Dilek ve Melek kartları

perigunlugu

..
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2012
6.379
10.803
298
Merhabalaarr,

Yeni yeni dilek melek kartlarıyla bakmaya çalışıyorum. İsteyen olursa buradan bana ulaşabilir ve sizin için bir kart seçebilirim

o zaman ilk talibi ben olayım
Merhaba canım

Senin için bir kart seçtim ve kartın sana şöyle söylüyor.

Aldatılmak istemiyorsan aldatmayacaksın.. (sadece aşk anlamında değil elbette )
Sevgi sadakati, cesaret itimadı, ihanet intikamı getirir.

bende istiyorum lütfen 2 dileğim için

töbe töbeee o da ne kartlar karıştı galiba
neyse.. sağol canım,teşekkürler..

biri duygusal hayat biri de iş için canım

biri duygusal hayat biri de iş için canım
Tabii seçiyorum hemen
Duygusal hayatın için seçtiğim kart sana şöyle söylüyor.

Aynadaki kendini çok sev :119:
Gözbebeklerin parlayana kadar kendini çok sevdiğini aynaya bakarak tekrarla ve gerçek mucizenin sen olduğunu fark et. Yani ilişkilerde duygusal durumlarda herşey sende gizli

İş hayatın için seçtiğim kart ise şöyle söylüyor.
Rüyalarına güven. Onları izle ve yaşamını kolaylaştır. Bugün yatarken niyetinizi düşünün. Rüyalar habercisidir. İhtiyacınızı size gösterir, uyarır. Rüyalarınızı olumlu yorumlayın.

teşekkür ederim canım rüyalar dikkate alacağım bunu

heheh evet canım bende kartı seçince baya şaşırdım :) İstersen istediğin konuyu söyle ona göre daha net sonuçlar alabilelim

o zaman hamileliğimle ilgili olsun.. Allah kısmet ederse doğacak çocuğumla ilgili

o zaman hamileliğimle ilgili olsun.. Allah kısmet ederse doğacak çocuğumla ilgili
Doğumun için iki kart seçtim daha sağlıklı sonuçlar versin diye
Elindekilerin değerini bilerek şükret ve hep olumlu düşün.
Gerçek sağlık; iç huzurda, tevekküllü olmada, olumlu düşünmede ve sevgide saklıdır. Her deneyimin içinde mutlaka bir armağan gizlidir. Durum her ne olursa olsun, ne kadar kötüde görünse unutma ki her şerde bir hayır vardır

bugün kötü enerji var galiba bende Allah'ım korusun.. Neyse yeter bugün bu kadarlık.. Uğraştırdım senide sağol tekrar canım

Merhabalaarr,

Yeni yeni dilek melek kartlarıyla bakmaya çalışıyorum. İsteyen olursa buradan bana ulaşabilir ve sizin için bir kart seçebilirim

benim içinde bi kart seçer misin canım aklımdan geçen sevgilimle geleceğim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…