- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #1.981
anladım olabilir ama liste kalabalık olursa nasıl eş olunulur iletişim derken sıkıntılar çıkabilir. bakalım meşgul çalışan hanımlara göre listemiz devam eder,müsait olanlar için de yasin yapabiliriz artık çünkü yasin okumasına başlamayı çok istiyorum..çalışanlar için önceden okunması demek 2 yasin demek... yani 7 gün süren biri regl öncesinde 7 gün çift okumalı...
ayetl kürsi yapılabilir ama yasin zor olacaktır çalışanlar için
eşleşmeden kastım adet günleri farklı iki kişi eş olur adet zamanlarında birbirinin yerine okuyabilir...
zaten yapamayacağız gibi duruyor bu liste ile ayetel kürsi okumasını aynen devam edilir ,müsait hanımlarla 41 yasine başlanılır diye düşünüyorum. gönüllü hanımlarla.arkadaşlar yasin ayetelkürsi okumayı anlayamadım ben siz başlayın ben yapabilirsem size katılırım ayetelkürsiyi ezberden okurum fakat yasini okuyamıyorum arapçasını
anladım olabilir ama liste kalabalık olursa nasıl eş olunulur iletişim derken sıkıntılar çıkabilir. bakalım meşgul çalışan hanımlara göre listemiz devam eder,müsait olanlar için de yasin yapabiliriz artık çünkü yasin okumasına başlamayı çok istiyorum..
bakalım cumartesiye kadar düşünelim hep beraber,diğer hanımları da dinleriz ,olmadı iki listemiz çıkar whitepearl hanım,ayetel kürsi ve yasin diye ,büyük ihtimalle öyle görünüyor. dualarımıza öyle devam ederizsen gönlündekini yap arkadaşım bizlerde durumumuza göre katılırız katılamasakka yasin turundan sonraki listene katılırız...
hatam yok ise bugün okumamışsınız hanımlar listemiz 12de kapanacaktır. hatam var ise hemen düzelteyim ,sevgiler
2) senanas
4) sweet-73
5) damla_22
13) berirem
14) emel_efe
15) pembe4044
16) deryafikret
20) kardelen063
25) AdenNur
27) PaytiPo
40) ysbam
sanırım iki liste oluşturacağım böylelikle. 313 ayetel kürsi ile devam ederiz hep beraber katılanlar ile. diğeri 41 ya da 21 yasin okumaları olur. ikisini de çok istiyorum hayırlısı ile. ikinci duanızda güzel ama önceliği ayetel kürsiye veririz inşallahHergun bir yasin mi okunacak? Oyle olursa okuyamam ben.
ayetel kursiyi okurum ama. Cok da memnun olurum.
Rabbi yessir.... duasi var o da cok guzel. -rabbi-yessir-vela-tuassir-rabbi-temmim-bil-hayr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?