dileklerimiz için 5000 kez Hasbinallahü ve nimel vekil çekelim mi ?

Evet canım en azından okuyanlar net belli olur ve sayıyı eşit böleriz aramızda ölesi daha iyi olur herkesin duası herkese geçmiş olur okuyamayanlarinkini yani adetli olanlarida aramızda bölüşür okuruz ama yine siz bilirsiniz tabi

melisa hanımcım
ben bu aralar baya meşguldüm bakamadım sıradan okuma başlatmışsınız anladığım kadarıyla
listenin başından okuyup gelmediğim için haksızlık olsun istemem
o nedenle beni listeden çıkarınız arkadaşlar benim için okumasınlar
bunun öncesi için de hakkkınızı helal edin , benden yana herkese helal olsun
herkese hayırlı huzurlu ramazanlar umarım yine dualarda buluşuruz sağlıkla ve de hoşçakalın Allah!a emanet olun

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

ppatym ARKADAŞIMIN BABASI TEZ ZAMANDA ŞİFA BULSUN. EŞİNİN KALBİNE ALLAH KORKUSUNU, PEYGAMBER SEVGİSİNİ ,PPATYAM HANIMIN SEVGİSİNİ HAYIRLARLA, EL VEDÜD İSMİNLE KOY YÜCE RABBİM .YUVALARI HUZURLU ,BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE OLUP,HAYIRLI SALİH EVLATLAR NASİP OLSUN . AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===150
** ppatym===
** farmasi
** mutlu-umutlu
** PaytiPo
** kitapseverim
** asdes
** mlkem
** skelebeks
** Papatya====50
** whiterose00

** Lilruba

** @ polyanna23
**@ cansu_tr======149
** tuuba84
** Nara87

** E evremmstf
** tsefem28 ===160
** La Chance
** @papyonkilikli=====50
** @whitepearll
** @tubatesbih======152
** @abcde_
** O oolalaa
** @melisameliss====150

TOPLAM===861 KALAN===1140

RABBİM @ PPATYAM ARKADAŞIMIN DİLEKLERİNİ HAYIRLARLA KABUL ETSİN.AMİN.

herkese tek tek mesaj atıyorum haberi olmayanlara . eğer okuyamayacaklarsa yeni listemizi oluşturup hızlıca ilerleyelim mübarek ramazanda. sonra başka dualar ederiz inşallah bu ayı değerlendirmemiz gerek güzelce.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

ppatym ARKADAŞIMIN BABASI TEZ ZAMANDA ŞİFA BULSUN. EŞİNİN KALBİNE ALLAH KORKUSUNU, PEYGAMBER SEVGİSİNİ ,PPATYAM HANIMIN SEVGİSİNİ HAYIRLARLA, EL VEDÜD İSMİNLE KOY YÜCE RABBİM .YUVALARI HUZURLU ,BİRLİK BERABERLİK İÇİNDE OLUP,HAYIRLI SALİH EVLATLAR NASİP OLSUN . AMİN.

Duamız: Fe in tevellev fe kul hasbiyallâh(hasbiyallâhu), lâ ilâhe illâ hûve, aleyhi tevekkeltu ve huve rabbul arşil azîm(azîmi).

Meal: Bundan sonra eğer onlar dönerlerse, o zaman onlara şöyle de: “Bana, Allah yeter (kâfidir), O’ndan başka ilâh yoktur. Ben, Allah’a tevekkül ettim (güvendim). Ve O, azîm arşın Rabbidir.”

** damla_22===150
** ppatym===
** farmasi
** mutlu-umutlu
** PaytiPo
** kitapseverim
** asdes =====140
** mlkem
** skelebeks
** Papatya====50
** whiterose00

** Lilruba

** @ polyanna23
**@ cansu_tr======149
** tuuba84
** Nara87

** E evremmstf
** tsefem28 ===160
** La Chance
** @papyonkilikli=====50
** @whitepearll
** @tubatesbih======152
** @abcde_
** O oolalaa
** @melisameliss====150

TOPLAM===1001 KALAN===1000

[/QUOTE]

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

** damla_22===150
** ppatym===
** farmasi
** mutlu-umutlu
** PaytiPo
** kitapseverim
** asdes =====140
** mlkem====150
** skelebeks
** Papatya====50
** whiterose00 ===50

** Lilruba

** @ polyanna23
**@ cansu_tr======149
** tuuba84
** Nara87

** E evremmstf
** tsefem28 ===160
** La Chance
** @papyonkilikli=====50
** @whitepearll
** @tubatesbih======152
** @abcde_=========100
** O oolalaa
** @melisameliss====150

TOPLAM===1301 KALAN===700

CANIM BEN 200 TANE OKUDUM LİSTEYİ DEĞİŞTİRMEDİM BİRAZ EKLENSİN TOPLU YAZARIZ DİYE BİLGİN OLSUN

cansucum toplam 200 mü yoksa +200 daha mı okudun ?

ekledim Allah kabul etsin mlkem hanımcım.

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

** damla_22===150
** ppatym===
** farmasi
** mutlu-umutlu
** PaytiPo
** kitapseverim
** asdes =====140
** mlkem====150
** skelebeks
** Papatya====50
** whiterose00 ===50

** Lilruba

** @ polyanna23
**@ cansu_tr======349
** tuuba84
** Nara87

** E evremmstf
** tsefem28 ===160
** La Chance
** @papyonkilikli=====50
** @whitepearll
** @tubatesbih======152
** @abcde_=========100
** O oolalaa
** @melisameliss====150

TOPLAM===1501 KALAN===500

393.sayfada farması Hanım listeden çıktığını söylemiş Melisim haberin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…