allah iyilik versin canim..bende iyiyim iste cok sukur canim

haklisin canim yaa,biz 2 yil oldu evleneli,korunmadikta hic..tedaviyede yeni basladik.o yuzden sanirim acelemiz..ama doktor cok önemli,para kazanmak icin surekli test,kontrol,
tup bebek vs yönlendiriyorlar..kadin doktorum 1 ay icinde 2 defa tiorit testi yapti bana..ev doktorumuz ise degerler cok normal diyor.:26:birinin dedigini biri tutmuyor istee..ama doktorun motive etmesi cok önemli,allah iyi doktorlar ile karsilastirsin hepimizi
kusmedigine sevindim canim.iyiyim cok sukur bende,yasayip gidiyoruz iste
ben geldim,simdide sen yoksun canim yaa

dun disarda islerim vardi biraz gelemedim cok

allah arkadasinin yardimcisi olsun..cok zor bir durum,ne konusmaya gelir nede yorum yapmaya böyle konular,allah sabirlik versin arkadasina..bir imtian hayat iste

ama sevgi konusunda sana katilamayacagim canim..BIR KALPTE IKI SEVGI OLMAZ tatlim..insanin kalbinde farkli cok sevgiler olur,anne,baba,kardes,vs gibi..ama ayni duygu ile iki sevgi olmaz tatlim..allah arkadasinin esini hidayete erdirsin,ne diyeyim

evet canim cok haklisin,doktorun motivesi cok önemli..motivasyon kiran bir doktor oldumu insan kendini carsiz ve ümitsiz hissedebiliyor malesef
allah razi olsun canim,öncelikle sizler rahatlattiniz beni

ama bir dokturun agzindan duymak ta insani cok etkiliyor
yatili misafir olunca cok zor oluyor durucum,insanin duzeni degisiyor..ama saglik olsun misafirde guzel oluyor,tum --lerine ragmen

..sen iyi olda musait oldugunda gelirsin tatlim
ohhhhh,masallah degmeyin kardelenin keyfinee

pasa keyfi valla,sefan olsun
evet ebrarim,moral veren doktorlarda var,umitvar olmamiz gerek yaniii

calisiyoz emmeee

allah'in taktiri artik..rabbim hepimizin emeklerini bosa cikarmasin..sen nasil oldun canim?karsilasamadik bu aralar
senin adina cok sevindim canim..insallah hayirlara vesile olsun laparoskopin
insallah banucum insallah

:
canim hayirli olsun kurun,hayirlara vesile olsun insallah........
kizlar kayradan ve pelinden haber alan varmi?merak ettim yaa:26::26::26::26:
sevtunumda gelemiyor

özledim yaaa

insallah bir an önce iyilesirde gelir aramiza

yetercim esin bugun ameliyat olacakti dimiii,insallah guzel gecer ameliyati,rabbim sifa versin

derinimizinde esi bir an önce yaptirsa pc yine aramizda olsa.............