- 2 Ağustos 2014
- 2.071
- 1.820
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
canım çok bilgim yok ama ben ayetle dua edeyim diyorum öyle başladık öyle gitsin izninizle,dileğimi de Allah ile benim aramda ,hayırlarla olmasını istiyorum olunca da yazacağım inşallah ,tşklerMelisameliss
Duasini ne icin yapmak istiyorsa herkes soylesin. Isteyen tabi. Isteyen gercek ismini de soylesin. Bunlari dua listesinde herkesin nickinin yanina yazarsaniz iyi olur. Bir de herkes icin tarih de belli zaten. Bunu da nickinin yanina yazarsaniz onceden iyi olur.
bir de dua listesinin basina nasil dua edilecegini yazarsaniz herkes duaya baslamadan bunu okur. Yani: melisameliss in gonlundeki dilegin kabul olmasi icin....gibi.. tovbe istigfar da olabilir ilk once.
olur tabi sonuçta anlamını bilerek okuyorsan problem olmaz canım .Anlamını soylemesek olur mu acaba bir sonraki okuyuşlarda
Slm melisa Hnm 70 tane okudum işten eve giderken niyet olrak bişey tutmadim ama rabbim kabul etsinKızlar ,dileklerimizin kabulü için buyrun bekliyoruz , Allah dualarımızı kabul etsin. dua etmeyi seven, ihtiyacı olanlar,gönüllüler burda buluşalım inşallah.listemiz yarın yani pazartesi günü kapanacaktır . her kişi için 5000 ayet okunacaktır.
Okunuşu "Hasbinallahu ve nimel vekil ''
Anlamı ''Allah bize yeter. O, ne güzel vekildir''
1)melisa
2)senanas
3)naz
4)sweet-73
5)damla_22
6)aaynaa
7)masculin
8)ZEYNEP0682
9)berirem
10)yavruceylann
11)ppatym
12)tubatesbih
13)mirac75
14)emel_efe
15)pembe4044
16)deryafikret
17)farmasi
18)nikimmikim7
19)mutlu-umutlu
son listemiz budur dahil olmak isteyenleri bekliyoruz,listemiz pazartesi akşamı kapanacaktır,20 kişiye ulaşınca ilk turumuz tamamlanacaktır ,sevgiler. son kişi gelirse, yarın başlıyoruz duamıza bekliyoruz :)
evet yarın toplarım ben hepsini ve artanı kumbaraya koyarız inşallah canım belirtirim .Kızlar fazla okuyanlar olmuş. Onlar içinde kumbara yapalım isterseniz. Okuyamayan olursa ordan kullanırız. Hem hızımız da kesilmemiş olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?