Ebrarımmm Tugcemmm Derdammmm Derinimmm Hayalimmm Sevtunummm Elifimmmm Boncugummm Semrammm Aleynammmm Cooooook Özledim Sizi![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ebrarımmm Tugcemmm Derdammmm Derinimmm Hayalimmm Sevtunummm Elifimmmm Boncugummm Semrammm Aleynammmm Cooooook Özledim Sizi![]()
doc hiç ilaç vermedi 3 ay sonra sperm tahlili istedi başka bişey yok:2::2:bende keçi boynuzu felen içiriyorm dua edin kızlar:84::84:
merhaba.. geçmiş olsun..keçi buynuzu kürü nasıl yapılıyor du? ve sadece erkeklermi kullancak? direk yense bi işe yaramıyormu ki? bilgin var mı?
bu arada kızlar hiç kimse beni özlememiş yaaaaaaaaaaaaaaa![]()
hormon testimi yorumlarmısınııızzzz
kıslar 2 ay önceki testim tsh 1,52
fsh 7,42
lh ,14,17
prolaktin 9,68
estradiol 48
yenisi
tsh:1,331
fsh:4,22
lh:1,74
estradiol:32
proloktin 11.20
bunları bugun aldım sizce pko hormonumu![]()
özlemezmiyiz cnm ben düştüm hormon testi sonuclarımaa![]()
hormon testimi yorumlarmısınııızzzz
fsh 7,42
lh ,14,17
prolaktin 9,68
estradiol 48
yenisi
proloktin 11.20
beennn hep erken anlardım gebeliklerimi belll ağrımdanacaba senin çevrende adet günü geçmeyip erken hamilelik belirtisi olan varmı?varsa acaba neler?biliyormusun?![]()
tsh hakkında bilgim var sadece 2,5 in üzerinde olmaması gerekiyor yani senin gayet iyi canım
ay kızlar bebek insana herşeyı unuttururyor pazar günü eşimin dogun günüydü ben evime gidince eşime süpriz yapamayı planlıyordum da gidemedim ya salak kafam bebeği düşünmekten eşimin doğum gününü unutmuşum bu gün konuşurken eşimle sen benı unuttu dedi dün neydi dedi benim jeton düştü cok kötü oldum cok mahcup oldum bu veletler bizi ne hala koydular biricik kocamın doğum gününü unuttum sagolsun bişey demedi yınede ama ben cok kötü oldum kuşum benim oralarda yanlız kaldı adamı dogum gününde bile unuttum ben kocamı coook özledim![]()
cnm yaa inşallah hayırlı bir sonuç almışındır![]()
beennn hep erken anlardım gebeliklerimi belll ağrımdan
sağol cnm yaaa demek eşini unuttun heeeneyse bebişş var
öpeyim bariiim yazıkk kıss enişteyi unutmaa
nasıl yaptım böyle bir hata anlamadım dün pazardı herkes evdeydi bir de yengemın eilesi yemege davet ettimişlerdi onlardaydık birde bebeğin heyecanı kocam hep aklımdaydı oysaki en önemli gününü unuttum![]()
kuzum unutmasan iyi olurdu ama sen zaten hediyenleay kızlar bebek insana herşeyı unuttururyor pazar günü eşimin dogun günüydü ben evime gidince eşime süpriz yapamayı planlıyordum da gidemedim ya salak kafam bebeği düşünmekten eşimin doğum gününü unutmuşum bu gün konuşurken eşimle sen benı unuttu dedi dün neydi dedi benim jeton düştü cok kötü oldum cok mahcup oldum bu veletler bizi ne hala koydular biricik kocamın doğum gününü unuttum sagolsun bişey demedi yınede ama ben cok kötü oldum kuşum benim oralarda yanlız kaldı adamı dogum gününde bile unuttum ben kocamı coook özledim![]()
rabbim yüzünü güldürsün inşşşşmerhaba kızlar, bizim de umudumuz mart ayına kaldı, dokuzuncu denememiz olacak, inşallah bu ay hayırlı gelir hepimiz hamile kalırız:)![]()
teşekür edrim canım allah razı olsunçok saol canım allah razı olsun
sen nasılsın tatlışım?
aminnn inşallah
çok saol canım
nedemek ya seve seve allahım kabul etsin inşallah
canım tavsiyeni deniycem çok teşekkür ederim
buarada bazı kadınlarda bu tarz gerginlikler olurmuş sen bunu farkettiğinde biraz frenle kendini tabi yapabilirsen çünkü gerçektende zor oluyor .bide küsmeyin tartışsanız bile abla tavsiyesi kuzum çünkü küslük insanları birbirinden soğutan bir durum .evliliğimin ilk yıllarında kocişde küserdi adam akıllı konuştum küslük olmaması gerektiğini anlattım çok şükürki anladı sizde konuşarak çözüm bulmaya çalışın balım .allahım gönlüne göre versin yuvanızı çocuk sesleri şenlendirsin
semoşum kolay gelsin canım nasılsın?herşey yolunda inşallah
kuzum önemli değil
saol ya boğaz ağrısı fena gerçektende şimdilik iyiyim ama neolur bilmiyorum
selam tatlım nasılsın?
ben evdeyim kuzum çalışmıyorum
selam hoşgeldin dilerim enkısa zamanda anne olursun kendini biraz tanıtsana
bide üsküdarlısın galiba ??
canım sıkma kendini geçmiş olsun ama bildiğim kadarıyla troit tedavi ediliyo bence doktorun korkutmuş seniselamun aleykum canlarim
bugun doktora gittik,biliyorsunuz hormon tahlili birde ismini bilmiyorum adetimin 22 gunu gitmistim yine kan alindi onu sonuclari ve durumumuzun degerlendirmesini yapti doktor..
öncelikle tum hormon tahlillerim normalmis cok sukur...
sadece tiroit hormanum cok yuksekmis,hizli calisiyormusbugun ayrintili tahlil icin yine 2 tup kanimi aldilar ve ev doktorumuza gidip ultroson cekilmemizi falan söyledi..yanlis hatirlamiyorsan 4,56 dedi troit hormonuma
esinizdeki sperm eksikligi ve sizdeki troit hamile kalmanizi engeller dedizaten hicbir problemi olmayan bir ciftin birliktelik sonu hamile kalma sansi %30 dedi,tabi sizin tiroit ve sperm problemi oldugu icin o yuzdelik biraz daha dusuyor dedi..
esime cinko ilaci banada folik asit verdiiiii
5,6 ay bekleyelim..ilaclarinizi icin,tiroit icin doktorunuza gidin,ultrasona girin tiroit ilaclarinizi da icin..bu surec icerisinde yine hamilelik olmazsa sizi tup bebek merkezine yönlendirelim dediiii
iste böyle kizlarmoralim com bozuk,doktordan cikinca aglama krizine girdim,esim zor sakinlestirdiiii
dilerim tup bebege gerek kalmadan gelir bebisim
ayni durumda olan varmi benimlee:26::26::26::26::26::26:beni bilgilendirebilirmisiniz kizlarr![]()
canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu doktor bişey vermiyo zaten ben 3 ay sonra hamile kaldım dilerim sende kalırsındoc hiç ilaç vermedi 3 ay sonra sperm tahlili istedi başka bişey yok:2::2:bende keçi boynuzu felen içiriyorm dua edin kızlar:84::84:
canım bu konuda hiç bir bilgim yok ama dilerim herşey yolundadırhormon testimi yorumlarmısınııızzzz
fsh 7,42
lh ,14,17
prolaktin 9,68
estradiol 48
yenisi
proloktin 11.20
canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsınherkese iyi geceler ben geldim ama pek keyfim yok bademciklerim şişmiş heryerim ağrıyo hasta oluyorum galiba .geçmişi okudum ama inanın enerjim yok yazmaya bugünlük kusura bakmayın
yanlız şunu söylemek istiyorum bu hafta dua zaten YETERE okunuyo galiba listeyi görmediniz kızlar
bende eşinin ameliyatı vesilesiyle ona okunmasının iyi olacağını düşünmüştüm rabbim kabul eder inşallah arkadaşımızın eşine şifa verir .
kızlar ben kaçıyorum,çok fena uykum var,hepinize hayırlı geceler.![]()
canım kusura bakma elektrikler gitti cevap yazamadıminşallah canım cok sağol eve yeni gedim yine gelirim işlerimi yapım
ay işallah kızlara hastayım zaten isim konusunuda olunca düşünücez inşallah canıminşallah ozaman kızın olsun adını ebrar koy zor ama güzel isim :) sadece bugün mü yoksa bir kaç günmü çalışcam? ne zor işler miş bunlar yaa.![]()
canım prolaktin,tshve fsh gayet iyi gözüküyo ama diğerlerinden anlamıyorum inankihormon testimi yorumlarmısınııızzzz
fsh 7,42
lh ,14,17
prolaktin 9,68
estradiol 48
yenisi
proloktin 11.20
olurmu tatlım ya burda herkes özlenir herkesin yeri bellidirbu arada kızlar hiç kimse beni özlememiş yaaaaaaaaaaaaaaa![]()
tostim kıyamam ya heyecandandır kuzum zaten eşinde anlayışla karşılamışay kızlar bebek insana herşeyı unuttururyor pazar günü eşimin dogun günüydü ben evime gidince eşime süpriz yapamayı planlıyordum da gidemedim ya salak kafam bebeği düşünmekten eşimin doğum gününü unutmuşum bu gün konuşurken eşimle sen benı unuttu dedi dün neydi dedi benim jeton düştü cok kötü oldum cok mahcup oldum bu veletler bizi ne hala koydular biricik kocamın doğum gününü unuttum sagolsun bişey demedi yınede ama ben cok kötü oldum kuşum benim oralarda yanlız kaldı adamı dogum gününde bile unuttum ben kocamı coook özledim![]()
saol derdam allah razı olsun sen nasılsın prensesimiz nasılcanım sıkma kendini geçmiş olsun ama bildiğim kadarıyla troit tedavi ediliyo bence doktorun korkutmuş seni
bizede tüp bebek dediler ama rabbim verince veriyo gülüm dilerim gerek kalmadan gelir mucizen
canım benim eşimde varikosel ameliyatı oldu doktor bişey vermiyo zaten ben 3 ay sonra hamile kaldım dilerim sende kalırsın
canım bu konuda hiç bir bilgim yok ama dilerim herşey yolundadır
canım çok geçmiş olsun şimdi nasılsın
slm canım seninle çoktandır görüşemedik nasılsın