dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Kizlar yasadigimi anlatmak benim ustume dusen bi vazife...
Yinede karar sizin Rabbim hepimizi insi ve cinni seytanlarin serrinden korusun amin...
Ben adetliyken dahi okumadan duramazdim... yatarken gunduz sürekli...
Fatiha felak nas ayetel kursi
Senelerdir de karabasanla uğraştım...
Artik son zamanlarda basimda alnimda asiri derecede baskı sinirlilik hali esimin eve gelecegi zaman huzursuzluk olmaya başladı...
Ve uyur uyanik haldeyken gitgide bana musallat olan dahada ileri gitti...
Artik korkmuyor bir tam tersine ALLAH tan korkmuyormusun diye onla beynimde konuşmaya başladım...
Uyurken uyanik haldeyim ve cokuyordu agirlik felc hali gibi kipirdamadan kaliyordum... ayetel kursi yasin ya da ALLAHUEKBER okudugum zaman bikac dk sonra kurtuluyordum...
Son zamanlar agirlasti zincir sesleri vs duymaya basladim...
ALLAH rizasi icin ugrasan bir mubarek bakti bana ve ugrak olmusum megersem...
Aciklik varmis bende ve kesinlikle
Adetliyken ayet okumam yasak
Ciplak aynaya bakmam yasak
Adetliyken okunmus su icmem ve birinin benim üstüme okuyup uflemesi yasak...
Simdi size okuyun ya da okumayin diyemem...
Ama bazi sıkıntılarınız olursa ltfn yardim alin...
Ben almasaydim neredeyse gidiyormusum...
Dikkatli olmak lazim...
Kim acik bilemiyoruz...

** AYRICA İLK DUAMIZDA OKUYAN TÜM HANIMLARDAN ALLAH RAZI OLSUN. BEN ARTIK DUALARIMI EDERKEN HEP, HER KİŞİNİN ADINI DİYEMESEM BİLE HEPİMİZ İÇİN DİLEKLERİMİZİN HAYIRLARLA OLMASINI DİLİYORUM ARTIK HANIMLAR :KK36::KK36::KK36::KK36:
günaydın dün aklıma birşey geldi
isterseniz herkes şu kadar okudum bu kadar okudum yazmak yerine en az 15+15 okuyup listeyi beğense olmazmı
yani okuyan listeyi beğene tıklasa
hem sizin için kolay olur hem bizim için sayfalar akıp gitmez arada bilgi kaybı olmaz

günaydın dün aklıma birşey geldi
isterseniz herkes şu kadar okudum bu kadar okudum yazmak yerine en az 15+15 okuyup listeyi beğense olmazmı
yani okuyan listeyi beğene tıklasa
hem sizin için kolay olur hem bizim için sayfalar akıp gitmez arada bilgi kaybı olmaz
Listeyi toparladigimda onu ekleyeyim. Fazla ya da eksik okuyanlar alta yazarlar.

Hanimlar soyle yapalim. Mazeretli yani regl döneminde okumayalim o halde. Herkesin içi rahat etsin. Ama iki fikrim var. Mazeretli arkadasimiz turkcesiyle dua etsin. Oyle yapalim. Sanirim en pratik cozum yolu bu olacak. Ya da okutabilenler yakinlarina okutabilir. Gerci mesela benim cevrem yok ama yapabilenler. Ama kimsenin korkmamasi adina regl doneminde okumayalim. Ne dersiniz? Bu arada bugun diyaneti de arayalim hepimizin bilgisi olsun ama supheli durumdan dolayi onlem amacli aynı sayıda turkcesini okumak daha mantıklı bence.

50-50 okudum. Allah melisa arkadasin duasini hayirlarla kabul etsin, diğer arkadaşa da hayırlı sağlıklı ve imanli bir evlat nasip etsin inşallah.

50-50 okudum. Allah melisa arkadasin duasini hayirlarla kabul etsin, diğer arkadaşa da hayırlı sağlıklı ve imanli bir evlat nasip etsin inşallah.

Listeyi toparladigimda onu ekleyeyim. Fazla ya da eksik okuyanlar alta yazarlar.

Hanimlar soyle yapalim. Mazeretli yani regl döneminde okumayalim o halde. Herkesin içi rahat etsin. Ama iki fikrim var. Mazeretli arkadasimiz turkcesiyle dua etsin. Oyle yapalim. Sanirim en pratik cozum yolu bu olacak. Ya da okutabilenler yakinlarina okutabilir. Gerci mesela benim cevrem yok ama yapabilenler. Ama kimsenin korkmamasi adina regl doneminde okumayalim. Ne dersiniz? Bu arada bugun diyaneti de arayalim hepimizin bilgisi olsun ama supheli durumdan dolayi onlem amacli aynı sayıda turkcesini okumak daha mantıklı bence.
Adetli olan arkadaşlarımız türkçesini mi okuyacak?

Back
X