- 2 Haziran 2015
- 1.658
- 1.568
- 133
- 39
- Konu Sahibi melisamelisss
-
- #3.921
hanımlar üzgünüm ama listeye emek sarfetmeyenleri yarından itibaren tek tek çıkarıyorum. lütfen listeye biraz özen gösterin elimizden geldiğince esnek dua listesi oluşturdum. adınızı yazdırıp lütfen özensizlik yapmayın. burda bir sürü meşgul ya da hamile insan dua ediyor gönüllü olarak. eğer okumaya devam etmeyen olursa malesef üzülerek çıkaracağım, bilginize olsun.
hayırlı akşamlar olsun.
40 daha okudum papatyam içincanım benim için 60 yazar mısın
okudum Allah kabul etsin
okudukça yazarım
CANIM BEN 200 TANE OKUDUM LİSTEYİ DEĞİŞTİRMEDİM BİRAZ EKLENSİN TOPLU YAZARIZ DİYE BİLGİN OLSUN
toplu dualsrımız bitmişözür dilerim damla arkadaşım senin için özel dua edicem...
evde net yok şirkettekide problemliydi
damla arkadaşıma özel dua edicem
papatyama 150adet ekle canımmelisamelisss
orada yazan 149u karıştırmadım +200 canımcım yani 349 olacak herhalde :)cansucum toplam 200 mü yoksa +200 daha mı okudun ?
ekledim Allah kabul etsin mlkem hanımcım.
393.sayfada farması Hanım listeden çıktığını söylemiş Melisim haberin olsunppatym ARKADAŞIMIN BABASI TEZ ZAMANDA ŞİFA BULSUN. EŞİNİN KALBİNE ALLAH KORKUSUNU, PEYGAMBER SEVGİSİNİ ,PPATYAM HANIMIN SEVGİSİNİ HAYIRLARLA, EL VEDÜD İSMİNLE KOY YÜCE RABBİM .YUVALARI HUZURLU ,BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE OLUP,HAYIRLI SALİH EVLATLAR NASİP OLSUN . AMİN.
Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).
Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”
** damla_22===150
** ppatym===
** farmasi
** mutlu-umutlu
** PaytiPo
** kitapseverim
** asdes =====140
** mlkem====150
** skelebeks
** Papatya====50
**whiterose00 ===50
**Lilruba
** @ polyanna23
**@ cansu_tr======349
**tuuba84
**Nara87
** E evremmstf
**tsefem28 ===160
**La Chance
** @papyonkilikli=====50
** @whitepearll
** @tubatesbih======152
** @abcde_=========100
** O oolalaa
** @melisameliss====150
TOPLAM===1501 KALAN===500
RABBİM @ PPATYAM ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.
biz konuştuk inşallah okumalara devam edecek farmasi hanım cansucum ,listenin son halini akşama düzelteceğim herkese mesaj attım tekrardan artık akşama listemizin son halini yapacağım.393.sayfada farması Hanım listeden çıktığını söylemiş Melisim haberin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?