- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #3.101
200 tane okudum canım allah dileğini kabul etsinArkadaslar kendi dilegim icin 4444 salavat-i tefriciye basladim. Baskalarinin da duasi olsun hatimimde istiyorum. 5 er tane okuyabilir misiniz. Ozellikle hamilelerden rica ediyorum. Adim emine bu arada.
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
Rabbim mübarek cuma günü hürmetine sıkıntılarınızı gidersin, Ya Fettah Ya Selam bu kardeşimizin tüm işlerini kolaylaştır, gönlünü genişlet yüreğini ferah kıl...Ona yardım et ne olur Allah ım, kimin ne derdi varsa hepsini gider, Amin Aminn Aminnnn.Cumanız mübarek olsun arkadaşlar.
3aydır çok zor zamanlar geçiriyorum bugün önemli 2işim var bana dua edermisiniz
Amin binlerce kez allah razı olsun inşallah hayırlı haberle dönerim içim daralıyoRabbim mübarek cuma günü hürmetine sıkıntılarınızı gidersin, Ya Fettah Ya Selam bu kardeşimizin tüm işlerini kolaylaştır, gönlünü genişlet yüreğini ferah kıl...Ona yardım et ne olur Allah ım, kimin ne derdi varsa hepsini gider, Amin Aminn Aminnnn.
Allah bu mübarek Cuma gününde işlerini hayıra çevirir inşallah Rabbim utandırmasın canım benimCumanız mübarek olsun arkadaşlar.
Cumanız mübarek olsun arkadaşlar.
bugün ve bütün cumalar hürmetine için ferahlasın işlerin hafiflesin sıkıntın yok olsun hayırlısıyla İNŞALLAAH....Amin binlerce kez allah razı olsun inşallah hayırlı haberle dönerim içim daralıyo
Allah razı olsun geçicide olsa şimdilik olumlu cvp aldım bugünkü işimden. Yer gök duayla derler çok sağolunAllah yardımcınız olsun inşallah,işlerinizi kolaylaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?