Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Allah'ım.. geçmişimi sadece gelecekte sıkıntı olabilme durumu varsa, yanlış anlaşılan ve gündeme geldiğinde düzeltilebilecek şeyler varsa karşıma çıkar. yoksa hiç çıkarma...
Allahim nolur dualarimi kabul et. Debelendikce batmaktan yoruldum.
soylediklerimin anlaşılması icin bana guc ver, karsimdakinin beni tam ve doğru anlamasini sağla.
Su sinavlar asabimi bozdu nolur bişiler düzelsin notlar aciklanirken bi mucize olsun. Amin
Ölüm uykusundan uyandırıp huzuruna kabul eden Rabbime hamd olsun.
" Essalatü hayrün minen nevm. . ."
Bizi karanlıktan aydınlığa ulaştıran Allahım kalbimizden geçenleri hakkımızda hayırlı eyle..Her şey çok güzel olsun artık
7-8 ay geçsin çık cezaevinden .. 9 ay ya da 10 ay geçsinn evlenelimm .. En çok istediğim de şuan 6 dakka sonra 16 gün bitsin ve yüzünü bir kez olsun 2 aydan sonra görebileyim ...
Allah'ım.. insanları anlamak ve tanımak konusunda sana muhtacım, pek becerebildiğimi sanmıyorum. sinsilerden, çıkarcılardan, kötü niyetlilerden uzak tut Yarabbim.. tanımama yardım et...
Onun aklina da kalbine de beni koy Rabbim. Bana nasil koyduysan onu, ona da ben fikrini koy.
nolur kalbine yumuşaklık ver, kirdirma beni kimseye, uzulmeyeyim artik.
sen ol dersen olur ki, nolur ol de HAYIRLISIYLA
Allahım senin rızana uygun ve razı olduğun bir ömür nasip et..Hayırlı bir eş ve hayırı evlatlar nasip et....Hakkımda hayırlı olana gönlümü razı eyle...Tüm kardeşlerimin haklarında hayırlı olan dualarını kabul eyle...Amin..
Allah ım yüce rabbim sen teksin,istediğin an olmayacak hiçbirşey yoktur,bir OL demene bakar.Yalvarırorum Rabbim OL de oğlum en iyi yerlere gelsin ve hayırlı eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat,oğluşumuza da kardeş nasip et Allahım bize sağlık ver..