• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dilek Kutusu.....:))

Benim dileğim hayırlısı ile şu vajinismus illetinden kurtulup, hamile kalmak istiyorum.Arkadaşlar lütfen bana dua edin.

dilerim rabbimden hersey dedigin gibi olur...ve umarim beni hayal kirikligina ugratmazsin...

Kendim ve cekirdek ailem icin cook guzel seyler istiyorum, gerceklesmesi icin sabah aksam dua ediyorum...:Saruboceq::Saruboceq:

Huzurumun daim olmasını ve birtanemle yuvamızı kurabilmek için almak istediğimiz evi hayırlısıyla bir an önce alabilmeyi diliyorum, hayat çok ama çok zor
kimin kavuşmasının önünde engel ve zorluk varsa maddi ve manevi bunların hayırlısıyla çözümlenmesini diliyorum...

Ömrümün sonuna kadar kimseye mUhtaç olmak istemiyorum..Ne olursa olsun YALNIZ da olsam yıkılmamayı diliyorum..

Allahım önce seğlık diliyorum huzur mutluluk biraz aşk birazcık para:jeyyar:...tabi bunları hepimiz için diliyorum

sadece artık aşkımla beraber olmak istiyorum...çok özledim çççooooookkkk.Allah ım hayırlısıyla dönsün artık dayanamıyorummafoldumbenmafoldumben

Allah'im dualarimi kabul eyle Ya Rabbim,
okunan dualari bos cevirme Allah'im.

Allahım kalbımden gecenleri bılıyorsun ne olur hayırlısı ile kabul et dileklerimi eger hayırsız ıse canımı , canımızı acıtmadan hıc acı duymadan gerı tut benden bızden:(
keşkelerimizi sil iyikilerle doldur .her şey istediğimiz gibi olsun Allahım görüyosun biliyosun beni -bizi Allahım

ış arıyorum ama bulamıyorum..Hayırlısı ile en kısa zaman da iş bulmayı diliyorum..

Back
X