• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

kızlar bugün hıdırellez dieklerimiz dileyelim..
allahım senden hayırlı bir iş,sağlık,huzur, mutluluk,(hayırlıysa onu bana yaz yarrabim),hayırlı bi eş,ailem için sağlık ve huzur...kardeşim için sağ salim teskeresini almayı nasip eyle yarrabim...

Allah'ım herşeyin hayırlısını nasip et Yarabbim.
SAğlık,sıhhat,mutluluk,huzur nasip et.
Ailem için maddi,manevi rahata kavuşmamızı nasip eyle .
Amin.:Saruboceq:

Saglik, huzur, mutluluk basta olmak uzere, istedigim universite ve bolume bu sene hayirlisiyla girmeyi nasip eyle bana Allah'im.

Allahım sana şükürler olsun ki bikaç hafta önceki gibi değil, ne kadar müsait olmasa dahi cevap veriyo telefonlarıma... Az önce müsait değilim 1-2 saate evde olurum dedi.

Allahım yalvarıyorum sana, ilk zamanlardaki gibi çok keyifli geçsin konuşmamız. Sıkıntılarını hafifletebileyim...

Her şey yoluna girsin, hayallerim gerçek olsun :Saruboceq:

ilk önce en büyük dileklerimden genel olanlara doğru gidiyim..
inşallah öss yi kazanırım ( gerçi daa 2 sene var) eyvahedigeldismile
inşallah üniversiteyi istanbulda okurum kaydirigubbakcemile4
inşallah psikolog olurum :kahve:
ve inşallah onunla tanışırm opuyorumnanaktan
veee aileme,sevdiklerime ve bana mutlu,huzurlu,hayırlı bir ömür nasip eyle noluuur allah ıımm :Saruboceq:

Allahım nolurrr artık aşktan yana yüzüm gülsün.:Saruboceq:
Yalvarıyorum.. Çok uzadı bu iş. Üzüldüm yeterince.mafoldumben

Ve şu finalleri hayırlısıyla atlatayım. Sunumumu güzelce yapayım, ödevi de aynı şekilde.
İnşallah olacak hepsi.:Saruboceq:

Yarın güzel olsun. Çok güzel olsun bile demiyorum. Güzel olsun yeter.
Güzel hatırlayayım. Özel olsun.:Saruboceq:

Şuandaki Tek Dileğim
bi an önce nişan günümün gelmesi ama en ağır şekilde doyana kadar geç bitmesi
Sanırım bu kez çok şey istedim :uhm:

hayırlı sağlıklı mutlu uzun bi ömür diliyorum Allahımdan.

sonrada önümdeki 3 sınavı kazanıp hayallerime bi adım daha atmak istiyorummm:Saruboceq:

tek dileğim şu anda benim yanımda olması onun gücüne sevgisine çok ihtiyacım var mafoldumben

:Saruboceq:hayırlısı ile Ankaraya yerleşmek istiyorum... oğlumu Ankarada büyütmek istiyorumboshayallersmile

Allah' ım tek ve en büyük dileğim o biliyorsun. Bitsin artık bu hasret nolursun :Saruboceq:

Back
X