Dileğim anne olmak diyenler buyrun burda dertleşelim

derinim cnm nasılsın????
ebrar ablam gelininiz kurtulmuş allah sabırlar wersın hep dualardasınız unutmayıun sabredın ablam yapacak baska bırsey yok dun gece uyku tutmadı kımbılır nasıldır kızcağızz ALLAHIM BİR DAHA BÖYLE ACI ŞEYLER YAŞATMASIN...
sagol cnm iyiyim nolsun..dün konusamadık bi türlü...öptüm seni.
Canım inşallah sende atlatıcaksın kendini topla tekrar git doktora umarım bu sefer olur.İnan hep aklımdasın.

Çok şükr kurtulmuş Allah bir daha böyle acı vermesin çok zor.

Naber derincim hayırdır kim kızdırdı seni.
aman cnm ya müşteriler işte.herzaman aynı şey...ama dün akşam tam kapatma saatinde geldi bi aile tam yarım saat kaldılar..o yüzden sinirlerim laçka oldu:31:
Kızlar sonunda aşılama için start verdik bugün ilk iğnemi vuruldum inşallah Rabbim bu sefer yüzümü güldürür.Raporlu olduğu halde ilaçlar 440 tl tuttu inşallah emeklerimizin karşılığını alırız ben bu sefer çok ümitliyim umarım içimdeki ses doğrudur.Banada dua edinde 11 senelik hasret bitsin.
cnm yaa inşallah hadi hayırlısı...hayırlısıyla kalırsın inş cnm...
canım tşk edrm...üzülmemek elde değil ama sabrını diliyorum rabbim veriyo hamile kalmakta değil inan hayırlı sonuna kadar geçirip kucağına almak önemli olan....rabbim nasip eyler inş.:85:

derincim özür dilemene gerek yok alıştıranlara bir yenisi olarak bende eklendim söylemeyenler listesine...ewet ben söylemedim çünkü en başından beri kanamalı bir durumdu ve hergün hastanedeydim moralim bozuktu ben bile kendime hamileyimmmm diyip sewinemezken burda söylemem anlamsız olurdu sadece msnden bir kaç arkadaşla konuştuk ki onlar bile biliyo ben hamileyimmm diyemediğimi ve ne yazıkki kayebttim hala tam olarakta kaybetmedim çok karmaşık bir durumdayım anlatmak uzun hatırlamak üzücü hayırlsı böyleymiş.....
olabilir cnm herkesin hür iradesi,ben sadece herzaman paylaşmaktan yana oldugum için öyle dedim..yoksa karışma anlamaında degil...kendini nasıl iyi hissedecegin önemli olan..inşallah bi daha kalırsın rabbim aratmasın cnm:(çok geçmiş olsun.
nasılsınız canlar
ebrarım gelininz doğum yapmış canım mevlam sabrınıda versin ve tez vakitte hepinize acınız güzel haberlerle unuttursun inş
kızlar ben yarın sezeryana gidiyorum haber veriyim dedim başka bir hastanede gircem o doktorda direk sezeryan dedi napıyım hayırlısı böğleymiş dualarınıza ihtiyacm var bana yardım edin
bilmiyorum ama eşim bana tırsak diyo neden bilmeem korkuyom sanki yarın heber etmyey çalışırım ama edemezsem kusura bakmayın olurmu en kısa sürede haber ederim inş
şimdi çıkmam lazım evi temizliycem sonra görüşürüz iyi bakın kendinize mevlama emanet olun
derdam cnm dualarım seninle..rabbim saglıcakla kucagına aldıgını göstersin...şimdiden çok geçmiş olsun ve gözünaydın Allah analı babalı büyütsün kuşum:nazar::nazar::nazar:
haber verdign icin sagol canım bende merak ediyodum...gercekten cok zor ama rabbim böyle nasip etmiş...şimdi cennette bekleyen bir melekleri var...inş bundan sonra yine hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder yengesine...

derdam yarın doguma gidiyosun demek...hayırlısıyle saglıklı bir şekilde prensesini kucagına alırsın inş...

gülüm sen hamilemiydin ya tam sevinecektim ama yine üzüldüm düşük yapıyomuşsun üzülme canım rabbim hayırlısını nasip etsin inş bundan sonra tekrar hamile kalıp hepimiz hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız...

ranacım banucum sizler icinde hayırlısı neyse o olsun inş güzel haberler verirsiniz bizlere...

kardeloşum başın agrıyomuş cok gecmiş olsun dikkat et kendine...

ecrincim sen nasılsın canım ogluşun nasıl...

derinim nasılsın canım ben ayetel kürsüleri okudum...rabbim kabul eder inş...
Allah kabul etsin cnm benim..iyiyim nolsun tatlım hergünki gibi işte şükür...sende daha iyisindir inşallah...
hayır canım,misafir gelmedi,dışarda çok işlerim vardı,bugünde öyle oldu,yarına hayırlısıya bi çıkalım inşallah da,şu kalan temizliğimi yapayım.

hayırlı olsun banu cum,inşallah içindeki o güzel his gerçek olsun.

derdacım,demek geliyo minik prensesimiz,hayırlısıyla,sağlıkla doğsun inşallah,korkmamaya çalış,stres yapma canım.

peloşum,geçti canım baş ağrım,teşekkür ederim.
sen nasılsın,ağrın sızın yok inşallah.
Allahım kolaylık versin canom,temizlige bi giriştinmi bitmek bilmiyo...

selam kızlar...yatmadan bi bakayım dedim....
dua için yarın giremem ben canlar kardelen49um sagolsun yaparım dedi.ögeln yapılcak dua...rabbim sabırlar versin ebuşuma ve ailesine.

canım hadi bkalım hakkında hayırlısı olsun bu ay bebeğin gelsin emeklerin boşa çıkmasın inşşşşşşşş....

canım haberimiz yoktu ewet gerceken çok üzüldüm RABBİM sabır wersin inş bu son olur en kısa zamanda saglıkla bebegine kawusursun .....

canım hiç sıkıntı yapma inş herşey güzel olacak RABBİM kolaylık wersin saglıkla bebişini kucagına alırsın inş bizi habersiz bırakma ALLAHIMA EMANETSİN ...!!!
canım çok tşk edrm amin ALLAH razı olsun inş. hepimizi sağlıkla ve hayırlı bir şekilde meleklerimize kavuşuruz.

haber verdign icin sagol canım bende merak ediyodum...gercekten cok zor ama rabbim böyle nasip etmiş...şimdi cennette bekleyen bir melekleri var...inş bundan sonra yine hamile kalıp hayırlısıyla saglıklı bebişler nasip eder yengesine...

derdam yarın doguma gidiyosun demek...hayırlısıyle saglıklı bir şekilde prensesini kucagına alırsın inş...

gülüm sen hamilemiydin ya tam sevinecektim ama yine üzüldüm düşük yapıyomuşsun üzülme canım rabbim hayırlısını nasip etsin inş bundan sonra tekrar hamile kalıp hepimiz hayırlısıyla saglıklı bebişlerimizi kucaklarımıza alırız...

ranacım banucum sizler icinde hayırlısı neyse o olsun inş güzel haberler verirsiniz bizlere...

kardeloşum başın agrıyomuş cok gecmiş olsun dikkat et kendine...

ecrincim sen nasılsın canım ogluşun nasıl...

derinim nasılsın canım ben ayetel kürsüleri okudum...rabbim kabul eder inş...

pelinim canım bnm bende senin için çok üzüldüm bitanem ama hakkımızda hayırlısı böyle demek ne denirki en iyi ve en hayırlı olanı rabbim bilir.bende bugün dr gittim daha tam düşmemiş p.tesi tekrar bakıcak umarım kendiliğinden düşer sıfırlanır değerim.inş. cnm en önemliside sağlıklı bir hamilelik geçirip sağlıklı ve hayırlı bir şekilde kucağımıza almak inş. nasip eder rabbim hepimize:38:

sagol cnm iyiyim nolsun..dün konusamadık bi türlü...öptüm seni.

aman cnm ya müşteriler işte.herzaman aynı şey...ama dün akşam tam kapatma saatinde geldi bi aile tam yarım saat kaldılar..o yüzden sinirlerim laçka oldu:31:

cnm yaa inşallah hadi hayırlısı...hayırlısıyla kalırsın inş cnm...

olabilir cnm herkesin hür iradesi,ben sadece herzaman paylaşmaktan yana oldugum için öyle dedim..yoksa karışma anlamaında degil...kendini nasıl iyi hissedecegin önemli olan..inşallah bi daha kalırsın rabbim aratmasın cnm:(çok geçmiş olsun.

derdam cnm dualarım seninle..rabbim saglıcakla kucagına aldıgını göstersin...şimdiden çok geçmiş olsun ve gözünaydın Allah analı babalı büyütsün kuşum:nazar::nazar::nazar:

Allah kabul etsin cnm benim..iyiyim nolsun tatlım hergünki gibi işte şükür...sende daha iyisindir inşallah...

Allahım kolaylık versin canom,temizlige bi giriştinmi bitmek bilmiyo...

selam kızlar...yatmadan bi bakayım dedim....
dua için yarın giremem ben canlar kardelen49um sagolsun yaparım dedi.ögeln yapılcak dua...rabbim sabırlar versin ebuşuma ve ailesine.

tşk edrm cnm rabbim hepimize nasip etsin inş.aratmasın mevlam

aleykümselam lagrimacım ben pc başında deigldim cnm kusura bkma...iyisin inş?bende yatamadım daha,işlerim vardı...

şimdi gidiyorum ama..iyi geceler hepinize..

iyi işte cnm 2 gün hapis yattım çıktım... :) hemen geldim yanınıza aman soran yok :( hadisana iyi geceler bende cıkıyorum..
aleykümselam lagrimacım ben pc başında deigldim cnm kusura bkma...iyisin inş?bende yatamadım daha,işlerim vardı...

şimdi gidiyorum ama..iyi geceler hepinize..

slm kızlar ne zamandır doğru dürüst giremiyorum kusura bakmayın nasılsınız iyimisiniz ebrar ablacım gelininiz kurtulmuş allaha şükür

selam kızlar günaydın hayırlı cumalar.biz dün geldik evimize çok şükür.tatil bitti yani.bugunde dr a randevuyu aldım öğleden sora gidicem.muayene edip HSG ye göndericek saatini bilmiyorum tabi.hayırlısı biraz tırsıyorum ama yapıcak bişey yok.
ebrar ablam tekrar geçmiş olsun gelininiz için.ayrıca başınız sağolsun inş rabbim bu mübarek günde diliyorum ki hayırlı sağlıklı bir hamilelikle bebeğinizi tekrar nasip etsin.tabi cümlemize inş.Allahım hiç birimizi zor imtihanlarla sınamasın.hepinizi öpüyorum.işlerimi halledeyim sora dr a.:80:
derdam şuan hastanedesindir sanırım.dualarım seninle inş hayırlısıyla atlatacaksın doğumu ve yavrun kucağında cup cup memişinden süt emiyor olacak allahın izniyle inş.Rabbim yardımcın olsun sizleri korusun inş.Allaha emanet ol canım.öptm

Son düzenleme:
günaydın kızlar Kardelen49um duayı sen yapacaksın galiba derinim mesaj atmışda ben daha yeni gördüm elektriğimizi kesmişlerdi dün akşam açtım ama mesaja dikkat etmedim,beğenilenler sandım bakmadım...
cuma vaktine kadar okurum hbr vereyim dedim
Cumanız mübarek olsun hayırlı günler hepinize hee derdam da sezeryan olacakmış sanırım Allah'ım yardım etsin...
Eboşum arayamadım seni de dün gelininiz doğum yapmış Allah'ım dayanma gcü versin bu sefer çıktım kızlar güle güle

slm kızlar nasılsınız ebrar ablamın gelinin basına gelene çok üzüldüm ve moralim çok bozuldu allah yardımcıları olsun
DERDAcım dr arıyormuş galiba inş bulmuştur
KIZLAR hepinize tek tek yazmak istiyorum ama ev işlerimi yapıp kaynanama gitmem gerek ne olur kusura bakmayın kib aeo öpüldünüz nanaktan

günaydın hayırlı cumalar arkadaşlar..
ebrar ablacım gelininiz kurtulmuşş gözünüz aydın..

YA RABBİ
Dile getirdiğimiz her türlü eşsiz hamd ve sena ancak Sana mahsusdur.
Bütün salat ü selamlar rahmet ve selametlikler, iki cihan güneşi, baslarımızın tacı Rahmeten lil'A lemin, ResÜ I-i Ekrem ve Nebiyy-i Muhterem Seyyidina-Ebe'l-Kaasım Muhammed Mustafa sallallahü aleyhi ve sellem Efendimiz ve O'nun bütün ashabına olsun.
Benim isteklerim Acizce.
Dilim anca buna yetiyor.
Allahım Sen Dünyada da Ahirette de en güzel dereceler mertebeler verdiğin bütün hayatını helal ve temiz nimetlerle bezeyip donattığın hesabsızca en güzel cennetini ve en yüksek rızana mazhar olankız ve erkek evlatlar nesiller-zürriyetler nasib eyle.
Bizi onlara onları bize hayırlı kıl.bizide anne-Babalarımıza Hayırlı ve saydığım ve sayamadığım güzel ahlaklar üzere eyle.Muhakkak Sen Dualara En Güzel Şekilde İcabet edensin.
Bizlere bunları göster ve hayır ve güzellik üzere ihsan eyle.

Ya Rabbi Defne bebeğin anne babasına ve ailesine sabırlar ihsan et.En yakın zamanda onun acısını hafifletecek hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et anne babasına.Bu acıyı yaşayan bütün kardeşlerimizede dayanma gücü ver sabırlar ver.

AMİN AMİN AMİN YA MUİN BİNLERLE NİHAYETSİZ AMİN

Es-salatu ves-Selamu Ala Rasulüna Muhammedin ve Ala Alihi vesahbibihi Ecmain

Vel-hamdülillahi Rabbil-Alemin

“Ezhib”l be”se Rabbin”nasi esfi ve entes”safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama”
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim Amin…

kızlarr offf offf şu cuma gününün yüzü suyu hürmetine anneme bana kardeşime sabırlar versin..
baktığımız cocuklar varya para çalıyorlar bide zira farediyordum cantamda paralar eksiliyor oturup düşünüyordum nereye harcadım dieannem yakalamış anneminde üzdanından para calarken teyzeside yakalamıs para calarken offff ne zor yaa... bi bu eksilti yalanlar, pislik, terbiyesizlik üstüne de hırsızlık... off Allah ım ya..biz ne yapcaz? bana diyordunuz ya yapma böyle düşünme hadi bi bizim yerimize koyun kendinizi.. ney yapardınız ne düşünürdünüz?

Duayı yaptım ama kimsecikler yok herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olur inşallah.

Lagrimacım seni görüyorum altta hayırlı cumalar:80:

selam kızlar günaydın hayırlı cumalar.biz dün geldik evimize çok şükür.tatil bitti yani.bugunde dr a randevuyu aldım öğleden sora gidicem.muayene edip HSG ye göndericek saatini bilmiyorum tabi.hayırlısı biraz tırsıyorum ama yapıcak bişey yok.
ebrar ablam tekrar geçmiş olsun gelininiz için.ayrıca başınız sağolsun inş rabbim bu mübarek günde diliyorum ki hayırlı sağlıklı bir hamilelikle bebeğinizi tekrar nasip etsin.tabi cümlemize inş.Allahım hiç birimizi zor imtihanlarla sınamasın.hepinizi öpüyorum.işlerimi halledeyim sora dr a.:80:
derdam şuan hastanedesindir sanırım.dualarım seninle inş hayırlısıyla atlatacaksın doğumu ve yavrun kucağında cup cup memişinden süt emiyor olacak allahın izniyle inş.Rabbim yardımcın olsun sizleri korusun inş.Allaha emanet ol canım.öptm
selinacım,çok zor olmicak tatlım,sana kolay gelsin.
Duayı yaptım ama kimsecikler yok herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olur inşallah.

Lagrimacım seni görüyorum altta hayırlı cumalar:80:

canı yürekten amin diyorum,rabbim ebroşun geline ve tüm bebeğini kaybedenlere sabırlar versin,en kısa zamanda iyileşip,yeniden bebek sahibi olurlar inşallah.

* Yâ Alî ayın evvelinde ortasında ve sonunda ehline yakın olma ki o hanımda ve o evlâdda cüzzam ve dîvânelik (delilik) ve pislik olmasından korkulur.

* Yâ Alî! Ehline asr (ikindi) nemâzından sonra yakın olma. Eğer Allahü tebâreke ve teâlâ bir evlâd nasîb ederse ahvel (şaşı) olur ve şeytân şaşı evlâda sevinir.

* Yâ Alî! Ehline yakınlık (cima) etdiğin vakit çok konuşma ki eğer bir evlâd olursa yiyici olur. Avret yerine bakma. Sohbet (cima) esnâsında gözünü yumma. Evlâda körlük getirir.

* Yâ Alî! Kendi ehline bir başka kadının şehveti ile yakın olma ki eğer bir evlâd olur ise muhannes (kadına benzeyen erkek) olur. Kadınlara benzemeye çalışır.

* Yâ Alî! ikiniz de ayakda iken sohbet (cima) etmeyiniz eşekler böyle yapar. Eğer çocuk olur ise döşeğe bevl (idrar) eder.

* Yâ Alî! Ehlinle bayram geceleri buluşma! Eğer çocuk olur ise altı parmağı veyâ dört parmağı olur.

* Yâ Alî! Ehlinle meyve ağacı altında buluşma ki eğer çocuk olur ise kâtil olur kan dökücü olur. Halka zulm eder.

* Yâ Alî! Ay ışığında (Açık havada ay ışığının altında) ehline yakın olma. Meğer bir yerde örtünülmüş olasın. Eğer bir çocuk olursa fakîrlikden ömür boyu kurtulamaz.

* Yâ Alî! Ezân ile ikâmet arasında ehline yakın olma ki eğer bir çocuğunuz olur ise kan dökmeğe hevesli olur.

* Yâ Alî! Hanımın hâmile olduğu zemân abdestsiz ona yakın olma. Eğer çocuk olursa kör gönüllü ve bahîl (cimri) elli olur.

* Yâ Alî! Şa’bânın ortasında Berât gecesi ehline yakın olma eğer aranızda bir çocuk olursa derisinde tüylerinde ve yüzünde kötü nişânlar olur.

* Yâ Alî! Hanımına bacısının (baldızının) şehvetiyle yakınlık etme ki eğer bir çocuk olursa hırsız olur ve halkın felâketi onun eli ile olur.

* Yâ Alî! Ehline etrâfında dıvâr olmıyan damda yakın olma ki eğer aranızda bir çocuk olursa münâfık ve mürâi mübtedî’ (bid’at sâhibi) ve kumarbâz olur.

* Yâ Alî! Sefere çıkacağın gece ehline yakın olma ki eğer bir çocuk olursa malını harâm yerlere harc edici olur. Sonra meâl-i şerîfi “Malını saçıp dağıtanlar şeytânın kardeşleridir” âyet-i kerîmesini okudular.
(İsrâ sûresi 27.ci âyet-i kerîmesi.)

* Yâ Alî! Üç günlük seferden geldiğin gecesi ehline yakınlık etme. Bir çocuk olursa zâlim olur.

* Yâ Alî! Pazartesi gecesi ehline yakınlık edersen aranızda bir çocuk olursa hâfız-ı Kur’ân olur. Allahü tebâreke ve teâlâ hazretlerinin kısmetine râzı olur.

* Yâ Alî! Salı gecesi ehline yakınlık edersen çocuk hâsıl olursa mü’min olur ve iyi huylu olur. Rahîm gönüllü (yumuşak kalbli) cömert elli yalandan bühtândan ve gıybetden temizlenmiş dilli olur.

* Yâ Alî! Perşembe gecesi ehline yakınlık et ki eğer çocuk olur ise hikmeti çok hakîm olur. Ve ilmi çok âlim olur ki ilmi ile âmil olur. Perşembe günü öğleden evvel ehline yaklaşsan eğer aranızda bir çocuk olursa aslâ şeytân ona ölene kadar yaklaşamaz. Dünyâda ve âhıretde selâmetde olur. Eğer Cum’a gecesi ehline yakınlık edersen bir çocuk olur ise Kâri-i Kur’ân olur. Veyâ hatib olur. Veyâ Vâiz olur. Eğer Cum’a günü hanımına yakınlık edersen bir çocuk olursa âlim olur. Dindârlığı ile ma’rûf ve meşhûr olur. Eğer Cum’a gecesi îşâ (yatsı) nemâzından bir sâat sonra ehline yakınlık edersen eğer bir çocuk olursa ebdallar (velîler) cümlesinden olur.

* Yâ Alî! Ehline gecenin evvel sâatinde (başında) yakınlık etme ki eğer bir çocuk olursa câdı ve kâhin olur. Dünyâyı âhıret üzerine tercîh eder.

* Yâ Alî! Benim vasıyyetlerimi ezberle ki Allahü teâlânın izni ile sana fâide versin.

sohbet cima halvet demek..

Back
X