- Konu Sahibi perigunlugu
-
Merhabalaarr,
Yeni yeni dilek melek kartlarıyla bakmaya çalışıyorum. İsteyen olursa buradan bana ulaşabilir ve sizin için bir kart seçebilirim
Merhabalaarr,
Yeni yeni dilek melek kartlarıyla bakmaya çalışıyorum. İsteyen olursa buradan bana ulaşabilir ve sizin için bir kart seçebilirim
Selam adim fatma yas30 burcum terazi sevgilimle evlenecekmiyimMerhabalaarr,
Yeni yeni dilek melek kartlarıyla bakmçalışıyorum. İsteyen olursa buradan bana ulaşabilir ve sizin için bir kart seçebilirim
Bir Kart alabilirmiyimMerhabalaarr,
Bugüne dek bir çok kişiye rehberlik ettin ve tavsiyelerde bulundun, insanlara karşı doğru kelimeleri bularak rahatlama verebilecek bir yeteneğe sahipsin. Ancak bu bilgi ve becerilerini daha çok insana ulaştırmalısın. Sen insanlara yardım ettikçe aslında bir yandan kendine fayda sağlıyorsun, kendini de rahatlatıyorsun. Yolda, işte, sokakta, mağazada görebileceğin herkese mutlak suretle o anda yardım etmeye yönlendirilebilirsin. Bu konuda gerçekten yeterli olduğuna inan ve kendine güvenBir Kart alabilirmiyim
BenmiBugüne dek bir çok kişiye rehberlik ettin ve tavsiyelerde bulundun, insanlara karşı doğru kelimeleri bularak rahatlama verebilecek bir yeteneğe sahipsin. Ancak bu bilgi ve becerilerini daha çok insana ulaştırmalısın. Sen insanlara yardım ettikçe aslında bir yandan kendine fayda sağlıyorsun, kendini de rahatlatıyorsun. Yolda, işte, sokakta, mağazada görebileceğin herkese mutlak suretle o anda yardım etmeye yönlendirilebilirsin. Bu konuda gerçekten yeterli olduğuna inan ve kendine güven
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?