Dilek ve Melek kartları

Merhabalaarr,

Yeni yeni dilek melek kartlarıyla bakmaya çalışıyorum. İsteyen olursa buradan bana ulaşabilir ve sizin için bir kart seçebilirim

banada bi bakıver canım lütfen... bir bebişim olacakmı..2) eşimin işi olup taşıncazmı ?

banada bakarmısın canım derya 26 yaş, maddi manevi sıkıntılar biticek mi?

bana da soyle genel bi kart çekebilir misin? özellikle ne sorayım bilemedim de :) simdiden tesekkürler :)

cok rrica etsem bana da bakabilir misin acaba ? 24 yasindayim aklimdaki kisiyle ilgili bir kart cekmeni diliyorum :)

Bir Kart alabilirmiyim
Bugüne dek bir çok kişiye rehberlik ettin ve tavsiyelerde bulundun, insanlara karşı doğru kelimeleri bularak rahatlama verebilecek bir yeteneğe sahipsin. Ancak bu bilgi ve becerilerini daha çok insana ulaştırmalısın. Sen insanlara yardım ettikçe aslında bir yandan kendine fayda sağlıyorsun, kendini de rahatlatıyorsun. Yolda, işte, sokakta, mağazada görebileceğin herkese mutlak suretle o anda yardım etmeye yönlendirilebilirsin. Bu konuda gerçekten yeterli olduğuna inan ve kendine güven

Benmi
Ben aciz bir kulum be annem
Iftardan sonrasi tatli gibi oldun
Tesekkür ederim
Bir gun bende falina bakayim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…