Dilek Kutusu.....:))

Rabbim saglik ver huzur ver kalplerimize iman sevgisini ver ailemle huzurumu koru rabbim
Hayirlisiyla kizima kardes nasip eyle rabbim allahim sonsuz sukurler olsun sana allahim esimin su sikintilarini
Gider rabbim aminnnnnnn

herşey nasıl bir anda alaşağı olduysa ayn şekilde şimşek hızıyla yoluna girsin lütfen Allahım.. sağlık iş okul aşk herşey herşey herşeyy.
eskisinden de iyi olsun. yüzüm gönlüm gülsün yine.. ruhum gönlüm ve bedenim kuvvetlensin sağlığına kavuşsun.

Allah hepimizin kalbine göre versin inşallah.
sinsileri bizden uzak etsin, iyi insanlarla karşılaştırsın.

ALLAH'ımdan dileğim sevdigim Hakan'ı hakkımda hayırsızsada hayırlı hale getirip bana versin inşallah mutlu huzurlu aşk dolu saygılı bir ilişkimiz olsun inşallah ölene dek beraber kılsın hakan la beni ALLAH'ım inşallah

Allahım sen bu millete öncelikle akıl fikir sonrasında sağlık ver. Türkiye'nin gidişatı iyi görünmese de sonumuzu hayır et. Kalbinden kötülük geçmeyen insanların dualarını kabul et. Hepimize sağlık huzur ver..:72:

herşey hayırlısıyla güzel en iyi şekilde olur inşallah..
okul notlarım da dahil..:6:

öncelikle, bugünüme şükürler olsun.. yarın iyi haberlerle döneyim eve. amin.

Bütünlemeye kalmadan finallerden iyi notlarla geçmek istiyorum inşallah.Amin.

O kadar çok dileğim var ki hangi birini yazayim. Hepsinin kabulune de muhtacim.
İnşallah su dersleri finalde yüksek notlarla geçerim.
Maks.1 büt. Hakkim var..
sinavlar bitsin ve de aklımdaki şeyi yapıp olumlu ve hayırlı bi cevap alayım.
Tayin olayi hallolsun istediğim şekilde. Benden mutlusu olmaz bunlardan en az 2si olsa.
Ol de Allah ım nolur olsun hem de tez ve hayırlı şekilde. :30::30::25:
Bu 3 dileğim hayırlı değilse dahi hayra çevir.aminn

Son düzenleme:
Allah'ım sen "OL" dersen herşey olur,sözlümle bizi birbirimize hayırlı eyle,eğer ki aramızda hayırlı olmamıza engel bi durum varsa ne olrsun hayra çevir Allah'ım.. Hayırlısıyla,içimize sinerek en kısa zamanda kolaylıkla evlenmeyi nasip eyle..:16:
Allah'ım okuduğum bölümü hiç sevmiyorum :50: Ne olur değiştirmeme yardım et.. İstediğim bölümü kazanmamı ve bana hayırlı olmasını nasip et AMİNNN

Back
X