkide farklı kuzum
allahım imtihanını hayırlısıyla verenlerden eylesin iyi olmana sevindim kuzum daha iyi olacaksın inanıyorum canım :38:
arkadaşlar merhaba nasılsınız bulunduğum yerde net yok şu andada bi kafedeyim ordan yazıyorum herkes iyidir inşallah güzel değişikler vardır.ebrarcım seni görüyorum çok özledim hepinizi geçmişe bakamıyorum tahmin edersiniz.Allah'a emanet olun.Tosti ebrardan aldım güzel haberini çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin hayırlı olsun.

kuzummmm negüzel seni görmek yaa çok sevindim inanki hoşgeldin
topicimizde güzel haberler var şükür buayda hp güzel olucak inşallah kuzum
sende iyisin değilmi özledik seni .
allaha emanetsin balım çok öptümm:38::38:

YETER için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
KARDELOŞ...................15
DURU..........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15
EBRAR........................15
SEVTUN......................15bitti
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10
SAMYELİ.....................10
BANU.........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
MİRANDA.....................10
LAGRİMA....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN.......10
NANELİŞKR.................10
PELİN.........................10
EGAL..........................10
DERDA........................10
BİRSEN........................8

KARDELOŞ için AYETEL KÜRSİ listesi

KARDELEN....................15bitti
DERİN..........................15
BONCUK.......................15
DURU...........................15
ALEYNA.......................15
ELAEZEL......................15
SELİNA........................15
YETER.........................15bitti
SEVTUN......................15bitti
EBRAR........................15
ANATOLİA...................10bitti
WAY...........................10
ELİXSİR......................15bitti
KARDELENBHR...............10
EMEL5........................10
TOSTİ........................10BİTTİ
SAMYELİ.....................10
BANU..........................10
MİRANDA....................10
LAGRİMA.....................10bitti
UMUTBİZİMOLSUN........10
NANELİŞKR..................10
PELİN..........................10
EGAL...........................1O
DERDA.........................10
BİRSEN........................8

tatlim bende senin gibi olmustum en guzeli bir psikolaga gitmek cunku cok ilerledigi taktirde bunu hic bir yol ile insanlar atlatamiyorlar...cok iyi gelecek sana ve bir anda bambaska biri olacaksin bebek icin dusuncelerini bir kenera atip dunyaya baska acidan bakacaksin arti en guzel tarafida sanki ilk kez tedaviye dr.gidecekmis gibi olacaksin...allah yardimcin olsun allahim islerini rast getirir insallah...

UGURBONCUGUM;canim ben adet oldum beni silebilirsin.benn biliyordum zaten boyle bir olacagini hamile olmadigimi biliyordum.rabbim ne eylerse guzel eyler demekki en hayirlisi buymus benim icin..daha ikinci asilamam icin gun veremiyorim su anda adetimin 4.gunu igenelre basliyorum kismetsede martin 4undede dr.gidecem ozaman bakacak yumurtaliklarimin durumuna gore.hayirilisi allahdan artik...

herkese hayirli saglikli mutlu pazarlar dilerim...

canım geçmiş olsun inşallah dayın tedaviye cevap verip iyileşir sende kendine dikkat et

hadi bakalım canım ablanla bir sende hamiş kalırsın beraber hem anne hem teyze olursun inşallah

iyiyim canım teşekkürler

yardımmı dedin canım dr verdiği ilacı kullanınca yumoşlara bakıyo arada istediği boyuta gelince kendi çatlayacakmı diye kontrol eder çatlarsa ne ala yoksa ya iğne verir çatlatmak için yada gelecek ay iğneyi denemeye karar verir inşallah seninkiler çatlar

canım çok teşekkür ederim iyi olduğunada sevindim çok iyi açıklamışın süpersin

canım çok haklısın rabbim tez zamanda hayırlısını versin inşallah kendini bukadar üzme lütfen
ebusum aynı seyler cano bılıyosun bazen patlıyoruz dayanamıyoruz ama ertesı gün hıcbırsey olmamıs gıbı hayat dvm edıyor:59:offf neyse canlarım ben gıdım uyum unutum sabah olsun:5:dert ortaklarım kader arkadaslarım sızlerı cok sevıyorum ıyıkı varsınız:58:

bizde seni seviyoruz canım
birsenim kuzum nasılsın?ağrıların nasıl oldu bitanem
bizim burdaki pazar çok uygun canım gerçi bugün alelacele bişeyler alıp çıktım anneannem rahatsızlanmış onu hastaneye götürdüm günüm hastanede geçti yani

canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin dayınada tüm hastalarada

balımmmmm kıyamam kaçırdım seni görüşemedik yaa
demek yumoş büyüdü ohh maşallah çok sevindim hayırlısıyla çatlasın döllensin ve göbüşüne yerleşsin inşallah dualarım seninle
tamam dualara bitti yazıyorum balım bende çok çok öptüm

canım arkadaşım güzel kalplim benim allahım gönlüne göre versin çok saol düşüncelerin için
demek kırmızılar geliyo hayırlısı olsun canım napalım takdir allahımın inşallah önümüzdeki ay gelmez

saol canım ağzına sağlık
buarada çok keyifsiz gibisin hayırdır?

semroşum yumoş takibine başlıyomuşsunuz hayırlısıyla inşallah
oğluşa kardeş gelsin bitanem

canımsın kuzum çok saol hepimiz hakediyoruz hepinize ayrı ayrı dua ediyorum hergün rabbim kabul etsin tez vakitte yollasın inşallah veletleri
buarada duayada adetlisin diye yazmadım kuzu :34:

aynen canım adetli olduğunu bildiğim için yazmadım hatta kayrayada aynı şekilde
önümüzdeki hafta okursunuz sorun değil canım

selinam canım kardeşim allah kolaylık versin sen bişeyler yazmayınca eksik hissediyorum burayı inanki
işlerini hallet bol bol bilgi ver bize :16:

sözlerin bittiği yerdeyim ama bukadar umutsuz olman üzdü beni bunun geçici olduğunu düşünüyorum ve herzaman dua ediyorum kuzum lütfen olumlu düşün unutmaki yaradan bizim için hayırlı olanları bilir ona sığınmaktan başka yapıcak bişey yok güzel kardeşim :29:

paylaşımın için çok saol canım allah razı oldun dualarımızla hasretlerimiz bitecek inşallah

kuzum kıyamam ya sıkılma inşallah büyür yumoşlar

evet bugün okadar yoğundumki kuzum malesef uğruyamadım ve cezam ağır oldu

acele acele bişeyler alıp çıktım vaktim hastanede geçti kanka

kıyamam sana lütfen iyi ol ben senden çok ama çok ümitliyim bunu yürekden diyorum

allahım şifa versin canım tez vakitte rahatlarsın umarım

evet canım hayırlısı olsun inşallah fıstığım sevinsin artık teyzesi iyiki varsınız
Kızlar keşke kadınlar klübünün başındakiler bir toplantı yapsalar herkes iline göre toplansa birbirimizi tanısak ne güzel olurdu dimi?

:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:

ayyyyyyyy deme kız kavuşamadan ayrılıyor muyuz çok üzüldüm :59::59::59::59::59::59:
iyi pazarlarrrrr:71::71::71::71::71::71:

sanada iyi pazarlar fıstığım

canım nasılsın doktora gidecekmişsin ben öle duydum bi sorun yok demi

yok vaycım çok şükür doktorum altıncı ayın bitince gel demişti onun için gittim bu ay yumurta takibine başlıyacakmışız hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

SİZİ GÖRMESEMDE ARKADAŞLIĞIMIZ SANALDA OLSA SİZİ ÇOK SEVİYORUM :16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16:

Back
X