Dilek Kutusu.....:))

biricik aşkımın askerliği kısa dönem çıksın hemen gitsin gelsin ve artık eveleneliiiiiiiimmmmmm:69::84::84:

2014 yılında özlemle beklediğim bebeğimin:emir_bebek::emir_bebek: gelmesini istiyorum:5:
Allahım sen beni ve tüm isteyenleri daha fazla bekletme artık:14:

Allahim nolur Yarınki sınav süper geçsin ve finallere odaklanmaya baslayayim.
güvendim sana 2014 güzel olacak:64::64::66:

2014 yılında özlemle beklediğim bebeğimin:emir_bebek::emir_bebek: gelmesini istiyorum:5:
Allahım sen beni ve tüm isteyenleri daha fazla bekletme artık:14:

bende dilek yazmak icin girmistim ama bu yaziyi ve alttaki resmi gorunce birden hem duygulandim :43:hemde icimden allahim onun dileklerini kabul et dedim ve dilegimi unuttum:ssz:

öncelikle bugünüm için şükürler olsun..

benim dileğim; öyle pişman olsun, öyle bir hasretle yansın ki öyle delice bir özlemle tutuşsun ki ciğerleri sızım sızım sızlasın. anılar onu rahat bırakmasın. baktığı her yüzde beni görsün. her yerde kokumu duysun. yüzümü bir kere görebilmek için dayanılmaz bir istek duysun. vee.. hayatını geçirmek istediği tek kadının ben olduğumu anlasın.. anlasın..

imkansız dileklerim.. ve anlamsız.. ama elimde değil.

Finallerden yüksek not almam lazim ki ortalamam yukselsin.
İnş olur. Hadi bakalım:31:
Bi kaç günlük bi şehirdisi gezisine ihtiyacım var. Huzurun bol olduğu bi yer olsun, nere olduğu önemli değil:31:

Olacaksa olsun. Olmayacaksa vazgeçmek istiyorum.
Bi daha da bu duruma düşmek istemiyorum..hayirlisi ya Rab. !:25:

yüzüğünü de alıp gelsin. seni seviyorum sensiz yaşayamıyorum sen benimsin desin.

yazarken bile inanmadım.:53:

öncelikle hepimizin dilekleri gerçekleşsin :16:
benim dileğim artık yeni yıl mı ne vesile olacaksa sağlık,para,aşk,evlilik,mutluluk,çoluk,çocuk,torun,torba..
:32:

önce sağlık..
sonra huzurlu, hayırlı bir iş ve iş ortamı..
iyi, ömürlük, gerçek bir dost..
en son da bir ömür yanımda olacak, son olacak, hayırlı bir aşk. ve Allah'ım, geri kalan ömrümde sadece son olacak kişiye sevgi besleyim, ayrılacağım bir başkası olmasın arada...

hayırlısıyla bir an once mezun olup paramı kazanmam lazım.
yas kac oldu hala okuyorum okumaya devam edıyorum.
nolur Allahım bana tum isi olmayanlara yardım et.

Back
X