Dilek Kutusu.....:))

dılerım allahtan benım gıbı hayırlı bır evlet ısteyen herkesın dılegı bu mubarek gecede kabul olur ınsallah

evimin işlerini ve ütüleri şuan yapacak başka birinin olmasını diliyorum kaydirigubbakcemile3

Yazlık zemuszemus :Saruboceq:

Bebeğimin sağlıkla dünyaya gelmesini uzun sağlıkla ömürler oğluşumada, kızımada ,eşimede, kendimede,tüm sevdiklerime:Saruboceq:

Anneannemin iyileşmesini :Saruboceq:

Ailece huzurumuzun bir ömür devam etmesini :Saruboceq:

Birde mümkünse

Allahım herkeze akıl fikir veriyorsun nolursun doğru kullanmalarını nasip et!!! :lepi:

Vicdan gönüllerine insaf eklede azıcık herkezin işleri düzelsin..

Zira bencillik her konuda heryerde hat safhada..Saygı görülemeyecek kadar azalıyor..kaydirigubbakcemile

en önce sağlık Allahım sen önce Babacığıma sonra sevdiceğime sonra tüm hastalara şifa ver:Saruboceq:

ve sana binlerce kez şükürler olsun ki ne zaman ellerimi açıpta dua ettiysem boş çevirmedin

yüce rabbimden tüm güzellikleri hak eden insanlar için mutluluk,bol kazanç,sağlık,sevdikleriyle uzun bir ömür dilerim.bide içimde meleğim olsun,eşim ikna olsun ki meleğimde gelsin....

sewgilim beni arasın ayılıgını kabul etsin pismanım desin özür dilesin we bunları yaparken icten olsun we bidaha tekrarlanmasın aynı sorunlar , ayrıca bsey olugunda o alttan alan olsun istiyorum

şu an tüm kalbimle Rabbimden bana tez zamanda hayırlı, hayallerimden bile güzel bir evlilik nasip etmesini diliyorum... inşallah dileğim gerçek olur. :sinifsinif: :Saruboceq:

Allah'ım yüreğimin temizliğini sen biliyorsun.o insanlara sen merhamet nasip eyle.annem ve babamın hayatı huzurlu geçsin.nasipse hayırlısıyla sağlıklı bir evladım olsun.bu iki dilek benim için çook önemli.:((

allahım ne olur şu göbeğimdeki yağları eritmek için bir ilaç icat edilsin.ilacı içeyim göbeğimdeki tüm yağlar helada aksın gitsin :Saruboceq:

aşkımın hayırlı ve istediğimiz gibi bi işe sahip olmasını istiyorum,
zira kavuşmamız için şart mafoldumben

Back
X