sagol cnm iyiyim nolsun..dün konusamadık bi türlü...öptüm seni.derinim cnm nasılsın????
ebrar ablam gelininiz kurtulmuş allah sabırlar wersın hep dualardasınız unutmayıun sabredın ablam yapacak baska bırsey yok dun gece uyku tutmadı kımbılır nasıldır kızcağızz ALLAHIM BİR DAHA BÖYLE ACI ŞEYLER YAŞATMASIN...
aman cnm ya müşteriler işte.herzaman aynı şey...ama dün akşam tam kapatma saatinde geldi bi aile tam yarım saat kaldılar..o yüzden sinirlerim laçka olduCanım inşallah sende atlatıcaksın kendini topla tekrar git doktora umarım bu sefer olur.İnan hep aklımdasın.
Çok şükr kurtulmuş Allah bir daha böyle acı vermesin çok zor.
Naber derincim hayırdır kim kızdırdı seni.

cnm yaa inşallah hadi hayırlısı...hayırlısıyla kalırsın inş cnm...Kızlar sonunda aşılama için start verdik bugün ilk iğnemi vuruldum inşallah Rabbim bu sefer yüzümü güldürür.Raporlu olduğu halde ilaçlar 440 tl tuttu inşallah emeklerimizin karşılığını alırız ben bu sefer çok ümitliyim umarım içimdeki ses doğrudur.Banada dua edinde 11 senelik hasret bitsin.
olabilir cnm herkesin hür iradesi,ben sadece herzaman paylaşmaktan yana oldugum için öyle dedim..yoksa karışma anlamaında degil...kendini nasıl iyi hissedecegin önemli olan..inşallah bi daha kalırsın rabbim aratmasın cnmcanım tşk edrm...üzülmemek elde değil ama sabrını diliyorum rabbim veriyo hamile kalmakta değil inan hayırlı sonuna kadar geçirip kucağına almak önemli olan....rabbim nasip eyler inş.:85:
derincim özür dilemene gerek yok alıştıranlara bir yenisi olarak bende eklendim söylemeyenler listesine...ewet ben söylemedim çünkü en başından beri kanamalı bir durumdu ve hergün hastanedeydim moralim bozuktu ben bile kendime hamileyimmmm diyip sewinemezken burda söylemem anlamsız olurdu sadece msnden bir kaç arkadaşla konuştuk ki onlar bile biliyo ben hamileyimmm diyemediğimi ve ne yazıkki kayebttim hala tam olarakta kaybetmedim çok karmaşık bir durumdayım anlatmak uzun hatırlamak üzücü hayırlsı böyleymiş.....

derdam cnm dualarım seninle..rabbim saglıcakla kucagına aldıgını göstersin...şimdiden çok geçmiş olsun ve gözünaydın Allah analı babalı büyütsün kuşumnasılsınız canlar
ebrarım gelininz doğum yapmış canım mevlam sabrınıda versin ve tez vakitte hepinize acınız güzel haberlerle unuttursun inş
kızlar ben yarın sezeryana gidiyorum haber veriyim dedim başka bir hastanede gircem o doktorda direk sezeryan dedi napıyım hayırlısı böğleymiş dualarınıza ihtiyacm var bana yardım edin
bilmiyorum ama eşim bana tırsak diyo neden bilmeem korkuyom sanki yarın heber etmyey çalışırım ama edemezsem kusura bakmayın olurmu en kısa sürede haber ederim inş
şimdi çıkmam lazım evi temizliycem sonra görüşürüz iyi bakın kendinize mevlama emanet olun

Allah kabul etsin cnm benim..iyiyim nolsun tatlım hergünki gibi işte şükür...sende daha iyisindir inşallah...haber verdign icin sagol canım bende merak ediyodum...gercekten cok zor ama rabbim böyle nasip etmiş...şimdi cennette bekleyen bir melekleri var...inş bundan sonra yine hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder yengesine...
derdam yarın doguma gidiyosun demek...hayırlısıyle saglıklı bir şekilde prensesini kucagına alırsın inş...
gülüm sen hamilemiydin ya tam sevinecektim ama yine üzüldüm düşük yapıyomuşsun üzülme canım rabbim hayırlısını nasip etsin inş bundan sonra tekrar hamile kalıp hepimiz hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız...
ranacım banucum sizler icinde hayırlısı neyse o olsun inş güzel haberler verirsiniz bizlere...
kardeloşum başın agrıyomuş cok gecmiş olsun dikkat et kendine...
ecrincim sen nasılsın canım ogluşun nasıl...
derinim nasılsın canım ben ayetel kürsüleri okudum...rabbim kabul eder inş...
Allahım kolaylık versin canom,temizlige bi giriştinmi bitmek bilmiyo...hayır canım,misafir gelmedi,dışarda çok işlerim vardı,bugünde öyle oldu,yarına hayırlısıya bi çıkalım inşallah da,şu kalan temizliğimi yapayım.
hayırlı olsun banu cum,inşallah içindeki o güzel his gerçek olsun.
derdacım,demek geliyo minik prensesimiz,hayırlısıyla,sağlıkla doğsun inşallah,korkmamaya çalış,stres yapma canım.
peloşum,geçti canım baş ağrım,teşekkür ederim.
sen nasılsın,ağrın sızın yok inşallah.
selam kızlar...yatmadan bi bakayım dedim....
dua için yarın giremem ben canlar kardelen49um sagolsun yaparım dedi.ögeln yapılcak dua...rabbim sabırlar versin ebuşuma ve ailesine.