- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #3.361
hanımlar dün test yaptım evde silik ikinci çizgi çıktı. yeni oluşan gebelik dediler. bu topik dahil 3 topikte düzenli dua okuyorum. Kurban olfuğum mevlam bana dua eden hetkesten razı olsun. ilk gördüğümde rabbim dua arkadaşlarımın gönlünde ne muradı varsa ver dedim durdum. Özellikle benim gibi evlat dileyenlerin kucağını boş bırakma dedim. ilk gebeliğim de böyle olmuştu ama 2 hafta sonra bitti maalesef. şimdi yine korkuyorum ama sizlerin duasında olduğumu bilmek rahatlatıyor beni. Rabbim hepinizden tek tek razı olsun. Yüce mevlam gönlünüzün muradını versin
Allah tamamına erdirsin inşallah gözünüz aydın çok sevindimhanımlar dün test yaptım evde silik ikinci çizgi çıktı. yeni oluşan gebelik dediler. bu topik dahil 3 topikte düzenli dua okuyorum. Kurban olfuğum mevlam bana dua eden hetkesten razı olsun. ilk gördüğümde rabbim dua arkadaşlarımın gönlünde ne muradı varsa ver dedim durdum. Özellikle benim gibi evlat dileyenlerin kucağını boş bırakma dedim. ilk gebeliğim de böyle olmuştu ama 2 hafta sonra bitti maalesef. şimdi yine korkuyorum ama sizlerin duasında olduğumu bilmek rahatlatıyor beni. Rabbim hepinizden tek tek razı olsun. Yüce mevlam gönlünüzün muradını versin
hanımlar dün test yaptım evde silik ikinci çizgi çıktı. yeni oluşan gebelik dediler. bu topik dahil 3 topikte düzenli dua okuyorum. Kurban olfuğum mevlam bana dua eden hetkesten razı olsun. ilk gördüğümde rabbim dua arkadaşlarımın gönlünde ne muradı varsa ver dedim durdum. Özellikle benim gibi evlat dileyenlerin kucağını boş bırakma dedim. ilk gebeliğim de böyle olmuştu ama 2 hafta sonra bitti maalesef. şimdi yine korkuyorum ama sizlerin duasında olduğumu bilmek rahatlatıyor beni. Rabbim hepinizden tek tek razı olsun. Yüce mevlam gönlünüzün muradını versin
Yüce Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder inşallah canım benim Rabbim yar ve yardımcın olsunhanımlar dün test yaptım evde silik ikinci çizgi çıktı. yeni oluşan gebelik dediler. bu topik dahil 3 topikte düzenli dua okuyorum. Kurban olfuğum mevlam bana dua eden hetkesten razı olsun. ilk gördüğümde rabbim dua arkadaşlarımın gönlünde ne muradı varsa ver dedim durdum. Özellikle benim gibi evlat dileyenlerin kucağını boş bırakma dedim. ilk gebeliğim de böyle olmuştu ama 2 hafta sonra bitti maalesef. şimdi yine korkuyorum ama sizlerin duasında olduğumu bilmek rahatlatıyor beni. Rabbim hepinizden tek tek razı olsun. Yüce mevlam gönlünüzün muradını versin
cok sevindim tuba allah saglikli sihhatli kucagina almayi nasip etsinhanımlar dün test yaptım evde silik ikinci çizgi çıktı. yeni oluşan gebelik dediler. bu topik dahil 3 topikte düzenli dua okuyorum. Kurban olfuğum mevlam bana dua eden hetkesten razı olsun. ilk gördüğümde rabbim dua arkadaşlarımın gönlünde ne muradı varsa ver dedim durdum. Özellikle benim gibi evlat dileyenlerin kucağını boş bırakma dedim. ilk gebeliğim de böyle olmuştu ama 2 hafta sonra bitti maalesef. şimdi yine korkuyorum ama sizlerin duasında olduğumu bilmek rahatlatıyor beni. Rabbim hepinizden tek tek razı olsun. Yüce mevlam gönlünüzün muradını versin
ALLAH razı olsun cnm...***http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uz-cuz-paylasarak-hatim-yapalim.824125/page-2
hanımlar bayrama kadar hatim okunacakmış ben okumayı bilseydim katılacaktım ama malesef okuyamıyorum,okumayı isteyenlere duyurayım.
***@mirac75 arkadaşımızın doğumu Allah'ın izniyle 25 mayısta sezaryen olacakmış . 6 gün var dualarımızı eksik etmeyelimmirac75 arkadaşımız ve bebişi için
okuyunca çok duygulandırsın ,rabbim tamamına erdirsin inşallah ,isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıkla tez zamandahanımlar dün test yaptım evde silik ikinci çizgi çıktı. yeni oluşan gebelik dediler. bu topik dahil 3 topikte düzenli dua okuyorum. Kurban olfuğum mevlam bana dua eden hetkesten razı olsun. ilk gördüğümde rabbim dua arkadaşlarımın gönlünde ne muradı varsa ver dedim durdum. Özellikle benim gibi evlat dileyenlerin kucağını boş bırakma dedim. ilk gebeliğim de böyle olmuştu ama 2 hafta sonra bitti maalesef. şimdi yine korkuyorum ama sizlerin duasında olduğumu bilmek rahatlatıyor beni. Rabbim hepinizden tek tek razı olsun. Yüce mevlam gönlünüzün muradını versin
allah sendende razı olsun yar ve yardımcınız olsun kuzun ve sanaALLAH razı olsun cnm...
Rabbim tum isteyenlere nasip eylesin...
1000 tane alsam az olmaz demi?
Malum hazirliklar var...
Bir daha artik 2 ay sonra katilirim insaallah aranıza....
Rabbim hepinizin dualarini kabul etsin
Selamete cikarsin...
Hakkinizi helal edin insaallah...
Benden yana gectiyse helal olsun... :)
ALLAH razı olsun cnm...
Rabbim tum isteyenlere nasip eylesin...
1000 tane alsam az olmaz demi?
Malum hazirliklar var...
Bir daha artik 2 ay sonra katilirim insaallah aranıza....
Rabbim hepinizin dualarini kabul etsin
Selamete cikarsin...
Hakkinizi helal edin insaallah...
Benden yana gectiyse helal olsun... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?