- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #3.081
okudum ben 5tane. rabbim kabul etsinArkadaslar kendi dilegim icin 4444 salavat-i tefriciye basladim. Baskalarinin da duasi olsun hatimimde istiyorum. 5 er tane okuyabilir misiniz. Ozellikle hamilelerden rica ediyorum. Adim emine bu arada.
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
Cnm ben de yeni gördüm hemen bugün okuyabildigim kadar okur haber veririm sana inş. Hayirlarla rabbim kabul etsin dualariniArkadaslar kendi dilegim icin 4444 salavat-i tefriciye basladim. Baskalarinin da duasi olsun hatimimde istiyorum. 5 er tane okuyabilir misiniz. Ozellikle hamilelerden rica ediyorum. Adim emine bu arada.
Allâhümme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ seyyidinâ Muhammedinillezi tenhallü bihil’ükadü, ve tenfericü bihil’kürabü, ve tükdâ bihil’havâicü, ve tünâlü bihir’regâibü, ve hüsnül’havâtimi, ve yüsteskal’ğamâmü bivechihil’ kerimi, ve alâ âlihi ve sahbihî fi külli lemhatin ve nefesin biaded-i külli mâ’lûmin lek.
1) melisamelisss === 600
TEVHİD HATMİMİZ İÇİN DUA LİSTEMİZ
2) damla_22===2500(TAMAMLANDI)
3) yavruceylann
4) ppatym===8500(TAMAMLANDI)
5) mirac75===5000(TAMAMLANDI)
6) farmasi
7) mutlu-umutlu===700
8) eoe==2500( TAMAMLANDI)
9) gulfuren===2500(TAMAMLANDI)
10) senay079=== 1500
11) PaytiPo
12) intense_23
13) kitapseverim=== 1000
14) asdes===1200
15) mlkem
16) skelebeks
17) Papatya==1000
18) whitepearll==2600(TAMAMLANDI)
19) ysbam
20) @evinamin
21)whiterose00 ===500
22)filiz2012 ===2500(TAMAMLANDI)
23)gadriell
24)Lilruba
25)The Calender === 500
26) Y yesil_zeytin_ ==500
27) C cansu_tr ===== 2500 (TAMAMLANDI)
28)tuuba84 === 1400
29)Nara87
TOPLAM OKUNAN==> 37800
*** HANIMLAR SAYIYI NETLEŞTİREMİYORUM ,BİLGİNİZ OLSUN . ANCAK SAYIMIZ 2000-2500 CİVARI OLSUN ÇÜNKÜ GÖNÜLLÜ HANIMLAR FAZLA OKUYABİLİYORLAR. LÜTFEN LİSTEYİ TAKİPTE KALIN Kİ SAYIYI TAKİP EDELİM . LÜTFEN GÜNLÜK NE KADAR OKUDUĞUNUZU BELİRTİN BU ÇOK ÖNEMLİ, SAYIMIZ DOLARSA HATMİMİZ TAMAMLANACAKTIR. ÖNÜMÜZDE 8 GÜNÜMÜZ VAR BİLGİNİZE.
Arkadaslar kendi dilegim icin 4444 salavat-i tefriciye basladim. Baskalarinin da duasi olsun hatimimde istiyorum. 5 er tane okuyabilir misiniz. Ozellikle hamilelerden rica ediyorum. Adim emine bu arada.
Emine ablacım 5 adet okudum ,Allah kabul etsin inşallah.Arkadaslar kendi dilegim icin 4444 salavat-i tefriciye basladim. Baskalarinin da duasi olsun hatimimde istiyorum. 5 er tane okuyabilir misiniz. Ozellikle hamilelerden rica ediyorum. Adim emine bu arada.
Cnm 35 tane okudum rabbim inş. Tez zamanda hayirlarla duani kabul eder.Arkadaslar kendi dilegim icin 4444 salavat-i tefriciye basladim. Baskalarinin da duasi olsun hatimimde istiyorum. 5 er tane okuyabilir misiniz. Ozellikle hamilelerden rica ediyorum. Adim emine bu arada.
Arkadaslar kendi dilegim icin 4444 salavat-i tefriciye basladim. Baskalarinin da duasi olsun hatimimde istiyorum. 5 er tane okuyabilir misiniz. Ozellikle hamilelerden rica ediyorum. Adim emine bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?