dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Melis

Yeni listede kac kisi var suan. Nasil karar verildi simdi. Kac tane tac kisiye okunacak. Sayi asilacak mi 313 se.
emine hanım,listemiz kabataslak en az 25-26 kişiden oluşuyor. ben sayı 313 dedim ama sabitlemeyelim diye düşünüyorum. herkes kişi başı 15+15 okuyacak diye konuşuldu en son. rahat olur böylelikle.

Reactions: eoe
Melisamelisss hanım listede ben varmıyım
senanas hanım siz bizim listenin bir başında bir sonunda vardınız malesef. isterseniz sona koyacağım sizi çünkü devamlı okuyan hak eden arkadaşları öne almak zorundayım. sizde devamlı okursanız listenin sonunda sıranız gelecektir. sevgiler

Tamam olur.yeri gelmişken söyleyeyim benim o dönem internetim yoktu baglanamadım bütün arkadaşlarım bilsin yanlış degerlendirilmek istemiyorum.duam yapılmış sayfaları hep gezdim.hakkınızı helâl edin ALLAH RAZI OLSUN hepinizden

Reactions: eoe
Yine gec kaldim ozur dilerim okuyorum ama firsat bulup yazamiyorum whitepearl ve debusinin dilekleri hayir ile kabul olsun insaallah

helal olsun gönüllü okuduk zaten. eğer siz de sonuna kadar okursanız buyrun ama sorumluluğu alamayacaksanız ,zaten duamızı aldınız. hakkım helal olsun,diğerlerini bilemeyeceğim ama bir sürü arkadaşımız size okudu. iyi geceler

Ben cok istiyorum dua zincirlerinde bulunmayi ama calistigim icin okumaya firsatim olamayabilir gunluk 30 ayetel kursi yi gecerse cok fazla olur benim icin. Beni simdilik dahil etmeyin sayiya bakalim gunluk dusecek adede bakalim ben ona gore gerekirse listenin sonuncusu olurum

15-15 okunacakmis zaten sayi belli. Siranizi kaybetmeyin. Hamilesiniz. Allah hayirlisiyka kucaginiza almayi nasip etsin.

yeni listeye ben katılamayacağım biraz daha kpss çalışmalarıma ağırlık vermem lazım ama ara ara gönüllü olarak okurum inş ALLAH herkesin gönlüne göre versin

Emeklerin icin tesekkurler. Sinavda basarilar dilerim.
ALLAH RAZI OLSUN sağol canım bu kendime verdiğim son şans 2016 kpss daha sonra hazırlanamam kendime de güvenim olmaz onun için biraz daha kemerlerimi sıkmam lazım bakalım hatimim var onu tamamlamak ve ders bayağı zaman alıyor liste zaten bayağı kalabalık da olacaktır sizlerde hakkınızı helal edin arkadaşlar herkes düzenli okudu Rabbim gönlümüzdeki dilek kapılarının kapılarını açsın herkesin gönlü ferahlasın AMİN

yeni listeye ben katılamayacağım biraz daha kpss çalışmalarıma ağırlık vermem lazım ama ara ara gönüllü olarak okurum inş ALLAH herkesin gönlüne göre versin
tşkler ayna hanımcım çok emeğiniz geçti. sizle yönettik helal edin hakkınızı. benimki de helal olsun size.

tşkler ayna hanımcım çok emeğiniz geçti. sizle yönettik helal edin hakkınızı. benimki de helal olsun size.
HELAL OLSUN GÜLÜM olur mu ben ara ara yine forumda olacağım gönüllü okumalarım olacaktır dünya da dua üzerine ahiret de dualarımız kabul olur inşaallah hayırlısıyla ALLAH DUA EDEBİLENLERDEN EYLESİN SON ANIMIZA KADAR AMİN

LÜTFEN HERKES OKUSUN;

**HANIMLAR AYIN 14'ÜNDE AYETEL KÜRSİ OKUMA LİSTEMİZ BAŞLAYACAKTIR. BİLGİNİZE. LİSTEMİZ AYNEN DEVAM EDECEKTİR, KATILMAK İSTEYEN YENİ ARKADAŞLARIMIZ SONA EKLENECEKTİR. ÇIKMAK İSTEYENLER LÜTFEN BİLDİRSİN ,SEVGİLER.

OKUMAMIZ SIRASIYLA GÜNDE 2 KİŞİYE, KİŞİ BAŞI MİNUMUM 30(15+15) AYETEL KÜRSİ OLACAKTIR. BİLGİNİZE

AYRICA LÜTFEN DİĞER KİŞİLERİN HABERLERİ OLMAYABİLİR LÜTFEN DUYURALIM YENİ KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZA. TŞKLER

amin ayna hanımcım inşallah. herşey gönlünüzce olsun umarım herşekilde hayırlarla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…