- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #3.881
Amiin canim insallah...canm masallah bugun sira sende 2-3 yerde denk geldim . Allahin izniyle ins bebegin seninle olsun bu ay bize hayirlisiyla guzel haberler verirsin ins. amiin . .... 150 okudum
Rabbim bir ağrıda kurtarsın seni okuduğun Kuran-ı Kerim hürmetine ALLAH yardımcın olsun canımKızlar hastanedeyim dua edin nolur kolay olsun doğumumdualarımdasınız
canım doğum sancısı çeken ya da doğum yaparken içinden geçirdiğin kişini de bebeği olurmuş münevver diye de geçirebilirsen hayırlı sağlıklı evlatlar bana da inşallah sen de sağlıcakla kurtulursun sağlıcakla da hayırlısıyla da evladını alırsın kucağına inş sonra bir ara bana dersin belki geçirdim münevver seni diyeKızlar hastanedeyim dua edin nolur kolay olsun doğumumdualarımdasınız
Allah yar ve yardimciniz olsun insallah rahat hayirli kolay bir dogum gecsin.Kızlar hastanedeyim dua edin nolur kolay olsun doğumumdualarımdasınız
ah canm rabbim sag salim hayirla bebegini kucagina almayi nasip etsinKızlar hastanedeyim dua edin nolur kolay olsun doğumumdualarımdasınız
150 okudum
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
damla_22 ARKADAŞIMA HAYIRLI ,SAĞLIKLI,İMANLI EVLATLAR NASİP ET. TÜP BEBEK İŞLEMİNDE EL MUKADDİM ADINLA ,ONUN YAR VE YARDIMCISI OL . AMİN.
Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).
Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”
** damla_22
** ppatym===100
** farmasi
** mutlu-umutlu
** PaytiPo
** kitapseverim
** asdes
** mlkem
** skelebeks
** Papatya
**whiterose00
**Lilruba
** @ polyanna23
**@ cansu_tr======250
**tuuba84
**Nara87
** E evremmstf
**tsefem28
**La Chance
**papyonkilikli
** @whitepearll===200
**tubatesbih
**abcde_123
** O oolalaa
**melisamelisss
TOPLAM===550 ( müsait hanımlar en az 150 okuyoruz)
RABBİM DİLEKLERİMİZİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.
en az 150. bende bilmiyordum canım yarım saatte 150 okudum pek hızlı değil ama olsun.hergün 150 mi okuyoruz
ben bu duayı ezbere bilmediğim için hızlı okuyamam sanırım
Allahım yar yardımcın olsun inşallah. Kolaylıkla doğum nasip etsin mübarek ramazanın yüzü suyu hürmetineKızlar hastanedeyim dua edin nolur kolay olsun doğumumdualarımdasınız
Listeniz kapandımı alabiliyor musunuz ? Adetliyim bu arada okuyabiliyor muyum
isim isim mi okuyacağız meliscim toplu olarak okusak daha iyi değil miydiYENİ LİSTEMİZİ OLUŞTURDUM. BEN KENDİMİ EN SONA KOYDUM BUGÜN DAMLA ARKADAŞIMIZIN SIRASI. SAYIMIZI YİNE KESİNLEŞTİREMEYİZ O YÜZDEN KİŞİ BAŞI (MÜSAİT HANIMLAR İÇİN) 150 ADET OKUYALIM. ALLAH KABUL ETSİN. BU ARADA DİLEĞİNİ DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLER LÜTFEN BANA BİLDİRSİNLER. HERKESE HAYIRLI AKŞAMLAR.
cansucum bu ay bitmeden hepimize tek tek okuyalım bu duamız da öyle olsun .isim isim mi okuyacağız meliscim toplu olarak okusak daha iyi değil miydi
ekledim hemen,pardon gözümden kaçmışcnm dun aksam 150 okumustum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?