- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #2.001
ayna hanımcım benim çok okumam birikti ben yarına ancak yetişebilirimEL KADİR OKUMALARIMIZ DEVAM EDİYOR 12 DE YENİ ARKADAŞA GEÇECEĞİZ
TAMAM CANIM AZ KALDI TUBA HANIM İÇİN BİR ÜYE DAHA OKUSA 10000 OLACAK ZATEN YARIN OKURSUNayna hanımcım benim çok okumam birikti ben yarına ancak yetişebilirim
TAMAM CANIM AZ KALDI TUBA HANIM İÇİN BİR ÜYE DAHA OKUSA 10000 OLACAK ZATEN YARIN OKURSUN
ona da okumak isterim ama anca dediğim gibi yarına yetişirim. inşallah .SIRADAKİ ÜYEYE OKURSUN CANIM
Damla hanımcım yeni listemiz için mi?125-125
Her iki arkadaşimiza 1600 şer okudum allah kabul etsin sabah tandir baglantimyok yeni geldi sorun varmiş yoksa coktan teslimati yapmiştimTAMAM CANIM AZ KALDI TUBA HANIM İÇİN BİR ÜYE DAHA OKUSA 10000 OLACAK ZATEN YARIN OKURSUN
Adennur hanim yeni listemize de gectik Bilginize. Allah kabul etsinHer iki arkadaşimiza 1600 şer okudum allah kabul etsin sabah tandir baglantimyok yeni geldi sorun varmiş yoksa coktan teslimati yapmiştim
Kitapseverim arkadaslar icinDamla hanımcım yeni listemiz için mi?
Yarin okusam olurmu uyuyacamAdennur hanim yeni listemize de gectik Bilginize. Allah kabul etsin
Tabi yarin 12ye kadar, iyi gecelerYarin okusam olurmu uyuyacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?