- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
haklısın canım uzatmaya gerek yok zaten aha 40 kişi oldu bir bu listenin hakkını verelim de eğer çok aksamalar olmazsa ikinci listede olur yeniden bu geceden itibaren de okumalara başlanır arkadaşlar yarın akşama kadar da ilk sıradaki melisanın duasını yaparız amacım bir günde bir kişininkini bitirelim aksaklıklar olacaktır ikinci güne kaymalar ama 3. güne de aksarsa olmaz ben nasıl sana okuyorsam sen de benim sıram gelince bana okumalısın ki hak ve güven duygusu bitmesin zaten bu karşılıksız canı gönülden duayı birbirimizi tanımadığımız için daha gönülden yaparız yoksa insanın çevresindeki tanıdıklarından ben beklemiyorum bekleyemiyorum da kimse kimseyi düşünmüyor bencil oldu insanlar
Ben de inanıyorum kuzum zamanı gelince olacak Rabbimin izniyle biz dualarımızı edelimcanım zaten bu yapacağımız tamamen gönüllü karşılıksız olacak birşey. herkes gönüllü ,güzel yanı da bu bence. Allah hepimizin dualarını kabul edecek inşallah zamanı gelince ben inanıyorum
hoşgeldiniz , liste 20.00da kapanacaktır arkadaşlar duyurulur.Bende varım allahın izniyle
tatlılarım ne zaman okuyalımmmKızlar ne zaman başlıyoruz okumaya? Zaman kaybetmeyelim artık
ilk melisaya okunacakIlk kimin için okuyacağız.
ya ılk kımın ıçın okuyacağız..o kişi ne ıstıo dıleği ne ne dıye dıyecegz kıARKADAŞLARIM ARTIK OKUMAYA BAŞLIYORUZ HERKES 125 KERE YARINA KADAR OKUMASINI RİCA EDİYORUZ . SORA İKİNCİ SIRAYA GEÇECEĞİZ İNŞALLAH. BENİM DİLEĞİM ADINA HAYIRLARLA OLMASI İÇİN DUALARINIZI İSTİYORUM . TŞK EDERİM HERKES 125 KERE OKUMALI AYETİ. ALLAH HEPİMİZİN DUASINI KABUL ETSİN.
ARKADAŞLARIM ARTIK OKUMAYA BAŞLIYORUZ HERKES 125 KERE YARINA KADAR OKUMASINI RİCA EDİYORUZ . SORA İKİNCİ SIRAYA GEÇECEĞİZ İNŞALLAH. BENİM DİLEĞİM ADINA HAYIRLARLA OLMASI İÇİN DUALARINIZI İSTİYORUM . TŞK EDERİM HERKES 125 KERE OKUMALI AYETİ. ALLAH HEPİMİZİN DUASINI KABUL ETSİN.
Canim 125 tane okudum Rabbim dularini dilegini kabul eder insallahhARKADAŞLARIM ARTIK OKUMAYA BAŞLIYORUZ HERKES 125 KERE YARINA KADAR OKUMASINI RİCA EDİYORUZ . SORA İKİNCİ SIRAYA GEÇECEĞİZ İNŞALLAH. BENİM DİLEĞİM ADINA HAYIRLARLA OLMASI İÇİN DUALARINIZI İSTİYORUM . TŞK EDERİM HERKES 125 KERE OKUMALI AYETİ. ALLAH HEPİMİZİN DUASINI KABUL ETSİN.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?