Allah'ım, bizi önce birbirimize karşı sonra dosta düşmana karşı mahcup etme... Birlikte çıktığımız yolda ömür boyu birlikte yürümeyi nasip et. Amin... (Okuyan da amin derse çok mutlu olurum....)
Ya Rabbi Allahım cumartesi bebegimin güzel haberlerini duymak nasip olsun insallah hersey yolundadır amin sen onu koru Allahım Sana Emanet Vekilim Sensin Allahım
ALLAH ım
kötü kalpli,içi kin bürümüş,kem gözlü ve benim için hayırlı olmayan insanlar bana zarar vermeye çalışsa da güçlü durabilmemi sağla büyük rabbim...hiç üzülmeyeyim...çocuklarımı koru...onları bana bağışla rabbim...
Guc,kuvvet,sabir istiyorum..artik kalmadi takatim...dogru zamani dogru insani beklemekten sistim...nerde bu ruh esim benim??bu kadar mi cikmaz yollardaki karsilasamiyoruz?nerdeyse gelsin artik..vaktidir...ahtim,vahtim,evlenme vahtim...allahim hazirim..kun fe yekun...sen ol de olur!!!!gozlerinin ici gulen esmer bi es olsun baskada biseyde gozum yokkk
Rabbim bu cuma gününün hayrına hayırlı ahlaklı beni çok seven benimde çok seveceğim bir eş ve hayırlı bir iş nasip nasip etsin inşallah.Hepimizin gönlüneki duaları kabul etsin..Amin
Kismetimle tanisma vaktidir vakit..artik hazirim zaman bu zaman evlilik benim icin..esmer,konuskan,neseli,hayata ayni yonden baktigim insanlA tanismak icin en uygun zaman...allahim ben hazirim yeterki sen ol de....
Yasitlarimin cocuklari okula basladi benden kucukler bile anne oldu be allahim...nolur duy dualrimida bende hayirlisiyla evlenip anne oliyim..soyle kapkara bi oglum olmasi icin canimi vermeye hazirim..nolur yasim gecmeden,annelik duygusunu banada yasat allahim...
Allah im dusmanlarmn oyunlarndan koru beni..ben onlara hic zarar vermek is temezken onlar surrkli karsima cikiyo r.cehennem atesini unutmamalarini sagla rabbim..
Hata yapmak istemiyorum artik.nolur allahim..su 1sene icinde pismanliklarim o kadar fazlaki...yeter kotami doldurmus oliyim nolur...hayata gururla,pes etmeden,yaptiklarima pisman olmadan devam ettir bana..