Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 yıllık evliyiz 4 aydır uğraşıyoruz,aslında stresli bir döenmdeyim 5 6 aydır anne hastanede bu ay önemli bir ameliyat geçirecek belki ondan olmuyordur diorum..inş. bu hayırlı ayda çocuk sahibi oluruz.
tekrardan hoşgeldin aramıza canım ayrıca güzel düşüncelerin için çok saoltabii,28 yaşında 1 yıllık evliyim,son 5 aydır korunmadığımız halde çocuğumuz olmuyor, kadın hastalıklarını ve belirtilerini araştırırken kadınlar kulübünü keşfettim bi kaç topiğe baktım en çok hoşuma giden bu oldu,aranızdaki iletişim çok hoşuma gitti,ilk açanda sen olmuşsun galiba çok iyide olmuş eline sağlık,yaklaşık 1 haftaya yakındır takip ediyorum topiğinizi beğenerekte takip ediyorum...
canım tabi yaramaz olunca biras zor ama sağlıklı olsunlarda düzelirler ya inşallah canım rabbim hepimize nasip etsin benim nette de bi sorun var galiba yaa
tekrardan hoşgeldin aramıza canım ayrıca güzel düşüncelerin için çok saol
evet biz kardeş olduk burda herşeyimizi paylaşıyoruz dertleşliyoruz kimi gün ağlıyoruz kimi gün gülüyoruz sende artık bizimlesin ozaman
zaten bizi bir araya getiren bu mevzu dilerim tez vakitte evlat sahibi oluruz hepimiz
amin canım hayırlısı olsun
ya nette değilde benim pc sorunlu malesef
Amin canım. Hiç stress yapma yani nasılsa olacak diye içini rahatlat stres cok etkiliyo bu arada gecmiş olsun önemli bir ameliyatmı
evet canım masallah bu aksam baya kalabalığız ne güzel vallaSelam canlar bu ne kalabalık maaşallah.![]()
saol cnmm))
tamam cnm ıyı geceler sana
ay cnm ruyan hayra cıksın gerçeğini tez zamanda yaşa ınşallah
ay hadı cnm inşallah pozıtıf cıkar.cnm randewunu şimdiden al yarın fılan.dolu oluyor 1 hafta onceden alıyoruz hep biz ...benım saatıme yakın al cnm eşime sorrarım kaça aldı unuttum 11 mıydı acaba yarın yazarım buraya ona gore alırsın cnm görüşmüş oluruz hem
selam toprağım ıyı sen nasılsın?? ewet walla çok kalabalık![]()
ınşallah hamışsindir de karşılasırız cnm tamam ayrın ogrenıp yaxarım cnmm kaca aldıgınısaol cnmm))
tamam cnm ıyı geceler sana
ay cnm ruyan hayra cıksın gerçeğini tez zamanda yaşa ınşallah
ay hadı cnm inşallah pozıtıf cıkar.cnm randewunu şimdiden al yarın fılan.dolu oluyor 1 hafta onceden alıyoruz hep biz ...benım saatıme yakın al cnm eşime sorrarım kaça aldı unuttum 11 mıydı acaba yarın yazarım buraya ona gore alırsın cnm görüşmüş oluruz hem
İnşallah canım perşembe yaptırcamya randevu vermeseler bile gider beklerim Asistanı birsen tanıyo yapar bir güzellik bana. Ama şimdiden alıp hüsran olmak istemiyorum. Ama sen bana saati söyle ben o saatlerde gelerim seninlede görüşürüz güzel olur valla bende isterim canım ama heveslenmeyelim bekleyelim bakalım perşembeyi. Bu arada kamilelik nasıl gidiyo varmı değişiklikler anlatsana biraz.))
amın cnm darısı başına...kısacası yazayım cnm hıkayemı gormedım yazını pardon:::amin teşekkür ederim Allah sanada sağlıklı bi şekilde evladını kucağına almayı nasip etsin,geçen sordum aslındada sen hemen sonrasında çıktın göremedin, bende senin hikayeni merak ediyorum sorunun neydi tedavi oldunmu?
cnm benım bekarken bıle adetım duzzensızdı 9 ayda 1 olurdum adetımı.dr a gıtmıstım ozaman hormon bozuklugundan dedı dr.ama ben hapları kullanmadım kılo alırım dıye.ewlendım 4 ayda 1 fılan olmaya başladım adet.10 aylık ewlıydım.cok ıstıyordum korunkmadıgımız halde 10 ay olmadı.neyse dr a gıttık 1 sene olmadan bakmıyorlar ya yalan soyledık 1 yıllık ewlıyız ve su su sorunum war dedım...tekırdağ'daydı tavsıye uzerıne gıtmıstım druma.çok da memnun kaldım ondan once buradakılere gıttım hormonlarımda sorun olmadıgnı soyledıler tekırdagdakı hasta mı onlar barız bellı hormon tahlılıonden bozukluk dedı tsh ıle fsh degerlerım dengesızmıs.neyse once rahım fılmı ıstedı tüpler tıkanık olabılır ozaman tedawı sonuc wetrmez bosuna zaman gecmıs olur dedı.rahım fılmı cektırdım.eşimle ılgılı olabılır dıye sperm testı de istedı yaptırdık.eşimin normalınden yuksek cıktı degerler.temız cıktı.yumurtlamam olmadıgını soyledı adetım de hala duzensızdı ya adet olmam ıcın hap ve+ yanında KLOMEN werdı...kullandım 3 ay kullan gel dedı.ymurta takıbıne bıle cagrmadı.3 ay olmazsa aşılama yapacağız dedi.ok dedım.3 ay kullkandım adetım hapla tam 30 gunde 1 geldı.klomenı de ıcıyordum yanında.3.ayım da rabbım ol dedı oldu yawrum.yollar sorun olur dıye ben ılk ay hatr ıcın gıttım aynı dr uma ama 2.aydan ıtıbaren bahcelıewler medıcana hastanesıne gıttım.o dr da tavsıye uzerıneydı cok memnunum.yawrumun pıt pıtlarını bu dr um da duydum 8.haftada..bırdahakı ay gittik cınsıyetını soyleyecektı dr umuz.ve tarama testlerı yapılacaktı.kılomu tarttı gayet guzel almamışsın deıd fılan.neyse yattım yataga.ultrasonu karnıma koydugunda kesede bırsey gormedım.anladım ben terslık oldugunu.dr her yere baktı maalesef uzucu haberım war dedı.yawrumun kalbı 9+2 ıken durmus
yıkıldık,şok olduk şen -şakrak gıtmıştık eşimle cınsıyet ogrenecegız dıye,annecığım bıle gelmıştı meraktan.çok kötü günler geçirdım.ınsnlara küstüm.kımseyı gormek ıstemedım 15 gun boyle dewam ettı bu durum.ama asla ısyan etmedım hayrlısı buymuş dedık eşimle.eşimle gecelerı sarılıp ağlıyorduk sureklı.yawrum ıcımde o sekılde 25 gun durmus((
neyse atlattık kotu gunlerı eşimin sayesınde ALLAH razı olsun ondan.
dr 1 ay korunma werdı sonra çalşmalara dewam dedı
bu olayı 25 martta yasadık 26 da kurtajla aldılar.ondan sonra koyu renkte kanamam dewam ettı 30 gun kadar kı normal dedı dr .um...ondan sonra bırkez adet oldum.dr um dogal deneyelım kşlomen wermıyım bakalım dedı.tamam dedık ıcmedım.sonra gecen ay tatıle gıttıgımde 3 temmuzz tarıhınde adet oldum.tatıldeyken ılacsız sekılde,doğal.sewındım çok tatıldeydım ama olsun dedım ılacsız adet oldum cook sewındım.sonra dr umu aradım normalde adet oldugumda dr um yumurta takıbı yapacaktı.e tatıldeyım gıdemeyecegım.bana klomen kullanma dedi yumurta takıbıne gel dedı.ok dedım ama benım ıcımden kullanmak geldı o hapı ıcınce hamıle kalmıstım ya...içtim adetım 4.gununden ıtıbaren.sonra da adetın 13.gununun haftası hergun çalşma yaptık eşimle.sonra adetıme daha wardı.ama ben de adet degıl hamılelık belırtılerı wardı.uyukluyordum yaşlılar gıbı belım sırtım ve kasıklarım agrıyordu.ateşim de düşmedı hep 36.5 idi.adetıme 5 gun kala gıttım kan werdım.değerım 71 cıktı.daha mınıcıktı yawrum.sımdı 5+2 nette hesaplamalra gore bakalım ctesı dr umuza gıdıp kesemızı gormeyı nasıp edecek rabbım ınsallah...
pek kısa olmadı cnm ama hıkayem bu
selam cnm hosgeldın.çsahsen ben bırazdan cıkacagımgeldimmmmmmm......eeee nörüyonuz![]()
herkes sahura kadar bekliyormu?
evet ya superız.evet canım masallah bu aksam baya kalabalığız ne güzel valla
İnşallah canım perşembe yaptırcamya randevu vermeseler bile gider beklerim Asistanı birsen tanıyo yapar bir güzellik bana. Ama şimdiden alıp hüsran olmak istemiyorum. Ama sen bana saati söyle ben o saatlerde gelerim seninlede görüşürüz güzel olur valla bende isterim canım ama heveslenmeyelim bekleyelim bakalım perşembeyi. Bu arada kamilelik nasıl gidiyo varmı değişiklikler anlatsana biraz.
böbrk üstü bzlri ile ilgili yalnızkalp ytmezlği de var.ameiyata grdi kalp danmz diip çıkardılar.bkalım bu ay olacak ama riskli![]()
çok geçmiş olsun allah şifa versin anneciğine2 yıllık evliyiz 4 aydır uğraşıyoruz,aslında stresli bir döenmdeyim 5 6 aydır anne hastanede bu ay önemli bir ameliyat geçirecek belki ondan olmuyordur diorum..inş. bu hayırlı ayda çocuk sahibi oluruz.
hayırlısı canım tabiki sen bilirsindoktor gel yapalım derse yaptırırım yoksa gidip yaptırmam.. hayırlısı olsun..
inşallah çok beklemeden gelir meleğin belkide gelmiştir bilehenüz yeni üyeyim :)
2 yıldır evliyiz daha önce hiç bebek istemeyen ben bu ay neredeyse aklımı kaçırıcam:)))
çok düzenli adet görüyorum .ilaçlarla da hiç korunmadım .sadece geri çekilme yçntemini uyguladık
ama eşimin çok önce yaptırdığı değerlere baktık hızlı hareketlide sorun gözüküyor. fakat hiç kafaya takmamaya çalışıyoruz .Allah isterse her şey olur çünkü dr dr gezmeyide düşünmüyorum şimdilik .
bir şey sorucam kzılar size benim belimde hiç bugüne kadar olmayan bir ağrı oldu bi kaç gündür böbrek ağrısı gibi ama değil.bir de rahmime bağzen iğne batırıyolar sanki.üşütmüş olabilir miyim diyorum ama :97:
hoşgeldn kuzum bugün kalabalığızda benim pc gıcıklık ediyo yetişemmiyorumSelam canlar bu ne kalabalık maaşallah.![]()
ay berrincim valla bende sinir oldum yaacanım yok valla ya benim de yazdıklarım 2 saatte zor geliyo ya
ınşallah hamışsindir de karşılasırız cnm tamam ayrın ogrenıp yaxarım cnmm kaca aldıgını))
amın cnm darısı başına...kısacası yazayım cnm hıkayemı gormedım yazını pardon:::
cnm benım bekarken bıle adetım duzzensızdı 9 ayda 1 olurdum adetımı.dr a gıtmıstım ozaman hormon bozuklugundan dedı dr.ama ben hapları kullanmadım kılo alırım dıye.ewlendım 4 ayda 1 fılan olmaya başladım adet.10 aylık ewlıydım.cok ıstıyordum korunkmadıgımız halde 10 ay olmadı.neyse dr a gıttık 1 sene olmadan bakmıyorlar ya yalan soyledık 1 yıllık ewlıyız ve su su sorunum war dedım...tekırdağ'daydı tavsıye uzerıne gıtmıstım druma.çok da memnun kaldım ondan once buradakılere gıttım hormonlarımda sorun olmadıgnı soyledıler tekırdagdakı hasta mı onlar barız bellı hormon tahlılıonden bozukluk dedı tsh ıle fsh degerlerım dengesızmıs.neyse once rahım fılmı ıstedı tüpler tıkanık olabılır ozaman tedawı sonuc wetrmez bosuna zaman gecmıs olur dedı.rahım fılmı cektırdım.eşimle ılgılı olabılır dıye sperm testı de istedı yaptırdık.eşimin normalınden yuksek cıktı degerler.temız cıktı.yumurtlamam olmadıgını soyledı adetım de hala duzensızdı ya adet olmam ıcın hap ve+ yanında KLOMEN werdı...kullandım 3 ay kullan gel dedı.ymurta takıbıne bıle cagrmadı.3 ay olmazsa aşılama yapacağız dedi.ok dedım.3 ay kullkandım adetım hapla tam 30 gunde 1 geldı.klomenı de ıcıyordum yanında.3.ayım da rabbım ol dedı oldu yawrum.yollar sorun olur dıye ben ılk ay hatr ıcın gıttım aynı dr uma ama 2.aydan ıtıbaren bahcelıewler medıcana hastanesıne gıttım.o dr da tavsıye uzerıneydı cok memnunum.yawrumun pıt pıtlarını bu dr um da duydum 8.haftada..bırdahakı ay gittik cınsıyetını soyleyecektı dr umuz.ve tarama testlerı yapılacaktı.kılomu tarttı gayet guzel almamışsın deıd fılan.neyse yattım yataga.ultrasonu karnıma koydugunda kesede bırsey gormedım.anladım ben terslık oldugunu.dr her yere baktı maalesef uzucu haberım war dedı.yawrumun kalbı 9+2 ıken durmus
yıkıldık,şok olduk şen -şakrak gıtmıştık eşimle cınsıyet ogrenecegız dıye,annecığım bıle gelmıştı meraktan.çok kötü günler geçirdım.ınsnlara küstüm.kımseyı gormek ıstemedım 15 gun boyle dewam ettı bu durum.ama asla ısyan etmedım hayrlısı buymuş dedık eşimle.eşimle gecelerı sarılıp ağlıyorduk sureklı.yawrum ıcımde o sekılde 25 gun durmus((
neyse atlattık kotu gunlerı eşimin sayesınde ALLAH razı olsun ondan.
dr 1 ay korunma werdı sonra çalşmalara dewam dedı
bu olayı 25 martta yasadık 26 da kurtajla aldılar.ondan sonra koyu renkte kanamam dewam ettı 30 gun kadar kı normal dedı dr .um...ondan sonra bırkez adet oldum.dr um dogal deneyelım kşlomen wermıyım bakalım dedı.tamam dedık ıcmedım.sonra gecen ay tatıle gıttıgımde 3 temmuzz tarıhınde adet oldum.tatıldeyken ılacsız sekılde,doğal.sewındım çok tatıldeydım ama olsun dedım ılacsız adet oldum cook sewındım.sonra dr umu aradım normalde adet oldugumda dr um yumurta takıbı yapacaktı.e tatıldeyım gıdemeyecegım.bana klomen kullanma dedi yumurta takıbıne gel dedı.ok dedım ama benım ıcımden kullanmak geldı o hapı ıcınce hamıle kalmıstım ya...içtim adetım 4.gununden ıtıbaren.sonra da adetın 13.gununun haftası hergun çalşma yaptık eşimle.sonra adetıme daha wardı.ama ben de adet degıl hamılelık belırtılerı wardı.uyukluyordum yaşlılar gıbı belım sırtım ve kasıklarım agrıyordu.ateşim de düşmedı hep 36.5 idi.adetıme 5 gun kala gıttım kan werdım.değerım 71 cıktı.daha mınıcıktı yawrum.sımdı 5+2 nette hesaplamalra gore bakalım ctesı dr umuza gıdıp kesemızı gormeyı nasıp edecek rabbım ınsallah...
pek kısa olmadı cnm ama hıkayem bu
selam cnm hosgeldın.çsahsen ben bırazdan cıkacagım
Çok zor günler geçirmişsin.Allah bebeğini sana bağışlasın hayırlısı ile
çok geçmiş olsun allah şifa versin anneciğine
tabi stresde etkiliyo inşallah enkısa zamanda gelir minişin
hayırlısı canım tabiki sen bilirsin
inşallah çok beklemeden gelir meleğin belkide gelmiştir bile
hoşgeldn kuzum bugün kalabalığızda benim pc gıcıklık ediyo yetişemmiyorum
ay berrincim valla bende sinir oldum yaa
ay cnm eşimin babannesı de aynen boyle ruya gormus.o ay hamıle kalmıstım ve bu hamılelıgımde bebk gorsdum hep erkek cocugu ve bugday,başak tarlası gordumn.öncekı gebelıgımde de fırında ekmek pışırttırmıstı eşim onu almıstık hyrlaaar olsunnninşallah :)) bende rüyamı anlatma gereği duydum :) bende rüyamda bir hafta önce birilerinden kaçıyorum gizlenmek için sonra bir kümes buldum içinde bir sürü tavuk iki taneside kuluçkaya yatmış hepsini çekiyorum çıksınlarki ben gireyim ama o ikisi çıkmıyor sonra onlarıda ısrarla çektim kanatlarından yumurtların üstüne oturdum :)) annemler çok güldü rüya tabirleri bebeğe yorumluyor :)
hosgeldın cnm aramıza.cnm ınsan baştan ertelıyo sonra pısman oluyor degıl mı .cnm walla dedıgım gıbı aynı agrılarla gebelıgımı anladım ben hayrlısı olsun hakkında cnmhenüz yeni üyeyim :)
2 yıldır evliyiz daha önce hiç bebek istemeyen ben bu ay neredeyse aklımı kaçırıcam:)))
çok düzenli adet görüyorum .ilaçlarla da hiç korunmadım .sadece geri çekilme yçntemini uyguladık
ama eşimin çok önce yaptırdığı değerlere baktık hızlı hareketlide sorun gözüküyor. fakat hiç kafaya takmamaya çalışıyoruz .Allah isterse her şey olur çünkü dr dr gezmeyide düşünmüyorum şimdilik .
bir şey sorucam kzılar size benim belimde hiç bugüne kadar olmayan bir ağrı oldu bi kaç gündür böbrek ağrısı gibi ama değil.bir de rahmime bağzen iğne batırıyolar sanki.üşütmüş olabilir miyim diyorum ama :97:
slm cnm ewet ole yenı uyelerın klalabalığı daha cok derınım :)) sen nerden gırıyosun cnm??Selam canlar bu ne kalabalık maaşallah.![]()
cnm KAMİLELİK iyi gidiyor :)))) şükür bulantımd a yok.ama 3 gündür mıdemden yukarı feci sekılde gaz cıkıyor.yanıyo yemek borum alew alacak gıbı.reflu d e war ben de baharatı fazla kacrdım sanırım.bır de sık sık wc yı zıyaret edıyoruz bebişimle.gece uykudan uyandırıyor anne çişini yapp dıyeİnşallah canım perşembe yaptırcamya randevu vermeseler bile gider beklerim Asistanı birsen tanıyo yapar bir güzellik bana. Ama şimdiden alıp hüsran olmak istemiyorum. Ama sen bana saati söyle ben o saatlerde gelerim seninlede görüşürüz güzel olur valla bende isterim canım ama heveslenmeyelim bekleyelim bakalım perşembeyi. Bu arada kamilelik nasıl gidiyo varmı değişiklikler anlatsana biraz.
Evet nıye sustu herkes