Dilek Kutusu.....:))

En kisa zamanda umarim nişanlima kavuşurum. 9 aydir görmüyorummmmmmmmmm.amin

Allah hakkımızda herşeyin hayırlısını nasip etsin bizi hayırlı insanlarla karşılaştırsın komşu akraba dost etsin inşallah

ben ilk önce ülkemiz için dilemek istiyorum.ALLAHIM hiçbir ilimizi susuz bırakmasın,savaşlardan korusun bizleri,sizlerde dahil hepimizin sevdiklerini kazalardan,belalardan,kötü insanlardan ve hastalıklardan muhafaza eylesin rabbim...tek dileyecegim hayatımla ilgi saglık.o olmazsa zaten hiçbirşeyi başaramayız.ALLAH bu saglıklı halimizi korusun,bide eşim beni şimdi sevdigi gibi ömür boyu sevsin...Şeniz

Ailemle tüm insanlara, sağlık, huzur, neşe ve bolluk...
Şehit annelerine sabırlar, kınalı kuzularımıza sağ sağlim yuvalarına dönmelerini...
diliyorum.

Allah tan gelen bütün güzelliklerin yuvamda ve sevdiklerimle olmasını istiyorum.

babamın sağlığına kavuşmasını canım sevgilimle hayırlısıyla evlemeyi ve mutlu sağlıklı bir yuva kurmak istiyorum.

Allah tan gelen bütün güzelliklerin yuvamda ve sevdiklerimle olmasını diliyorum bide 3 aytır görmedıgım ablamla bıran önce kavuşmak istiyorum onu cok özledim

dilerim ki Allahtan eden herkez bir gun bulsun :kahve:

ozelliklede o ikisi

ve onlar bir gun bulursa seve seve paylasicam sizlerle soz

Son düzenleyen: Moderatör:
dilerim ki, Allah kimseye bugününü aratmasın..
Beni dee hayırlısıyla sevdiğime kavuştursun:utangac:herkese sağlıklı ve ağız tadı, huzur dolu yuvalar nasip etsin:Saruboceq:

şu borçlar bitsin ev huzur bulsun para sorunu olmasınnn.....
kardeşim üniversiteyi kazansn.......
zayıflayım......
dualarımın hepsi kabul olsun bütün KK cıların daa
AMİNNNNNNN

üniversiteyi kazanmak istiyorum ayrıca aşık olduğum kişiyi çok seviyorum ama imkansız ama umarım oluır bir gün

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu sıkıntılı günlerimde sabır diliyorum ve herşeyin herkes için özelliklede istanbula atanan kardeşim için herşeyin hayırlısını diliyorum (çook özlüycem canımm benim)

bende annemleri babamları çok özledim .burnumda tütüyorlar.tam üç aydır görmüyorum.
inşallah bayramda bir süpriz yaparlarda istanbula gelirler.yoksa bayram çok hüzünlü geçecek benim için

Back
X