iyi geceler arkadaşlar allaha emanet olun
İyi geceler canım bende kaçıyorum.Sende Allaha emanet ol.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyi geceler arkadaşlar allaha emanet olun
kardelencim iyi geceler sanada yarın görüşürüz inşallah....
akşam tel. yazıyodum ps eşim vardı gelemedim kız kusura bakma tel. takıldı sagolsun sana cevapta yazamadımsen bi msn gelsene
boncugum seni cok iyi anlıyorum üzme o tatlı canını İNŞALLAH cektiyimiz sıkıntılar günahlarımıza kefaret olur bende senin gibiyim tadım tuzum yok bi sinirlilik varki bide aglama geliyo sinirlerim yıprandı iyice ALLAHIM bizde sevindirir hayırlısıyla İNŞALLAH bebeklerimizleben bgn hıc ıyı degılım ölüyorum sankı cok yoruldum artık ısyan degıl ama dayanamıyorum her dakka aglayasım gelıyor
ınsanların bakıslarındann laf cakmalarından cocuklarını nıspet olsun dıye sevmelerınden cok yoruldum cokkk
allahım bana dayanma gücü ver neolursun artık sevındır bızı
![]()
kuzum kıyamam ya sıkılma inşallah büyür yumoşlar
slm arkadaşım nereye yazdın bilmiyorumki
slm arkadaşım nereye yazdın bilmiyorumki
alayeküm selam canem hüseyinim nasıl annesi![]()
kayracım canım allahım şifa versin bebem işşallah herşey gönlünce olsun
durucum geçmiş olsun canım benim allahih şifa versin şimdi tıp ilerledi eger ilk evresindeyse kurtulur
kızlar beni soracak olursanız ben hiç iyi degilim ya bu panik atak illeti beni bir gün götürücek çok kötüyüm ben yakusura bakmayın çıkıcam birazdan inanın kafan kazan gibi aklımda okadar kötü şeyler var iyi düşünemiyorum ki ah ben eski sevtunu çok özledim ben çıkıyorum aeo
![]()
Kızlar keşke kadınlar klübünün başındakiler bir toplantı yapsalar herkes iline göre toplansa birbirimizi tanısak ne güzel olurdu dimi?
kızlar benim panik atak hastalıgım nüksetti gene kusura bakmayın ben bir müddet burada olmucam eşim kızıyo artık girmicen diye kızdı ant verdi onun için ben biraz serviz dışıyım inannın buruya yazdıgımıda görse kızar sırf merak etmeyim diye yazıyım dedim çünkü dediki bana sana heyecan stres yasak sen hep buruya giriyosun seviniyosun bir yandan üzülüyosun bir yandan hep bebegin aklına geliyo herkezin hayat hikayesini okuyosun diyo sonra üzülüyosun diyo biraz girme bebek olayından uzak dur dedi hep yazdıkça buruya nasıl unutucaksın diyo affedin ne olur emir büyük yerden giremicem yanigirsemde anlar çünkü bil,iyosunuz bu sitede giriş çıkış saatleri yazıyo nerelere yazdıgımı anlar o bu konuda çok zeki geçen dedim girmedim hep geçmişe baktı saatine hemde siteye girdi baktı saaate bu ne peki dedi ben sizleri çok özlücem artık allahıma emanet olun ne olur beni affedin biraz böyle olucak biraz ayrı kalıcaz ama ne çare![]()
kızlar benim panik atak hastalıgım nüksetti gene kusura bakmayın ben bir müddet burada olmucam eşim kızıyo artık girmicen diye kızdı ant verdi onun için ben biraz serviz dışıyım inannın buruya yazdıgımıda görse kızar sırf merak etmeyim diye yazıyım dedim çünkü dediki bana sana heyecan stres yasak sen hep buruya giriyosun seviniyosun bir yandan üzülüyosun bir yandan hep bebegin aklına geliyo herkezin hayat hikayesini okuyosun diyo sonra üzülüyosun diyo biraz girme bebek olayından uzak dur dedi hep yazdıkça buruya nasıl unutucaksın diyo affedin ne olur emir büyük yerden giremicem yanigirsemde anlar çünkü bil,iyosunuz bu sitede giriş çıkış saatleri yazıyo nerelere yazdıgımı anlar o bu konuda çok zeki geçen dedim girmedim hep geçmişe baktı saatine hemde siteye girdi baktı saaate bu ne peki dedi ben sizleri çok özlücem artık allahıma emanet olun ne olur beni affedin biraz böyle olucak biraz ayrı kalıcaz ama ne çare![]()
canım bugun dra gdeceksın galıba guzel haberlerle dönersin inşşallah rabbim en kısa zamanda göndersin meleğinikardelen bende ilac kullandimya bende de oldu sinirlilik aglama cok oldu halende var sikintim bubun dr tam buyumemis dedi yumurtan yarin yine cagirdi beni
saol bıtanem sen en vefalı hamılelerdensın zaten yuregne saglık allaha emanet olsgl canım biliyorum okumadan yazmıyorum
saol bıtanem dun benım ıcın geldın ve bır sozunle tesellı buluyorum hala saolasın ıyıkı varsın canımın ıcıdatlum,belki bu gece olurum,çok uykuzuz olmama rağmen senin için,ama gündüz olamıcam malesef
canım dun seınle azıcık da olsa konustuk ben ne dıyecegımı bılemıyorum aynı dertten muzdarıbım cunku son ıkı gunde ınsanlardan duydugum bazı seyler olmasaydı bende bu duruma gelmezdım allahlarından bulsunlar bask abırsey dıyemıyorum ve eklıyorum umutsuzluga kapılma ne olur allah bıze ne beklersek onu gosterecek dua edelım kı bıze merhamet etsın ve bebegımız gelsın kucaklarımızaben bgn hıc ıyı degılım ölüyorum sankı cok yoruldum artık ısyan degıl ama dayanamıyorum her dakka aglayasım gelıyor
ınsanların bakıslarındann laf cakmalarından cocuklarını nıspet olsun dıye sevmelerınden cok yoruldum cokkk
![]()
saol canım sana da gecmıs olsun bır sure gelemeyecekmıssın sen ıyı ol da gerısı onemlı degıl belkı de daha ıyı gelebılır bıraz uzak kalmak allaha emanet olalayeküm selam canem hüseyinim nasıl annesi![]()
kayracım canım allahım şifa versin bebem işşallah herşey gönlünce olsun
durucum geçmiş olsun canım benim allahih şifa versin şimdi tıp ilerledi eger ilk evresindeyse kurtulur
kızlar beni soracak olursanız ben hiç iyi degilim ya bu panik atak illeti beni bir gün götürücek çok kötüyüm ben yakusura bakmayın çıkıcam birazdan inanın kafan kazan gibi aklımda okadar kötü şeyler var iyi düşünemiyorum ki ah ben eski sevtunu çok özledim ben çıkıyorum aeo
![]()
ne demek uzmıyım falan bız ne ıcın burdayız sana bırı derdını anlatınca gormezden mı gelıyosun sen bızım de destek olmak borcumuz sana bıtanem bı de bunun ıcın uzulmeah kızlar ha ben yaslandım artık hıcbırseyden tat almıyorum sahte ınsanlardan bıktım sızıde üzmüm sagolun sızden baska kımse anlamaıyor benı![]()
tabıkı bırakmam kusumu zaten kardelosumun dedıgı gıbı kaderınde baba olmak varsa olacaktır benımle bıle olsa o sadece bırıydı ama her yazan onu yazmıs ılahı benım kendımle ılgılı korkularım daha baska canımın ıcın dedıgın gıbı onları da allahın ıznı ıle asacagım hepımız asacagızCanım sakın üzülme unutmaki Rabbim çok büyük inşallah bu sefer herşey güzel olucak.Şöyle düşünki ondan dolayı olmasaydı sn onu bırakırmıydın hıı bence hayıııırrrrr diyosun ee o zaman sarıl eşine herşey olucana varır.Lütfen bizleride üzme tamammı canım.
ben senı anladım kuzu adetlı oldugum ıcın yazdmadıgını ıyı de yapmısın zaten saol bıtanem valla ablacım bende sozun bıttıgı yerdeydım hala da oyleyım ebegımı kucagıma alana kadar da ole olacagım glıba dedıgın gıbı allah erseyın en ıyısını bılır ve kuluna kaldıramayacagı yuk vermez ama artık bızı bununla ımtıhan etmesın hata hıcbıseyle ımtıhan etmesın bu arada annecıgıne gecmısler olsun balım elleınden operım onun allaha emanet ol gusel yureklımcanımsın kuzum çok saol hepimiz hakediyoruz hepinize ayrı ayrı dua ediyorum hergün rabbim kabul etsin tez vakitte yollasın inşallah veletleri
buarada duayada adetlisin diye yazmadım kuzu
sözlerin bittiği yerdeyim ama bukadar umutsuz olman üzdü beni bunun geçici olduğunu düşünüyorum ve herzaman dua ediyorum kuzum lütfen olumlu düşün unutmaki yaradan bizim için hayırlı olanları bilir ona sığınmaktan başka yapıcak bişey yok güzel kardeşim![]()
canım cok gecmıs olsun ya allah sıfa versın bıldıgım b yontem olsa solerım ınankı ama yok bu arada amelıyattan sonra neden uc ay beklemen gerekıyomus acabaHiç sorma ya 2 tane hap antibiyotik ardından 7 tane iğne tıs hiç iyileşmedi gene iğneye başladık 3.oldum ama artık oturamıyorum mahvoldu valla toptop ağlıyarak iğne vuruyolar nasıl geçicek hiç anlamadım.Valla tavsiyen varmı kardelencim yaaa çıldırcam.
sanada banu cum,eboşum zaten gidiyom dediği an çıkar,ona yetişemedim bak.
bigün gerçekten tanıyarak karşılaşırız inşallah,gizemlerği çözeriz belki:82:
cümlesinden kuzumakşam tel. yazıyodum ps eşim vardı gelemedim kız kusura bakma tel. takıldı sagolsun sana cevapta yazamadım
boncugum seni cok iyi anlıyorum üzme o tatlı canını İNŞALLAH cektiyimiz sıkıntılar günahlarımıza kefaret olur bende senin gibiyim tadım tuzum yok bi sinirlilik varki bide aglama geliyo sinirlerim yıprandı iyice ALLAHIM bizde sevindirir hayırlısıyla İNŞALLAH bebeklerimizle
sagol abla ALLAH razı olsun
sevtunum ya çok geçmiş olsun rabbim şifa versin dilkerim tez vakitte toparlanırsın bence sen evine geçince iyi olacaksın ben öyle hissediyorumkızlar benim panik atak hastalıgım nüksetti gene kusura bakmayın ben bir müddet burada olmucam eşim kızıyo artık girmicen diye kızdı ant verdi onun için ben biraz serviz dışıyım inannın buruya yazdıgımıda görse kızar sırf merak etmeyim diye yazıyım dedim çünkü dediki bana sana heyecan stres yasak sen hep buruya giriyosun seviniyosun bir yandan üzülüyosun bir yandan hep bebegin aklına geliyo herkezin hayat hikayesini okuyosun diyo sonra üzülüyosun diyo biraz girme bebek olayından uzak dur dedi hep yazdıkça buruya nasıl unutucaksın diyo affedin ne olur emir büyük yerden giremicem yanigirsemde anlar çünkü bil,iyosunuz bu sitede giriş çıkış saatleri yazıyo nerelere yazdıgımı anlar o bu konuda çok zeki geçen dedim girmedim hep geçmişe baktı saatine hemde siteye girdi baktı saaate bu ne peki dedi ben sizleri çok özlücem artık allahıma emanet olun ne olur beni affedin biraz böyle olucak biraz ayrı kalıcaz ama ne çare![]()
canım yaa imtihansız bir hayat yokki bu dünyada imtihan için varız herkesinkide farklı kuzumcanım bugun dra gdeceksın galıba guzel haberlerle dönersin inşşallah rabbim en kısa zamanda göndersin meleğini
saol bıtanem sen en vefalı hamılelerdensın zaten yuregne saglık allaha emanet ol
saol bıtanem dun benım ıcın geldın ve bır sozunle tesellı buluyorum hala saolasın ıyıkı varsın canımın ıcı
canım dun seınle azıcık da olsa konustuk ben ne dıyecegımı bılemıyorum aynı dertten muzdarıbım cunku son ıkı gunde ınsanlardan duydugum bazı seyler olmasaydı bende bu duruma gelmezdım allahlarından bulsunlar bask abırsey dıyemıyorum ve eklıyorum umutsuzluga kapılma ne olur allah bıze ne beklersek onu gosterecek dua edelım kı bıze merhamet etsın ve bebegımız gelsın kucaklarımıza
saol canım sana da gecmıs olsun bır sure gelemeyecekmıssın sen ıyı ol da gerısı onemlı degıl belkı de daha ıyı gelebılır bıraz uzak kalmak allaha emanet ol
ne demek uzmıyım falan bız ne ıcın burdayız sana bırı derdını anlatınca gormezden mı gelıyosun sen bızım de destek olmak borcumuz sana bıtanem bı de bunun ıcın uzulme
tabıkı bırakmam kusumu zaten kardelosumun dedıgı gıbı kaderınde baba olmak varsa olacaktır benımle bıle olsa o sadece bırıydı ama her yazan onu yazmıs ılahı benım kendımle ılgılı korkularım daha baska canımın ıcın dedıgın gıbı onları da allahın ıznı ıle asacagım hepımız asacagız
ben senı anladım kuzu adetlı oldugum ıcın yazdmadıgını ıyı de yapmısın zaten saol bıtanem valla ablacım bende sozun bıttıgı yerdeydım hala da oyleyım ebegımı kucagıma alana kadar da ole olacagım glıba dedıgın gıbı allah erseyın en ıyısını bılır ve kuluna kaldıramayacagı yuk vermez ama artık bızı bununla ımtıhan etmesın hata hıcbıseyle ımtıhan etmesın bu arada annecıgıne gecmısler olsun balım elleınden operım onun allaha emanet ol gusel yureklım
canım cok gecmıs olsun ya allah sıfa versın bıldıgım b yontem olsa solerım ınankı ama yok bu arada amelıyattan sonra neden uc ay beklemen gerekıyomus acaba
canlarım bugun bıraz daha ıyıyım sızı de umutsuzluga sevk ettıysem hakkınızı helal edın ınsanın bole donemlerı oluyo malesef ama daha ıyıyım sadece dua edın benım ıcın ıyı hafta sonları
arkadaşlar merhaba nasılsınız bulunduğum yerde net yok şu andada bi kafedeyim ordan yazıyorum herkes iyidir inşallah güzel değişikler vardır.ebrarcım seni görüyorum çok özledim hepinizi geçmişe bakamıyorum tahmin edersiniz.Allah'a emanet olun.Tosti ebrardan aldım güzel haberini çok sevindim Rabbim tamamına erdirsin hayırlı olsun.
canım geçmiş olsun inşallah dayın tedaviye cevap verip iyileşir sende kendine dikkat et
hadi bakalım canım ablanla bir sende hamiş kalırsın beraber hem anne hem teyze olursun inşallah
iyiyim canım teşekkürler
yardımmı dedin canım dr verdiği ilacı kullanınca yumoşlara bakıyo arada istediği boyuta gelince kendi çatlayacakmı diye kontrol eder çatlarsa ne ala yoksa ya iğne verir çatlatmak için yada gelecek ay iğneyi denemeye karar verir inşallah seninkiler çatlar
ben bgn hıc ıyı degılım ölüyorum sankı cok yoruldum artık ısyan degıl ama dayanamıyorum her dakka aglayasım gelıyor
![]()
ebusum aynı seyler cano bılıyosun bazen patlıyoruz dayanamıyoruz ama ertesı gün hıcbırsey olmamıs gıbı hayat dvm edıyorofff neyse canlarım ben gıdım uyum unutum sabah olsun
dert ortaklarım kader arkadaslarım sızlerı cok sevıyorum ıyıkı varsınız
![]()
birsenim kuzum nasılsın?ağrıların nasıl oldu bitanem
bizim burdaki pazar çok uygun canım gerçi bugün alelacele bişeyler alıp çıktım anneannem rahatsızlanmış onu hastaneye götürdüm günüm hastanede geçti yani
canım çok geçmiş olsun allahım şifa versin dayınada tüm hastalarada
balımmmmm kıyamam kaçırdım seni görüşemedik yaa
demek yumoş büyüdü ohh maşallah çok sevindim hayırlısıyla çatlasın döllensin ve göbüşüne yerleşsin inşallah dualarım seninle
tamam dualara bitti yazıyorum balım bende çok çok öptüm
canım arkadaşım güzel kalplim benim allahım gönlüne göre versin çok saol düşüncelerin için
demek kırmızılar geliyo hayırlısı olsun canım napalım takdir allahımın inşallah önümüzdeki ay gelmez
saol canım ağzına sağlık
buarada çok keyifsiz gibisin hayırdır?
semroşum yumoş takibine başlıyomuşsunuz hayırlısıyla inşallah
oğluşa kardeş gelsin bitanem
canımsın kuzum çok saol hepimiz hakediyoruz hepinize ayrı ayrı dua ediyorum hergün rabbim kabul etsin tez vakitte yollasın inşallah veletleri
buarada duayada adetlisin diye yazmadım kuzu
aynen canım adetli olduğunu bildiğim için yazmadım hatta kayrayada aynı şekilde
önümüzdeki hafta okursunuz sorun değil canım
selinam canım kardeşim allah kolaylık versin sen bişeyler yazmayınca eksik hissediyorum burayı inanki
işlerini hallet bol bol bilgi ver bize
sözlerin bittiği yerdeyim ama bukadar umutsuz olman üzdü beni bunun geçici olduğunu düşünüyorum ve herzaman dua ediyorum kuzum lütfen olumlu düşün unutmaki yaradan bizim için hayırlı olanları bilir ona sığınmaktan başka yapıcak bişey yok güzel kardeşim
paylaşımın için çok saol canım allah razı oldun dualarımızla hasretlerimiz bitecek inşallah
kuzum kıyamam ya sıkılma inşallah büyür yumoşlar
evet bugün okadar yoğundumki kuzum malesef uğruyamadım ve cezam ağır oldu
acele acele bişeyler alıp çıktım vaktim hastanede geçti kanka
kıyamam sana lütfen iyi ol ben senden çok ama çok ümitliyim bunu yürekden diyorum
allahım şifa versin canım tez vakitte rahatlarsın umarım
Kızlar keşke kadınlar klübünün başındakiler bir toplantı yapsalar herkes iline göre toplansa birbirimizi tanısak ne güzel olurdu dimi?
iyi pazarlarrrrr![]()