- 19 Kasım 2014
- 501
- 597
- 158
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #3.861
muayyen günlerde olan hanımlar için hepimiz okuyabiliriz,kimse madur olmaz sanırım
toplu olarak mı 1900 değil mi?HANIMLAR YENİ LİSTEMİZİ OLUŞTURACAĞIZ. DUAMIZ BELLİ HERGÜN 1 KİŞİYE 1900 OKUYALIM DİYORUZ,MÜSAİT OKUYABİLENLERLE. LÜTFENLİSTEYE KATILMAYACAK HANIMLAR VAR İSE BELİRTSİN ,AKŞAMA LİSTEYİ AÇAYIM. BU SIRADA OKUMAK İSTEYEN HANIMLARDA OKUDUKLARINI YAZSINLAR. AKŞAMA EKLERİM.LİSTE ALIMA AÇIKTIR.
TEVBE SURESİ-129. AYET
Türkçe Okunuş: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).
Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”
evet toplu olarak müsait kim var ise 1900 okuyacağız her kişiyetoplu olarak mı 1900 değil mi?
Merhaba kusura bakmayın haber veremedim 200 adet okuyabildimBU ARADA AŞAĞIDAKİ HANIMLAR OKUMAMIŞ GÖRÜNÜYORSUNUZ,NERDESİNİZ LÜTFEN BİZİ BİLGİLENDİRİN,UMARIM İYİSİNİZDİR. AKŞAMA KADAR EĞER CEVAP GELMEZSE MALESEF ÇIKARACAĞIM,BİLGİNİZE.
Lilruba
@polyanna23
tuuba84
jun_jandi
evet bugün başlıyoruz zaten okuyanlar oldu sanırım. akşam haber alamadığımız arkadaşlara mesaj attım haber gelsin yeni listemizi oluşturacağım inşallah ama okumalar bugün başladı.canim bugun mu baslayalim. bu mubarek gunlerde ne kadar kisiye okusak o kadar iyi degil mi
canm masallah bugun sira sende 2-3 yerde denk geldim . Allahin izniyle ins bebegin seninle olsun bu ay bize hayirlisiyla guzel haberler verirsin ins. amiin . .... 150 okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?