ben martta evlendim kedişler bende hızlı doğurgan çıktı yaw 4er 4er doğurdular hep:roflol: 2007den beri sülaleri oldu hepsinin
melisam sorma yaa benim köydeki görümceminde bi ineği var her sene doğuruyo diyomki inek kadar olamadım ölüyolar gülmekten..
DERİNİM dur daha yaşlanmadık daha çıtırız valla
benim okadar çok arkadaşım hamileki 9 arkadaşım sanki sözleşmiş gibi artık bunalım yapıyorum ve herkes beni hamile sanıyor azıcık göbük varda..kaydirigubbakcemile2
canım ben onuda diyemiyorum,yaş olmuş 32,direk olmuyo diyorum malesef.Allah ın takdiri tabiki ama üzülüyoruz genede,inş.rabbim o geniş hazinesinden hayırlı olaraktan verir hepimize bebişler,çifter çifter inş.
benim saf annişte öyle herkesler biliyor gari çocuk yapmaya çalıştığımızııı söyleme diyom söylüyo saftirik annem benim herkesi kendi gibi sanıyor sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ahhhahhhh ben evlenelide 2005ten bu yana kediler aşiret kurdu kuzuuu yaaahüüüüüüüüüüüülaelaelaelaelae
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ahhhahhhh ben evlenelide 2005ten bu yana kediler aşiret kurdu kuzuuu yaaahüüüüüüüüüüüülaelaelaelaelae
ben evleneli iki buçuk sene oldu ve benden bir sene sonra evlenen kişi,ikinciyi doğurmak üzere.bu da bizim sabır sınavımız heralde.
ayyyyy kızzz bu annelerimizzz acık uyanık olsayaaaaaaa valla bazen sırf bu konu yüzünden birbirimize giriyozzzzzkaydirigubbakcemile3
valla yaa bende öyle biri gördümü direk karnıma bakıyoya çıldırıyorum..
aslında şu dizilerde kullandıkları şeyden alsak olamı acep??
hosgeldınnnn canım....
aleynam hoşgeldin datlum...
:roflol::roflol: ben bundan sonra hayvanlar ne yiyorsa onlardan yicem öyle kür yapcam hepsi doğurgan maşaallahhhkaydirigubbakcemile3
hoşgeldinnnnn:1hug:
Şeniz
evet canım ya hiç ayrılma bizden..bizi bizden başkası anlamıyor çünkü...inşallah da çok ugurlu gelir sana.
sırnaşık şey canım benim..yaşlandık artık demi dermişimm:)))
hoşgeldin canımopuyorumnanaktan
sırnaşık şey artık bakma kızz insan sinir oluyo..fırlat çöpe gitsin...ben artık en fazla 10 dk bekleyip atıyorum...
hosgeldın canım benım....
kızlar ben çıkıyorum
size iyi sohbetler
hepinizi öpüyorum
herkese hayırlı geceler opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?