ayy aynen emoş yaaa..millet karnıma bakıyo tanıdıklar gıcık oluyorum..napıyosun diyo gözü karnımda..yok mu bişeyyyy...bigün koyacam yastıgı çıkarıvercem sonra al sana var dicem :))))
ya dizilere ne dersiniz bir geceden hamile kalanlar eşime diyorum 1 bölümlük br diziye konuk olalım belki bizi bulu o şanş 1 kerede bitiririz işi çıldırmak üzereyim bütün dizilerde var 1 hamile :jeyyar:
aynen ebrarcım valla kıs o dızılerdekı dedıgın sey ne yafff....bilmiyorumkismile
hoşbulduk canlarım bu arada ben adet oldummmm....
bende telefonda kızıyorum valla delü ediyor beni herkes öğrendi gari gidince rahat nefes alamıcam tatile gidemiyom türkiyeye ay milletin derdi bizim yatak odamız olmuş terslicem bundan sonraklava:
birde bazı kdınlar vardır bu ayda hamile kaldım aldırcam gene yaa diyenler var ya sinir oluyorum milletin yanlışlıkla tek korunmasız ilişkiyle oluyor eşime diyorum korunuyormuş gibi yapalım diye ayyaklinialirimsmilesempatiksalakcinni
ya eskiden yastık kullanırlarmış şimdi özel silikonlu bişey kullanıyolarmış hatta büyüğü küçüğü filan varmış banada biri demişti..
melisam kız bugün seni çok merak ettim onca işimin arasında gelip baktım gelmemiştin
negatif cıkmış galiba hayırlısı tatlım inşallah bu ay pozitifi görürsün canım
ahhhhh sormaa kızz benim eltiii yanlışlıkla diyee 1,5 senede iki kere aldırdı bide benim bebek istediğimi bildiğpi halde gelip benden para istedi aldırmak içinnn gıcııııkkkkkk şeyyyy nefret ediyommm o günden sonraaalülülülülülü
hoşbulduk canlarım bu arada ben adet oldummmm....
ayy aynen emoş yaaa..millet karnıma bakıyo tanıdıklar gıcık oluyorum..napıyosun diyo gözü karnımda..yok mu bişeyyyy...bigün koyacam yastıgı çıkarıvercem sonra al sana var dicem :))))
ahhhhh sormaa kızz benim eltiii yanlışlıkla diyee 1,5 senede iki kere aldırdı bide benim bebek istediğimi bildiğpi halde gelip benden para istedi aldırmak içinnn gıcııııkkkkkk şeyyyy nefret ediyommm o günden sonraaalülülülülülü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?